canım hadi hayırlısı Allah rast getirsin inşallah hepimizinkini..sen serophene içiodun ondan sora başka bişi mi içmeye başladın?
kız açsana telefonu deli öldüm meraktan huf bak çok işim var senin için girdim siteye
hamişler bizi hemen unutuyolar galiba.:çok üzgünüm::teselli:
Meleklerim kabaca anlatayım durumu, (erken erken hevesleniyorum sanki, umarım üzülmeyiz)
Öncelikle bu ay hiç bebek modunda değildim, farkındaysanız bu ayı es geçip Mart'a yazmıştım kendimi. Yani birinci şartı yerine getirmiş oluyorum galiba, "bebeğe odaklanmamak, rahat olmak" a.s
Bir haftadır göğüs ağrısı (düne kadar şişkinlik) vardı. Ağzımda tatsızlık garip aptal bir yanma hissi oluyordu. adet habercisi sivilcem ve bel ağrısı olmamıştı hala, normalde hep olurdu. Ama kasıklarımda epey ağrı vardı, hatta adetliyken ağrıdığı kadar yoğundu. Bacaklar, kalça ve göğüslerde batma, keskin sızı vs oluyordu arada. Gece yatarken titreme sabaha karşı da ateş basması gibi birşey oldu bir haftadır.
Aklıma gelen belirtiler, olanlar bitenler bunlardı.
Ben pazar günü internetten testi sipariş ettim. Eczanede de var elbet ama alırsam hemen yapacağımı biliyordum, geciksin diye internetten aldım. Küçük bir yerdi, hemen göndermesler nasılsa, perşembeyi cumayı bulur dedim :)
Sabah aradılar biz size elimizdeki eski parti ürünlerden gönderdik, iki hafta içinde yeni ürün gelecek ondan da yollayacağız bu hediyemiz olsun dediler..
peşine annem geldi, kargoyu o teslim almış meğer... Nasılsa yenisi de gelecek diye görgüsüzler gibi kullandım , 1 dakika olmadan yazdı hamile diye. Sonrasında da sizle paylaştım zaten.
Umarım bu sefer bi aksilik çıkmaz, yüzümüz güler artık :Saruboceq:
akşam test yaptırıcam, sonucunu hemen paylaşırım bitaneciklerim benimmmmma.s.
seni döferimm ha :)) bende fil hafızası var herkes herkesi unutabilir ama ben asla!!:dilcikar::1hug:
Allah söyletti Allah:jeyyar:
kuşlarımm :)))
yarına kaldı kan testi. Özele gitmi,ştim, tets sonuçlarını bana vermiyorlarmışmış doktor yorumlamalıymış falan filan, aynen döndüm :)
sabah test yaptırıp değerleri öğrenip haber vericem kuzularım...
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. ( ve unutmadan söyleyeyim- hala inanıyorum- ne oluyo lemm ) :tomato:
:asigim:
kuşlarımm :)))
yarına kaldı kan testi. Özele gitmi,ştim, tets sonuçlarını bana vermiyorlarmışmış doktor yorumlamalıymış falan filan, aynen döndüm :)
sabah test yaptırıp değerleri öğrenip haber vericem kuzularım...
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. ( ve unutmadan söyleyeyim- hala inanıyorum- ne oluyo lemm ) :tomato:
:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?