Uğurlu Liste

merhabalar herkese,
bugün çok heyecanlıyım bebişin ense ölçümü için dr'a gidicez çok merak ediyorum....:bbo::uhm:
bugün dualarınıza meleğimi de katın teyzeleriii:Saruboceq:

merhabalar herkese,
bugün çok heyecanlıyım bebişin ense ölçümü için dr'a gidicez çok merak ediyorum....:bbo::uhm:
bugün dualarınıza meleğimi de katın teyzeleriii:Saruboceq:

Merhaba canım .Eminim göreceksin herşeyin çok güzel olduğunu.Dualarımız ve kalbmiz sizinleyerimseniben Senin oğlun olacak gibi geçti içimden nedense:dance:

canım benimmm teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah güzelim ya yanımda oldugunuzu bilmek gerçekten cok ama cok güzel ...a.s.
teyzesi inan herkes oğlan diyor ama hayırlısı Allahımdan tek isteğim sağlıklı olması :ecrin_bebek:

Tabi canım herşeyin başı sağlıklı olsun inşallah cinsiyetin hiç önemi yokyerimseniben Ama öyle geldi içimden birden.Biraz da hislerim kuvvetlidir ayıptır söylemesisırnaşık şey

hadi bakalım teyzesi inşallah Allah o günleri görmeyide nasip eder .beni iyice heyecan sardı buarada dr'um rotasyona gitmiş yarına kaldıı delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 Ayy zaten bişeye heveslen ertelenmezse şaşarım.Canım az kaldı yarına zaten:) Az daha sabret.

vallahii canım yaa dediğin gibi güzelimkaydirigubbakcemile5 sabredicez artık napalım sonuçlar iyi olsunda gerisi önemli deilhihoyyyt

nesliiiiiiiiiiiiii hihoyyytkaydirigubbakcemile2:sm_cool::teytey::hooray:
süperrr bi haber buu
çok tebrik ederim a.s.

kuzularım, güzellerim, ben de inanamıyorum, kafam allak bullak, damarlarımdan kan değil elektrik akıyo sanki:) titriyorum :bbo: :)

nesli harikasın canım yaaaa senin adına çok sevindim... sağlıcakla kucağına al.. istanbullarda yorma kendini..

kuzularım, güzellerim, ben de inanamıyorum, kafam allak bullak, damarlarımdan kan değil elektrik akıyo sanki:) titriyorum :bbo: :)

nesli inanmayacaksın ama bunu görünce göz yaşlarımı tutamadım.hamilesin yani ölemi.allahım sen ne büyüksün hayırlı olsun tebrik ederim.darısı başımıza inşallah.öpüyorum seni.

nesli bize dualarını artıyorusunsayın hamileler kendinizi yormayın oturun bize dua edin göreviniz bu...:))) sizi seviyorum sizi seviyorum.

nesli hadi merakta bırakma bizi belirtilerin varmıydı nelerdi.kaç haftalık.ne bilim anlaaaatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…