Uğurlu Liste

aleyküm selam negüzel maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayu nasip etsun.:smiley-cool:darısı inşallah bizlere.

selam herkeşeee. beklenen adet tarihim 30 subat ama ben bu ay hamile kalamayacam malesef ( neslicim dış gebelik geçiriyorum hala içimde. doktor 1-2 ay bekle dedi. bi dahaki aya insallah. canım bana tarih yazma. ama listede olayım lüüüttfeeeeeeeeeeennnn. silme beni listenden. öpüyorum hepinizi

canım iğneyle ilgilli hiç bişi demedi dur bakim perşembe gittiğimde söyler belki..off ya çok üzgünüm dün gece unutmuşum uyumuşum hiç düzeni bozmadım sabah içtim şimdi yine içicem napim 1 gün sarkıcak ilacın bitmesi..ayy inşallah Allahım daha fazla uğraştırmadan verir bebişlerimiz..

Neslicim benim günüm yine geçti bekliyorum bakalım unuttum sanma listeyi hep takip ediyorum olursa kii inşallah olmaz yeni tarihi bildiririm öptüm canım :)

neslim bitanem..beni diger aya yazarsan sevinirim canim..dün kontrole gittim,ignelerden dolayi adet olamicam bu ay!!!ignelere devam ediyorum,yumoslar tam büyümedi canim...
17 mart yazarsan sevinirim tatlim..kocaman öpüldünnnn

:CüvCüv: ne silmesi?? delinin zoruna bak :))
Neslicim benim günüm yine geçti bekliyorum bakalım unuttum sanma listeyi hep takip ediyorum olursa kii inşallah olmaz yeni tarihi bildiririm öptüm canım :)
tatlım, ben de seni takip ediyorum, bişeyler yazmış mısın diye KK da. Ay tamam itiraf ediyorum sesi soluğu çıkmayan herkesi takip ediyorum naniknanik
neslim bitanem..beni diger aya yazarsan sevinirim canim..dün kontrole gittim,ignelerden dolayi adet olamicam bu ay!!!ignelere devam ediyorum,yumoslar tam büyümedi canim...
17 mart yazarsan sevinirim tatlim..kocaman öpüldünnnn
Yazdım kuzum bi de malum yerde denk gelsek. Beni dürt bacım gerekirse, hani bilgisayar başında falan değilsem yerimseniben
kafamçokkarıştımirmirmirmir:bbo:mirmirmirmir bu mu yani durumun fisfisfis ee heç heyecanı yoksengözlerimebaksanab

Gunaydın kızlar ben de giremedim nete dün. Neslicim listelerin yerleri değişmiş.Bir de benim için tirilaylayliiii yazmışsınkaydirigubbakcemile3 Ne anlamda onu anlamadım ama canım beniimm :1hug: ama çok hoş olmuşşhihoyyyt

neslicim nasılsın çok az kaldı marta ben adet günümü yanlış hesaplamışım yeni tarihim 16 mart allah herkesin gönlüne göre versin

sen anlamışın ama merak uyandırmöasın deyüüü
hayde hep birlikteeeee
"nasılsııııııın iyi misiiiiiiiinnnnnn... sorarsaaaaaaam söyler misiğiğiiiinnn "delikafadulden

neslicim nasılsın çok az kaldı marta ben adet günümü yanlış hesaplamışım yeni tarihim 16 mart allah herkesin gönlüne göre versin
ben iyiyim yavrukomm tarihi düzelttim:)
ay bitanem kiyamiyorum sanada isin falan vardir diye:)
yav yok rahat ol :))

selamlarr herkesee,
neslicim liste iyice kabarmış ne kadar güzel ellerine ve gönlüne sağlık. bende uzun zamandır giremiyorum bulantılarım azaldı ama gaz sancıları çekiyorum:bbo: minik bebişim 10 haftalık oldu
darısı tüm bekleyenlereeeee

Aminn canımbiz de napalım listenin üst tarafında yer almak için gün sayıyoruz kaydirigubbakcemile3 Sen de dikkat et kendine üşütme gaz olmasın:1hug:

olucak olucak canım az kaldı biz bebişimle bekliyoruz minik kardeşlerii:ecrin_bebek:
canım benim üşütmekten olsa ama su içsem gaz yapıyor bu aralar:1shok: dr'um geçicek bu haftalarda dedi bakalım hayırlısııııı sende dikkattt et kendineeee

Sağol canım demek hamilelikle ilgili üşütmeyle ilgili değil.Geçer ozaman az sabret sen deyerimseniben Kardeş gelecek inş bebişine er yada geç inanıyorumyani inş:Saruboceq:

evet canım hamileliktenmiş sabrediyoruz artık minik içinnsağsalim olsunda inşallah ben hazırım bu tür sıkıntılara:CüvCüv:
inşallahh canım benim bende inanıyorummmm hayırlısıyla görücez o günleriiiii:Saruboceq:

selam kızlar. Neslicim listeni gördüm çook beğendim epey bi emek vermişsin ellerine sağlık canm. Ben de aranıza katılmak istiyorum ikinci bebişimi istiyoruz 2008 aralıktan beri. Bi tane 2,5 yaşında oğlum var allah kısmet ederse oğluma kardeş gelicek ama görünürde henüz bişi yok. Beni de listene ekleersen sevinirim bu ay ki tarihim 28 Şubat:) az kaldı ama sabırsızlanıyorum çok. Herkese çoook selamlar

canım benim hoş geldina.s. ekledim bakalım ama çok kalma get öbür listeye he mi a.ssositososito

Selam herkese nasılsınız bakalım.burayı artık çok seviyorum.rabbim hepimizi en yakın zamanda müjdelesin.

bu ara biraz sessiz ama bence mart ı güzel karşılayacağız güzellerim a.s

canım inşallah ağzından bal damlıyo.dün gece bir rüya gördüm bi ablaya anlattım yorumladı.baklalım sen ne dicen.akşam rüyamda uzun yıllar önce ölmüş bir akrabamın cenazesindeyim güya.ama millet cenazeye gidiyo ben başka yere gidiyorum sanki.sonra ölene değilde sanki bişeyden korktum köpekmi öle bişey yalan söylemeyim tam hatırlamıyorum ağlıyorum o yüzden.sonra genç bir oğlan geliyo bana bişey söylüyo ne dediğini hatırlamıyorum güzel şeyler söylüyo olmaki ben rahatlıyorum.sonra sırtımda çok ağır bi yük var çok ağır öle ağırki nerdeyse dizlerimin üstüne çökecem. zor bela yürüyorum ve kendi kendime diyorum ne ağırmış.işte böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…