Uğurlu Liste

ya tam kocakarı yorumlaması yapıcam canım benim:1rolleyes:... sanki hani adak türü bir sözün mü var senin, şöyle eskilerden, belki bebek beklentisinden de eski zamanlardan kalma fisfisfis(geçmiş cenazeler- ölü toprağı - zamanaşımı)... CADIARZUçok sıkıntılı, güçsüz bir zamanda aklına düşecek - ne için niyetlendiğini, ne dilediğini, ne sözü verdiğini anımsayacaksın- işte o zaman hareket edip gerçekten "iyi birşey":asigim: yapacaksın ve o sırtındaki ağırlık gidecek a.s

Ha ayrıca bu dediğim adak öyle kurbanlı falan değil de, bir çocuğu sevindirmek, çocuğun da seni sevindirmesi şeklinde olsa gerekyerimseniben

Son düzenleme:
Tüm listeye tatlı bir uyku sersemliğiyle yazılmış açık mektup :)

Günaydın meleklerim,
"bir bakar mısınız??"
"kendinize bir bakar mısınız??"
...
yo öylesine değil şöyle dikkatle bakın..
yok mu bir ayna! hemen bakıverin kendinize...
yüzünüzden yansıyan ışığı, gözlerinizden taşan sevgiyi bir kez daha keşfedin...
en sevdiğinizle hemen şimdi konuşup ona da günaydın demelisiniz!
ondaki ışığı ve sevgiyi de hissederek...

...

Bizler ne sıkıntı yaşıyoruz ne yalnızlık çekiyoruz. Zaman zaman sitemkar oluyoruz ama sevmenin ve sevilmenin tadını hiç mi almıyoruz?
Alıyoruz elbet, alıyoruz ki sevgimiz taçlansın, şekillensin, bir melek bizlerle vücut bulsun istiyoruz.
Belki bugün değil, belki çok yakında da değil ama ben inanıyorum ki herbirimiz, sevdiceğiyle birlikte bu güzel armağana kavuşacak.
Ben az önce teker teker isimlerimize baktım sonra gözümü kapattım...
Büyük bir bahar pikniği düşledim. Boy boy sıpalarımız doğayı çınlata çınlata kahkahalarla oynuyorlardı. Sonra onların şimdi de cennette neşeyle
oynadıklarını düşünüp gülümsedim...
...

Güzel kuşlarım; önce bir insan olarak, sonra eş olarak ve nihayet bir anne / müstakbel anne
olarak olabildiğimiz kadar iyi hale gelmekten,
hergün biraz daha iyi olmaya çalışmaktan başka tasamız olmasın,
gerisi tüm renkleriyle tüm güzelliğiyle ayaklarımıza serilecektir.
Ne boşa koşalım ne boşa üzülelim.. Sadece her gün elimizdeki güzelliklere gülümseyerek bakıp, ertesi gün doğacak güneşe göz kırpalım yerimseniben

HER BİRİNİZİ AYRI AYRI SEVİYORUM, (ama yiğenlerimi daha çok sevicemnaniknanik)

eşek sıpası...herşeye zırlıyorum zaten..ne diye zırlattın ki beni yine..seworum kıs seni..güzel yürekli kuzum benimmm

Kocaman yürekli bir kadınsın sen. Ne sevgiler sığdırmışsın o güzelim yüreğine. Daha ne sevgiler bekliyor seni. Canım arkadaşım:asigim:Sonuna kadar hakediyorsun o dilediklerini. Sadece sabır birtanema.s.

Canım benimm ne tatlısın sen ya insan görmeden içine sokmak istiyor seni:1hug: Buradan geldin ve bana güzel arkadaşlığını neşeni , ilgini, umudunu verdin.İçindeki umut ,ışık en yakın zamanda vücut bulsun inş:Saruboceq:a.s.

çok teşekkür ederim kendi adıma. Çok güzel şeyler bunlar. İnşallah herşey çok güzel olacak. (neden herşeye ağlıyorum ben yaaa)

isminin önüne ne kadar iyi sıfatı eklesek yetersiz kalıcak neslicim içtenliğin samimiyetin birbirimizi görmedğimiz haalde can kardeşimiz gibi hissettirdiğin için teşekkürler...........a.s
meleklerini bekleyen tüm meleklere gönlümden milyonlarca çiçek yolluyorum ama en özeli uğurlu listenin neslisinea.s.

a.s.
büyük halam gözünden operasyon geçirdi, diğer halalarım ve hala kızları da bizde :)
Pek fırsat bulamıyorum açıkçası, kusuruma bakmayın yerimseniben
sevgiler ilgiler karşılıklı kuzularııııımmmmm :1hug:

Selam kızlar...Ben 17 şubat akşamı adet oldum...Nete giremiyorum doğru düzgün kusura bakmayın...Dün eşim ateşlendi hastanedeydik,bugünde rapor için gittik.Yani kısacası haber veremedim...Bidahaki adet tarihim,sanırım 19-20 mart olur.Şubat 28 çekecek falan ya:)))

Ama ben umutsuz vakayım artık yaaa...Sizlerde güzel haberler vardır inşallah,okuyamadım geçmişi...Hayırlı haberler inşallah....

günaydın canımmm,
topiğimiz bu aralar çok yalnız kaldıı kimseciklerr yokkksenağlama
neslicim halana da bol bol şifalar diliyorummma.s.

günaydın canımmm,
topiğimiz bu aralar çok yalnız kaldıı kimseciklerr yokkksenağlama
neslicim halana da bol bol şifalar diliyorummma.s.
halam çok çok iyi tatlım, 10 gün sonra memlekete gidecek, buralarda hastalanıyo hep
babam üzülüyordu biz de eşimle kim var kim yoksa çağırdık akşam, hani herkes birarada oldun diye :1rolleyes:
yenildi içildi şarkılar türküler derken geceyi gece ettika.s
(alamı yormadan elbette yerimseniben)
Herkes çok mutlu oldu ama babamın hali başkaydı, minnacık eve otuz kişi sığdık ama babamın içi içine sığamadı :asigim:

Özetle, şimdi temizlenmek için gözümün içine bakan bi ev var, hala çok yorgunum ama değdi be kuzularyerimseniben a.s.

oohhh ne güzel en güzelini yapmışsınız neslicim bende bayılırım aile toplantılarına bizim aile o kadar geniş deil herkes bir yerlere dağılmış durumda iş güç nedeniyle...aile büyüklerini mutlu etmek insanın hayatına anlam katıyor..:lepi:
ee tabii işin birde temizliği var ama:bbo: olsun yavaş yavaş yaparsın canım benimm yorma kendiniii çok fazla

Ayy benim canlarım burdaymış.Günaydın kızlara.s. İyisinizdir umarım.Nesli'm sen de yorma kendini fazla yavaş yavaş:1hug: Özledim sizleri yaa.Başka bir konu okudum demin de ay biraz sinirim bozuldu.İyiki geldiniz burdasınız:asigim:

canım sende hoşgeldinnnnnn,,,a.s.
yaa ne zamandırr denk gelemiyoruzz insan merak ediyor vallahi.. hayırdır canım neden canın sıkıldııı özel deilse tabii???

Hoşbuduuumm hihoyyytEvet denk gelemiyoruz ben de görmemişim yazdığını.Yok canım , benimle alakalı değildi olay,bu sitede birisi birşey anlatmış da ona moralim bozulmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…