Uğurlu Liste

kılsra merabe benım dun adet olmam gerekıyodu ama olmadım hala hamılemıyım acab dıyorum ama hıc bı belırtı yok en ufakj yıne herzmankı gıbı psıkoloıjık bı gecıkme yasırum galıba ben anne olmamayacakmıyım y onu bırak duzenımde bozuldu evlendıgımden berı bı ay gunmde olsam dger ay bole gecıkmeler yasıyorum allahım yaratan allahıma yalvarıyorum butum bebek ısteyenlere versın ınsallah kımsenın kucagını bos bıramasın yaran allahım AMİNNNNNN BANA DUA EDIN KISLAR HIC BI BELIRTI OLMAMASINA KARSIN BI MUCIZE OLSUNDA BENDE HAMIS OLAYIM İNŞ.KENDI SOYLEDIGIME KENDIM INANSAM BIDE :)senağlama

arkadaşım üzülme, bir bakmışssın hamile kalıvermişsin, hiç kafana takma emi...

kızlar ben az once adet oldum bu ay aslında cok umutluydum 4 tane yumurtam vardı ama yınede olmadı artık tedavıyı vs herseyı bırakıyorum ıns sızler hamıs kalırsınız ben artık pes ettım coook yorgunum bıktım artık cocuklardan nefret eder oldum ınanın artık aglayamıyorum bıle benden bu kadar allaha emanet olun ..

Arkadaşlar günaydııın.a.s.Ameliyattan sonra hap kullanmama rağmen kist oluşmuştu tekrar.Moralim çok bozulmuştu.Burdaki dr. um izindeydi, ankaradaki ameliyat olduğum prof.a telde sordum ve dünde burdaki dr.um dönmüş ona da sordum.İkisi de aynı şeyi söyledi.2,5 cmlik kist hiç birşey değil herkesde var ve kimse farkında bile değil dediler.hihoyyytHapı bırakıyorum bu ay. Hap etkisiyle 2-3 ay hamilelik olmayabilir ama oladabilir dedi dr.6 ay hamilelik olmazsa eşimi falan da inceleyeceklermiş Yani umudumu kesmişken hapı bırakıyorum dualarınız benimle olsun.Çok umutlandım.İnş.allah yüzümüzü güldürür :Saruboceq::dance:

Canım sorunun neydi, neler yaşadın tam olarak bilmiyorum ama umudunu asla kaybetme :teselli: İnsan vücudu beyninde düşündüğü şeyleri uygularmış ,kendini korumaya alırmış.Yorulduysan biraz kendine zaman ver dinlen düşünme belki de bu dinlenme çok faydalı olur. Çok kişiyi duydum artık stresi bıraktım olursa olur ne de olsa diyen ve o zaman hamile kalan.Hem isteyip hem çok da abartmamak gerekiyor sanırım bu durumu.Zamanı gelince o zaten gelecektir.Her şeyin hayırlısı Allahtan.Dualarım seninle:1hug:a.s.

arkadaşım üzülme, bir bakmışssın hamile kalıvermişsin, hiç kafana takma emi...

takmıyım dıyorum ama nınocum adet zmanım gelınce ıster ıstmez takıyorum tam 11 ay oldu hala yok olsaydı olurduı olmıcak heralde ama ben hala adet olmadım 1o da olmam gerekıyodu ama hamılelegımden degıl nılıyorum gecıkme psıkolojık hep oyle oluyo cunku o yuzden hıc umıdım yok allahtan umıt kesılmez yınede yaradan rabbım duysun sesımızı inş isteyen herkeze versın :Saruboceq:

kızlar selam,,,,
uzun zamandır yazamıyordum yeni iyileştim ne kadar güzel liste iyice kabarmış çok sevindim hamişlerimize....
elçinzeynep canım kendini umutsuzluğa bırakma olumlu seyler düşün bence.bak ne kadar güzel söylüyorsun Allahtan ümit kesilmez diye neyi nasıl düşünürsen öyle olurmuşşş canım benim üzülmee sakınn

canım benim sana şimdi ne söylesek anlamsız geliyordur ama bırakma kendini..kafanı başka seylerle mesgul et ama yıne de kendın ıçın olumlu düsün önemli olan sensin güzelimmm umudunuda yitirme

selam hepinize arkadaşlar..uğurlu listeye benide eklermisiniz...geçen hafta 7 haftalık meleğimi kaybettim...şuan 3 aylık dinlenme dönemindeyiz dr umun tavsiyesi üzerine...Allahım hepimize o minicik meleklerinden göndersin inşallah en kısa ve hayırlı zamanda....

