Uğurlu Liste

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/49304-her-ayina-gore-gebelik.html

bu linkten her ay gebelik ilerlemnize bakabilirsiniz normal bi hamilelikte olması gerekenler her ay bebğin gelişiminin nasıl olduğunu hangi ay hangi organın geliştiğini yazıyo belki ilgileinirsiniz diye yazmak istedim geçen anasayfada gezinirken buldum kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
çook tebrik ederim seni canım çok güzel bi haber.inşallah hayırlısıyla büyütüp kucağına alırsın.

günaydın canımm,
valla dünden beri herkes mutlu neslinin haberi costrduu hepimizi sen nasılsınn

günaydın canımm,
valla dünden beri herkes mutlu neslinin haberi costrduu hepimizi sen nasılsınn

evet o bakımdan bende çok mutluyum :dance: ama bi bakımdanda üzgünüm ineternetten adet günümü hesapladım 22 şubat olmam gerekiyodu hala adet olmadım sabah test yaptım sonuç negatif ama internetten ne zaman hesabp yapsam hangi tarih çıksa o gün kesin adet olurdum ama bu sefer adet olmadım testte pozitif çıkmadı 1 hafta daha adet olmazzsam doktora gidicem :çok üzgünüm: senağlama

canım sıkma guzel canını :teselli:daha erken test için bence.adetin gecikeli 3 gün olmuş en az 1 hafta diyorlar... sende umudunu yitirme canım benim iyi düşünelim belkide müjdeli haberlerini alıcazzzz bu hafta içinde:Saruboceq:

tamam
inşallah dediğin gibi olur ama bu sefer kan testi yaptırırm çünkü negatif test görmekten bıktım artık test yaparken bile canım istemiyo test yapmayı :bbo:

bence biraz daha bekle öyle yaptır testi canım hayırlısı bakalım en kısa ve en hayırlı zamanda olur inşallahh

nesliii münük kuşuumm ben geldiimmmm..naniknanik.naber kızlarrr...keyifler nası..

:))) delüü
kızlar bekliyorum sonucu, öğrenir öğrenmez yazıcam. Aksi bişey çıkacak diye geriliyorum biraz. Ama yine de söyleyeyim her şeye hazırlıklıyım. Sağlıkla huzurla gelsin de ne zaman doğruysa o zaman gelsin kuzularımız. :Saruboceq:

NesLiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =))
Listen uğurLu geLdi gerçekten =))
HamiLeyimmmmmmmmmmmmmmmmm =))

Hoyyyyyyyy :dance::dance::dance::dance::dance:
tatlım benimmmm
anlat hele bakim nasıl öğrendin ne olduuuu ne bittii :):
:teytey::teytey::teytey::teytey:

Hoyyyyyyyy :dance::dance::dance::dance::dance:
tatlım benimmmm
anlat hele bakim nasıl öğrendin ne olduuuu ne bittii :):
:teytey::teytey::teytey::teytey:

Nerden başLım =P
2004 Ağustosta evlendim,ilk 2 yıl istemedik,sonra uğraşlar,ameliyatLar vs.vs..Zorlu bi süreç.. Ekim 28 de rüyamda bebeğimi gördüm =) Kasım 28 de klomene başladım ve bu ay hamileyim =))) Pazartesi günü kırmızıların günüydü,o gün test yaptım evde ve silikte olsa 2.yi gördüm=)) Dün sabahda kan testi yaptırdım,sonuç kesinLeşti =))
Rabbim çok bekLetmeden gönderdi meLeğimi =))
Allah kimseye aratmasın,Bütün isteyenLer "DuamdaLar" ..

a.s.

ah güzelim benimmm :)))) ben de an itibariyle kan sonuçlarımı öğrenmeyi bekliyorum, kendi heyecanım stresliydi, iyi ki güzel haber verdin, inan seninkine daha çok sevindim :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…