kızlar selammm uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın bu hamilelikten dolayı uyuyorum ve bulantım çok.bugün ultrasonda :ecrin_bebek:bebişimin kalp atışlarını gördük allaha şükür meleğim 8 haftalık isteyen herkese allah nasip etsin bu duyguları hepinizi seviyorum :enbuyukkk:
banada aynı sorun için vermişti canım.ama kullanmamda ben yanlışlıklık yaptım sanırım.ilacı kullanıp doktora gittiğimde ben aslında sana dozu günde iki kez düşünmüştüm dedi takibede öyle yazdım niye sana öle dedim bilmiyorum dedi.dedim doktor bey belki ben öle anlamışımdır dedim.inşallah faydası olur bitanem.her ikimizede.sana o ilacın yanında çatlatma iğnesi verdimi.
ne silmesi?? delinin zoruna bak :))selam herkeşeee. beklenen adet tarihim 30 subat ama ben bu ay hamile kalamayacam malesef( neslicim dış gebelik geçiriyorum hala içimde. doktor 1-2 ay bekle dedi. bi dahaki aya insallah. canım bana tarih yazma. ama listede olayım lüüüttfeeeeeeeeeeennnn. silme beni listenden. öpüyorum hepinizi
tatlım, ben de seni takip ediyorum, bişeyler yazmış mısın diye KK da. Ay tamam itiraf ediyorum sesi soluğu çıkmayan herkesi takip ediyorum naniknanikNeslicim benim günüm yine geçti bekliyorum bakalım unuttum sanma listeyi hep takip ediyorum olursa kii inşallah olmaz yeni tarihi bildiririm öptüm canım :)
Yazdım kuzum bi de malum yerde denk gelsek. Beni dürt bacım gerekirse, hani bilgisayar başında falan değilsem yerimsenibenneslim bitanem..beni diger aya yazarsan sevinirim canim..dün kontrole gittim,ignelerden dolayi adet olamicam bu ay!!!ignelere devam ediyorum,yumoslar tam büyümedi canim...
17 mart yazarsan sevinirim tatlim..kocaman öpüldünnnn
kafamçokkarıştımirmirmirmir:bbo:mirmirmirmir bu mu yani durumun fisfisfis ee heç heyecanı yoksengözlerimebaksanabkızlar selammm uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın bu hamilelikten dolayı uyuyorum ve bulantım çok.bugün ultrasonda :ecrin_bebek:bebişimin kalp atışlarını gördük allaha şükür meleğim 8 haftalık isteyen herkese allah nasip etsin bu duyguları hepinizi seviyorum :enbuyukkk:
sen anlamışın ama merak uyandırmöasın deyüüüGunaydın kızlar ben de giremedim nete dün. Neslicim listelerin yerleri değişmiş.Bir de benim için tirilaylayliiii yazmışsınkaydirigubbakcemile3 Ne anlamda onu anlamadım ama canım beniimm :1hug: ama çok hoş olmuşşhihoyyyt
ben iyiyim yavrukommneslicim nasılsın çok az kaldı marta ben adet günümü yanlış hesaplamışım yeni tarihim 16 mart allah herkesin gönlüne göre versin
yav yok rahat ol :))ay bitanem kiyamiyorum sanada isin falan vardir diye:)
canım benim hoş geldina.s. ekledim bakalım ama çok kalma get öbür listeye he mi a.ssositosositoselam kızlar. Neslicim listeni gördüm çook beğendim epey bi emek vermişsin ellerine sağlık canm. Ben de aranıza katılmak istiyorum ikinci bebişimi istiyoruz 2008 aralıktan beri. Bi tane 2,5 yaşında oğlum var allah kısmet ederse oğluma kardeş gelicek ama görünürde henüz bişi yok. Beni de listene ekleersen sevinirim bu ay ki tarihim 28 Şubat:) az kaldı ama sabırsızlanıyorum çok. Herkese çoook selamlar
Selam herkese nasılsınız bakalım.burayı artık çok seviyorum.rabbim hepimizi en yakın zamanda müjdelesin.
bu ara biraz sessiz ama bence mart ı güzel karşılayacağız güzellerim a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?