arkadaşlar geçen ay olanları bazılarınız bilir 6gün geçmişti regl olmamıştım ve özel hastanede betahcg baktırmıştım 10 çıkmıştı dr arayıp muhtemelen yeni gebelik demişti kan alınan hastanede kız kolumdan kan sızdırdığı için hemotom oluştu aşırı şişlik ve 10 gün boyunca kolum mosmor şeklinde gezmiştim ve çok ateşlendiğim için vücut tetikleyince regl oldum dr aradım döllenip fakat tutunamadığını söylemişti hastaneyle alakalı gerekli şikayetlerde bulunacağını söylemişti neyse üzerinden zaman geçti ve ben p.tesi başka dr gittim tanıdık vasıtasıyla yumurtalıklar felan tertemiz dedi sadece çatlamış ve kanaya yumurta var dedi 2mmiş ama buna çikolata kisti diyemeyiz dedi dememiz için 6 ay sonra geldiğinde büyümüş olması lazım dedi bunun herhangi bir etkisi yok dedi çocuk olmamasına geçen ay olanlarıda anlattım dr bundan dolayı olabilir dedi şimdi benim 2 gün günüm geçti ateşimde düşmüyo sık sık ateş sol yumurtalığımda batmayla birlikde belimde ağrı oluyo ve hiçbir adet belirtiside yok size soruyorum acaba yine geçen seferki gibi 6-7 geçecek döllendiği halde tutunamıyacak ve yine reglimi olucam diye kafamda soru işareti var acaba dr arasamda progesteron ilacı alsamda yada tutunmasına yardımcı olacak başka ilaçmı istesem ne dersiniz siz bana yardımcı olun ya lütfen yarını bekleyip arasammı söleyin

merhaba arkadaşlar

bugün çok mutluyum Allah herkese tattırsın bu duyguyu. bebişim geliyor. beta hsg yaptık bugün 165 çıktı. 3 gün geçti adetimin üzerinden.. Allahım inşallah hayırlısını nasip etsin..

:CüvCüv:

yonca76 canım benim ya çok mutlu oldum dur bekle sana sorucaklarım var heycan yaptım birden bende yukarda yazmıştım okudunmu bilmem ama benimde 3.günüm bugün olmadım halen p.tesi kontrol için dr gitmiştim içerde çatlamış kanayan yumurta var demişti benimde 3gündür kasığım ağrı yapıyodu bacağıma ve belime vuruyodu dr aradım az önce yarın hemen kanda gebelik baktır beni ara ona göre konuşalım dedi heycan yaptım ateşimde var dedim tamam baktır sen dedi sende neydi belirtiler anlatsana nolurrrrrrrrrrrr

hayırlı olsun bebişin yoncacım...Allah bebişinede sana bol bol sağlık versin...

neslicim reg oldum malesef hayırlısı böyleymiş can sağlığı olsun yeterki herşeyin zamanı vakti var demekki o vakit gelmedende bişey olmuyor allah nasip eder inanıyorum iyi geceler

aaa bu arada unutma beni birdahaki sat tarihi 16 mart canım öpüyorum bu arada sen nerelerdesin yaaa iyimisin merak ettim dünden beri

günaydın kızlar,

dün nete giremedim.canım hamurişi istedi, annişime gittim. sağolsun gözüm de karnım da doydu cokacimcoook

nhb cim inşallah 16 martta ve sonrasında adet görmezsin canıma.s.

ben bu ay içime doğdu sanki, grip oldum ilaç içmek istemedim hiç ve içmedim de , bir de benim adet başlamadan önce 1-2 gün önce hafif kahverengi akıntım olmadı. o olmayınca da ben de bişeyler olduğunu hissettim.başka zaman adetten önce öyle bi akıntı oluyor,sonra kanama başlıyor ben de,

neyse işte dr progestan verdi sabah akşam 1 tane2 düşük yaptığım için.. mide bulantısı için ilaç. bir de folic plusa devam ediyordum zaten. aralıkta düşük yaptıktan sonra içmeye başlamıştım.

yarın tekrar beta baktırıp dr u arayacağım. bakalım ne zaman gel diyecek.

Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

görüşmek üzere kavaltı hazırlıcam şimdi. karnımız acıktı

aa denizim inşallah sen de tez saate kavuşursun inşallah bebişine

kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…