Uğurlu Liste

günaydın kuzularım :) yoktum bir süredir, kusuruma bakmayın.
Listeyi toparlıyorum şimdi
yoncacığım kutlarım güzelim, sağlıkla kavuş meleğine yerimsenibena.s.

selamun aleyküm herkese yonca maşallah tebrik ederim.darısı başımıza.ben adım ı listeye 8 şubat diye yazdırmıştım.ama kullandığım ilaç ara kanama yapmama sebeb oldu.şimdi aynı ilaca baştan başladım.adet günüm ise 25 şubat.rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.

düzelttim bitanem :)

slm kızlar nasılsınız bakalım.bende idare ederim işte ne olsun.bulantılar fılan derken....inşallah en kısa zamanda rabbim sizlerede yasatır bu duyguyu ve aramızda görürürz sizleride....

slm kızlar nasılsınız bakalım.bende idare ederim işte ne olsun.bulantılar fılan derken....inşallah en kısa zamanda rabbim sizlerede yasatır bu duyguyu ve aramızda görürürz sizleride....
oyyyy güzelim benim, şaka maka ilk üç ayı atlatıyorsun nerdeyse, sağlıkla afiyetle huzurla kucaklayalım meleklerimizi :) dikkat et kendine , öpüyorum kuzum benim:))a.s.

kıslar gunaydın ben yıne adet oldum 13 marta yazın artık ben umıdı kestım de olsaydı 11 aydır olurdur hıc bısı olmaamsına ragmen neden olmadı bılmıyorum yuce rabbım ıstemıyo heralde ne yağpalım herseyde vardır bı hayır martta 1 senem doluyo ondan sonra nısanda allah nasıp ederse doktora gıtcem bakalım nasıp allah verırse olur ınsallah cok ıstıyorum ama nasıp deglse ne yaparsak yapalım olmıcaktır allah tan ahyırlısı ınsallah ısyeyen herkeze veroır ınsallah

tatlım, şimdi sıcağı sıcağına biraz üzgünsün ama hayırlısıyla ve tüm güzelliğiyle kuzularımız da bize kavuşacakları günü bekliyorlar, bekledikçe sevgi de büyüyor :)
onun için derim ki beklemek de güzel bitanem:1hug:a.s

günaydın kuzularım :) yoktum bir süredir, kusuruma bakmayın.
Listeyi toparlıyorum şimdi
yoncacığım kutlarım güzelim, sağlıkla kavuş meleğine yerimsenibena.s.
Neslicim merhaba.. Listene benide ekler misin? Bende uzun süredir bekleyen anne adayladrındanım.. Bu ay 8. ay olacak denemeye başlayalı.. Tarihim 02 Mart.. hihoyyyt

merhaba kizlar nasilsiniz??
cok güzel bir hafta diliyorum hepinize..insallah güzel haberler aliriz...
neslim ben bugün doktora gidiyorum yine..biktim artik gidip gelmekten..yarinda adet günüm ama hicbir belirtimde yok...tek bildigim sey karnimin delik desik oldugu(

Neslicim merhaba.. Listene benide ekler misin? Bende uzun süredir bekleyen anne adayladrındanım.. Bu ay 8. ay olacak denemeye başlayalı.. Tarihim 02 Mart.. hihoyyyt
ekledim tatlım , hoş geldina.s. (temmuz yadım ama doğru mu acep)
ah yavruş ya :)) inşallah kuzum inşallahhhh:1hug:

kızlar 13 şubatta ilaca başladım doktorum bana serophene die bi ilaç verdi ayın 19unda tekrar gidicem..yumurtalarımın biraz tembel olduğunu sölemişti geçen ay onun için bu ilaca başladık bakalım Allahtan hayırlısı..

canım merhaba bende serophene kullanıyodum.o bana bir tanecik ufacık zararsız bir kistg yapmıştı.doktor bana kisti eritmek için ilaç vermişti.ilac 21 drajelik.yarısı beyaz yarısı kahverrengi.bu ilaç kullanırken beyazlar bitince hasta oldum.ve doktora danıştım yine 7 gün ara verip tekrar ilaca baştan başlamamı söledi.şuan 7 drajem kaldı.hastalığımın 3. günü doktora gidicem bende.seropheneyi ilk kullandığımda günde bir tane kullanmıştım hiç faydası olmadı.sen ne kadar kullanıyosun.inşallah faydası olur.:sm_confused:

nevgül canım ben doktora geçen ay gittim bebek istiyorum die ilaçsız yumurta takibine başladık..yumurtamın tembel olduğunu gelişmesini beğenmediğini söyledi biraz desteklememiz gerekecek dedi adetim 5.günü akşam içmeye başladım sabah akşam içiyorum yani 5 günde biticek.ay inşallah faydası olur..sana ne için vermişti bu ilacı ?

ekledim tatlım , hoş geldina.s. (temmuz yadım ama doğru mu acep)

ah yavruş ya :)) inşallah kuzum inşallahhhh:1hug:
Neslicim doğru yazmışsın Temmuz 2008'den itibaren başladık ama olmadı.. Doktora gittik herhangi bir sorunumuz olmadığını 3 ay daha denememiz gerektiğini, hala olmazsa tedaviye başlayacağını söyledi.. İnşallah olurda tedaviye gerek kalmaz, uğurlu listene güveniyorum..Hayırlısı artık, inşallah hamiş haberlerini veririm burdan size.. :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın meleklerim :)
e tamam ben mart ayında bir heyecan fırtınası bekliyorum diyorum ama şubat ı da bu kadar garip bırakmayalım. Hadi bakim güzel haberler lütfenyerimseniben

banada aynı sorun için vermişti canım.ama kullanmamda ben yanlışlıklık yaptım sanırım.ilacı kullanıp doktora gittiğimde ben aslında sana dozu günde iki kez düşünmüştüm dedi takibede öyle yazdım niye sana öle dedim bilmiyorum dedi.dedim doktor bey belki ben öle anlamışımdır dedim.inşallah faydası olur bitanem.her ikimizede.sana o ilacın yanında çatlatma iğnesi verdimi.

kızlar selammm uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın bu hamilelikten dolayı uyuyorum ve bulantım çok.bugün ultrasonda :ecrin_bebek:bebişimin kalp atışlarını gördük allaha şükür meleğim 8 haftalık isteyen herkese allah nasip etsin bu duyguları hepinizi seviyorum :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…