Uğurlu Liste

ah güzelim benimmm :)))) ben de an itibariyle kan sonuçlarımı öğrenmeyi bekliyorum, kendi heyecanım stresliydi, iyi ki güzel haber verdin, inan seninkine daha çok sevindim :1hug:a.s.

Haddi hayırLısıııı =)))
Testte netmiydi ikinci çizgin =)
Canım ya inan bende sana çok sevindimmmm :hooray:

NesLiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =))
Listen uğurLu geLdi gerçekten =))
HamiLeyimmmmmmmmmmmmmmmmm =))

az önce yazdığınızı görmedim tebrik ederim canım artık darısı bizim başımıza inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
KIZLAR BEYAZ VE NESLİ TEBRİK EDİYORUM İKİNİZİ DE... MELEKLERİNİZE SÖYLEYİN BİZİM MELEKLERDE GELSİN ARTIK BEKLETMESİNLER BİZİ kaydirigubbakcemile HATTA BİZİMKİNLERİŞDE BÖLE TUTUP GETİRSİNLER :roflol:

Saol canım =))
Valla ben benimkine söyLedim =p
Eğer anası gibi keçiyse,hiç kaçarı yok tutar getiririr hepsini =))

tamam beyazcım sana güveniyorum o zaman.. çok acelesi yok ama çokte bekletmesinler yaa.. nisan sonuna kadar vakit koydum kendime.. sonra doktor yollarına düşcez heralde.. yaw bizim bebeler çok kıymetli olcak.. :ecrin_bebek:

kuşlarrr sonucu öğrendimmmm "267"
ohhhh!!a.s.

Şubat kaşıntısına yetiştin birtanem ikiz ikiz diye ikiz doğuracaksın içime doğuor Neslimmmm
Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin Canımsın :hooray:
Kedilere de biz yetişelim :Saruboceq:a.s.:asigim:

merhaba arkadaşlar;

hamiel arkadaşlar bişey sorucam..ben 8 haftalık hamileyim, hamilelikte nar yemek zararlı mı ? bilginiz varmı?

selam kızlar beyaz senide tebrik ederim.darısı diğerlerimizin başına inşallah.benimde ilaımın bittiği 3 gün oldu.doktor ilacın bittikten 3-5 gün sonra olursun demişti.hayırlısı bakalım ama benim bu aydanda umudum yok ama allah bilir.çünkü en ufak bişey yok.sadece normal adet sancısı oda normalinden de az.(((

beyaz ve nesli kızlar tebrik ederim. cok sevindim. neslicim sen mart diyodun baska bişe demiyodun nooolllduuu sıpa. canım çok mutlu oldum Allahım hayırla kucağına almayı nasip etsin insallah. öpüyorum cadı anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…