Uğurlu Liste

slm herkese bende hasta oldum nesli beni marta falanda yazma...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Neslimm kasımda bebeğimiz geliyor hakaydirigubbakcemile3 Aboww yaa:lepi:kaydirigubbakcemile5hihoyyyt:dance:delikafadulden:1hug:a.s.

beyaz ve nesli kızlar tebrik ederim. cok sevindim. neslicim sen mart diyodun baska bişe demiyodun nooolllduuu sıpa. canım çok mutlu oldum Allahım hayırla kucağına almayı nasip etsin insallah. öpüyorum cadı anne

bu arada tabloya noldu yaww :çok üzgünüm:

eee şey ben ne bilim dedikleri doğruymuş demek, istemeyince geliyo veletler. Kasım anası ... hiç cazip değildi :)) neyse artık sıpalar kendi burçlarını kendileri belirliyo, başa gelen çekilir, göbeğe gelen büyütülür :)))
ayrıca tabloda bişey yok, hamile listesi alta indi sadece.

Son düzenleme:
kuzum ben tabloyu göremiom hiç açmıo. demekki benim bilgisayarda sorun var-tatlicadiarzu-

bugün nedense çok karışık duygular içindeyim rabbim hayırlara çıkarsın.senağlama

Günaydın En şirin Geleceğin Engüzel anne adayları ..
Şubatın son cuması umarım bu hayırlı günde bol bol hamile haberiyle seviniriz :hooray:

Günaydın tatlım :) iyiyiz sen nasılsın.. Asıl haberler sende :) yok mu daha birşeyleryerimseniben

canım okumadınmı dün hasta oldum dün moralim çok bozuktu.tam depresif takınıyodum.yarın doktora gidicem.bir önceki gün yaşadıklarımdan anladımki herşeyin bi vakti var biz nekadar cabalasak boş.belki benim için şuan bebiş olmaması daha hayırlı.akışına bıraktım artık.

Merhaba bende aranıza katılabilirmiyim ilk kez kulanıyorum kadınlar klübünü umarım sizlerle bişeler paylaştıkça daha güzel olacak

:1no2: tatlım , normalde nasıl dikkat etmeye çalıştığımı biliyorsundur umarım... Eşeklik etmişim, özür dilerim.. Yeni tarihin ne zaman bitaneciğim, düzenleyeyim ..:teselli:

Merhaba bende aranıza katılabilirmiyim ilk kez kulanıyorum kadınlar klübünü umarım sizlerle bişeler paylaştıkça daha güzel olacak

SemraLele, hoş geldin aramıza .. 10 haftalık hamilesin sanırım, tebrik ederiz, Son adet tarihini ve Tahmini doğum tarihini yazarsan, ilk sayfada duran bir listemiz var, seni de eklemiş oluruz canıma.s.

nevgul, ah kuzum yazma demişsin şimdi okudum, tamam bitanem sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yapayım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…