:1no2: tatlım , normalde nasıl dikkat etmeye çalıştığımı biliyorsundur umarım... Eşeklik etmişim, özür dilerim.. Yeni tarihin ne zaman bitaneciğim, düzenleyeyim ..:teselli:
Canım ben geçen Mayıs'ta ikizlerimi 3 aylıkken kaybetmiştim.est. o nasıl söz sendeki heyecan bende olsa bende bişey görmem normal bu.sen çok tatlısın.yeni tarih versemmi bilmiyorum.o tarih gelince yine hüsrana uğramaktan çok korkuyorum.nesli sen ne zamandır bebek bekliyosun.
günaydın kızlar. hepinizi sevgiyle kucakliyem bakem :1hug:
iyiyim benim hamişşş kuzum. git de gel çabucak. güsel haberlerle gel emi :1hug:Günaydın Cadım :) nasılsın
herkese selamlara.s.
semralale hayırlı olsun Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsinnn
diyosun he mii :dilcikar:naniknanik bak bakayım :1hug:selam kızlar... nesli bizim giğbi belirti meraklılarına halen bişey anlatmadığını farkettim. hadi belirtilerini yaz ..
Meleklerim kabaca anlatayım durumu, (erken erken hevesleniyorum sanki, umarım üzülmeyiz)
Öncelikle bu ay hiç bebek modunda değildim, farkındaysanız bu ayı es geçip Mart'a yazmıştım kendimi. Yani birinci şartı yerine getirmiş oluyorum galiba, "bebeğe odaklanmamak, rahat olmak" a.s
Bir haftadır göğüs ağrısı (düne kadar şişkinlik) vardı. Ağzımda tatsızlık garip aptal bir yanma hissi oluyordu. adet habercisi sivilcem ve bel ağrısı olmamıştı hala, normalde hep olurdu. Ama kasıklarımda epey ağrı vardı, hatta adetliyken ağrıdığı kadar yoğundu. Bacaklar, kalça ve göğüslerde batma, keskin sızı vs oluyordu arada. Gece yatarken titreme sabaha karşı da ateş basması gibi birşey oldu bir haftadır.
Aklıma gelen belirtiler, olanlar bitenler bunlardı.
Ben pazar günü internetten testi sipariş ettim. Eczanede de var elbet ama alırsam hemen yapacağımı biliyordum, geciksin diye internetten aldım. Küçük bir yerdi, hemen göndermesler nasılsa, perşembeyi cumayı bulur dedim :)
Sabah aradılar biz size elimizdeki eski parti ürünlerden gönderdik, iki hafta içinde yeni ürün gelecek ondan da yollayacağız bu hediyemiz olsun dediler..
peşine annem geldi, kargoyu o teslim almış meğer... Nasılsa yenisi de gelecek diye görgüsüzler gibi kullandım , 1 dakika olmadan yazdı hamile diye. Sonrasında da sizle paylaştım zaten.
Umarım bu sefer bi aksilik çıkmaz, yüzümüz güler artık :Saruboceq:
akşam test yaptırıcam, sonucunu hemen paylaşırım bitaneciklerim benimmmmma.s.
ekledim kuzum ama 26 ağustos olarak , sen 10 aylık mı doğuracaktın yoksa:1hug: şaşkın anne senii :))a.s.ohh teşekkürler nesli sonunda benide gören birileri oldu çok sevindim son adet tarihim 19.11.08 tarihine göre doğum eylül 24 görünüyor halla inanamıyorum allah herkese bu güzel duyguları nasip etsin :)
ekledim kuzum ama 26 ağustos olarak , sen 10 aylık mı doğuracaktın yoksa:1hug: şaşkın anne senii :))a.s.
canım, düzelttim tarihleri ama inat ya işte 25 eylül yazdım kaydirigubbakcemile3a.s.:) Nesli HEYECANDAN SANIRIM YANLIŞ YAZMIŞIM 19.12.2008 O ZAMAN DOĞRU SANIRIM EYLÜL 24 TEŞEKKÜRLER
kızlar çok fazla bulantım var bu konuda ne yapabilirim.
kızlar çok fazla bulantım var bu konuda ne yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?