düzelttim bitanem :)selamun aleyküm herkese yonca maşallah tebrik ederim.darısı başımıza.ben adım ı listeye 8 şubat diye yazdırmıştım.ama kullandığım ilaç ara kanama yapmama sebeb oldu.şimdi aynı ilaca baştan başladım.adet günüm ise 25 şubat.rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.
düzelttim bitanem :)
oyyyy güzelim benim, şaka maka ilk üç ayı atlatıyorsun nerdeyse, sağlıkla afiyetle huzurla kucaklayalım meleklerimizi :) dikkat et kendine , öpüyorum kuzum benim:))a.s.slm kızlar nasılsınız bakalım.bende idare ederim işte ne olsun.bulantılar fılan derken....inşallah en kısa zamanda rabbim sizlerede yasatır bu duyguyu ve aramızda görürürz sizleride....
Neslicim merhaba.. Listene benide ekler misin? Bende uzun süredir bekleyen anne adayladrındanım.. Bu ay 8. ay olacak denemeye başlayalı.. Tarihim 02 Mart.. hihoyyytgünaydın kuzularım :) yoktum bir süredir, kusuruma bakmayın.
Listeyi toparlıyorum şimdi
yoncacığım kutlarım güzelim, sağlıkla kavuş meleğine yerimsenibena.s.
ekledim tatlım , hoş geldina.s. (temmuz yadım ama doğru mu acep)Neslicim merhaba.. Listene benide ekler misin? Bende uzun süredir bekleyen anne adayladrındanım.. Bu ay 8. ay olacak denemeye başlayalı.. Tarihim 02 Mart.. hihoyyyt
ah yavruş ya :)) inşallah kuzum inşallahhhh:1hug:merhaba kizlar nasilsiniz??
cok güzel bir hafta diliyorum hepinize..insallah güzel haberler aliriz...
neslim ben bugün doktora gidiyorum yine..biktim artik gidip gelmekten..yarinda adet günüm ama hicbir belirtimde yok...tek bildigim sey karnimin delik desik oldugu(
canım merhaba bende serophene kullanıyodum.o bana bir tanecik ufacık zararsız bir kistg yapmıştı.doktor bana kisti eritmek için ilaç vermişti.ilac 21 drajelik.yarısı beyaz yarısı kahverrengi.bu ilaç kullanırken beyazlar bitince hasta oldum.ve doktora danıştım yine 7 gün ara verip tekrar ilaca baştan başlamamı söledi.şuan 7 drajem kaldı.hastalığımın 3. günü doktora gidicem bende.seropheneyi ilk kullandığımda günde bir tane kullanmıştım hiç faydası olmadı.sen ne kadar kullanıyosun.inşallah faydası olur.:sm_confused:kızlar 13 şubatta ilaca başladım doktorum bana serophene die bi ilaç verdi ayın 19unda tekrar gidicem..yumurtalarımın biraz tembel olduğunu sölemişti geçen ay onun için bu ilaca başladık bakalım Allahtan hayırlısı..
Neslicim doğru yazmışsın Temmuz 2008'den itibaren başladık ama olmadı.. Doktora gittik herhangi bir sorunumuz olmadığını 3 ay daha denememiz gerektiğini, hala olmazsa tedaviye başlayacağını söyledi.. İnşallah olurda tedaviye gerek kalmaz, uğurlu listene güveniyorum..Hayırlısı artık, inşallah hamiş haberlerini veririm burdan size.. :Saruboceq::Saruboceq:ekledim tatlım , hoş geldina.s. (temmuz yadım ama doğru mu acep)
ah yavruş ya :)) inşallah kuzum inşallahhhh:1hug:
nevgül canım ben doktora geçen ay gittim bebek istiyorum die ilaçsız yumurta takibine başladık..yumurtamın tembel olduğunu gelişmesini beğenmediğini söyledi biraz desteklememiz gerekecek dedi adetim 5.günü akşam içmeye başladım sabah akşam içiyorum yani 5 günde biticek.ay inşallah faydası olur..sana ne için vermişti bu ilacı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?