Uğurlu Liste

kuzularım, ben yine yollara dökülüyorum :) ikizlerimi görmeye gidicem, oradan da başsağlığı için yakın bir yere uğrayıp dönücem.
Kocaman kocaman öpüyorum hepinizia.s.

merhabalar herkese ya bugunlerde güzel haberler veren yokmu.birileri yolu açsın be şu şubat ayında....

merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandan beri foruma girmeiyorum çünkü yalovaya anneme gittim 1 hafta orda kaldım 2-3g ün önce geldim ama yinede girme fırsatım olmadı bu girmediğim süre içerisinde yeni hamile haberleri var mı?

kızlar tosbaalarımla oynadım doya doya :) bu da size getirebildiğim minik bi parça :asigim:
yeni uyanmışlardı :))

kızlar tosbaalarımla oynadım doya doya :) bu da size getirebildiğim minik bi parça :asigim:
yeni uyanmışlardı :))

Alllahım hepimize nasip etsin ne tatlı ne şirin melekler onlar Nazarlardan korusun rabbim onları
İstanbul'a gelince bende seveceğim onları gideriz dimi neslicim..:jeyyar:

ceylanım gideriz tabii, sana da ısıracak yer bıraktım :roflol:
aman elini çabuk tut yerimseniben

çok güzeller rabbim ömürlerini uzun etsin isteyen herkesede böle ikizler nasıp etsin inş

canım benim rabbimm uzun ömürler versinn, tosuncuklaraa maaşallahh :))

tedaviyle mi hamiş kalmıştın bebişlerineee :)

benim değil tatlım, teyze kızımın ikizleri :)
doğal yolla oldular teyzesi

slm neslicim.. yeğenlerin çok tatlı.. darısı başımıza hepimizin yani.. çifter çifter gelsinler..

liste çok hoş olmuş canım bende istiyorum orda olmak:) 12 temmuzda olucak inşallah bebişimiz.Allah hepimize kaavuşmayı nasip etsin

çok güzeller rabbim ömürlerini uzun etsin isteyen herkesede böle ikizler nasıp etsin inş

canım benim rabbimm uzun ömürler versinn, tosuncuklaraa maaşallahh :))

tedaviyle mi hamiş kalmıştın bebişlerineee :)

İkizlerin betettim hemen gelipte yorum bile yapmışlar :Saruboceq:
Bu dakkadan sonra bende ikiz istiyorumkaydirigubbakcemile3
neslim :lepi:

selamm,,
neslii maaşallahh Allah analı babalı büyütsün çok tatlılarrr yaa tamm hapır hupur ısırmalıkk olmuşlarrr vallaa alllah nazarlardan korusun kuzucuklarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…