kuşlarrr sonucu öğrendimmmm "267"
ohhhh!!a.s.
beyaz ve nesli kızlar tebrik ederim. cok sevindim. neslicim sen mart diyodun baska bişe demiyodun nooolllduuu sıpa. canım çok mutlu oldum Allahım hayırla kucağına almayı nasip etsin insallah. öpüyorum cadı anne
bu arada tabloya noldu yaww :çok üzgünüm:
kuzum ben tabloyu göremiom hiç açmıo. demekki benim bilgisayarda sorun var-tatlicadiarzu-
kızlar, başka yerden yükledim tekrar bakın olur mu? fisfisfis
Len sıpa, asıl ikiz sana gele de göresin gününü inşallaaahhhhh laelaelaelaelaeNeslim ikizlerimizden ne haber :roflol:
Günaydın tatlım :) iyiyiz sen nasılsın.. Asıl haberler sende :) yok mu daha birşeyleryerimsenibengünaydınlarrr herkese nasılsınız.
Günaydın tatlım :) iyiyiz sen nasılsın.. Asıl haberler sende :) yok mu daha birşeyleryerimseniben
:1no2: tatlım , normalde nasıl dikkat etmeye çalıştığımı biliyorsundur umarım... Eşeklik etmişim, özür dilerim.. Yeni tarihin ne zaman bitaneciğim, düzenleyeyim ..:teselli:canım okumadınmı dün hasta oldum dün moralim çok bozuktu.tam depresif takınıyodum.yarın doktora gidicem.bir önceki gün yaşadıklarımdan anladımki herşeyin bi vakti var biz nekadar cabalasak boş.belki benim için şuan bebiş olmaması daha hayırlı.akışına bıraktım artık.
Merhaba bende aranıza katılabilirmiyim ilk kez kulanıyorum kadınlar klübünü umarım sizlerle bişeler paylaştıkça daha güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?