Uğurlu Liste

:1no2: tatlım , normalde nasıl dikkat etmeye çalıştığımı biliyorsundur umarım... Eşeklik etmişim, özür dilerim.. Yeni tarihin ne zaman bitaneciğim, düzenleyeyim ..:teselli:

est. o nasıl söz sendeki heyecan bende olsa bende bişey görmem normal bu.sen çok tatlısın.yeni tarih versemmi bilmiyorum.o tarih gelince yine hüsrana uğramaktan çok korkuyorum.nesli sen ne zamandır bebek bekliyosun.

est. o nasıl söz sendeki heyecan bende olsa bende bişey görmem normal bu.sen çok tatlısın.yeni tarih versemmi bilmiyorum.o tarih gelince yine hüsrana uğramaktan çok korkuyorum.nesli sen ne zamandır bebek bekliyosun.
Canım ben geçen Mayıs'ta ikizlerimi 3 aylıkken kaybetmiştim.
7 ayı geçmiş tatlım.

Güzel kuşlarım, ben hastaneye gidiyorum şimdi. Öğleden sonra dönerim sanırım. Umarım aksilik çıkmaz. Öpüyorum hepinizi a.s.

neslicim gözün aydın canım

geçen gün okudum bu güzel haberi ama bi türlü yazamadım.

Allah tamamına erdirsin canımcım a.s.

listen bana da uğurlu geldi biliyorsun :lepi:

ohh teşekkürler nesli sonunda benide gören birileri oldu çok sevindim son adet tarihim 19.11.08 tarihine göre doğum eylül 24 görünüyor halla inanamıyorum allah herkese bu güzel duyguları nasip etsin :)

herkese selamlara.s.
semralale hayırlı olsun Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsinnn

selam kızlar... nesli bizim giğbi belirti meraklılarına halen bişey anlatmadığını farkettim. hadi belirtilerini yaz ..

selam kızlar... nesli bizim giğbi belirti meraklılarına halen bişey anlatmadığını farkettim. hadi belirtilerini yaz ..
diyosun he mii :dilcikar:naniknanik bak bakayım :1hug:

ohh teşekkürler nesli sonunda benide gören birileri oldu çok sevindim son adet tarihim 19.11.08 tarihine göre doğum eylül 24 görünüyor halla inanamıyorum allah herkese bu güzel duyguları nasip etsin :)
ekledim kuzum ama 26 ağustos olarak , sen 10 aylık mı doğuracaktın yoksa:1hug: şaşkın anne senii :))a.s.

NESLİCİM tebrik ederim hayırlısıyla sağlıkla allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah ayrıca bu ay hamile olan diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum...
hayatım doğru zamanı gelmiş yoksa öyle kafamdan attım falan hikaye bence bizim durumumuzdakiler asla onu düşünmeden edemiyorlar bende kaç aydır düşünmüyorum hatta sigara bile içiyorum hiiç düşünmeden ama olmuyor işte...
bende bugün doktora gittim tüp bebek için konuştuk sanırım nisanda yapıcaz benimde ilk tüp bebek denemem olucak inşallah da son olur ...kaydirigubbakcemile5

:teytey:arkadaşlaar bilenler vardır mutlaka ama benim gibi duymayanlar varsa Bu arada devletin tüp bebek masraflarını karşılamasıyla ilgili şartlar değişmiş şöyleki : en az 23 yaş en fazla 39 yaş olması gerekiyormuş ,eskisi gibi öncesinde 3 aşılama yapılması şartı kaldırılmış en az 4 yıl bebek sahibi olmama ve 900 iş günü çalışmış olmak gerekiyormuş
bendede bu şartlar olduğu için ortalama 2500 lira +ilaçlar mal olucakmışş çook sevindim yaa çünkü 5000 lirayı falan gözden çıkarmıştım hayırlısı bakalım...:Saruboceq:

kızlar çok fazla bulantım var bu konuda ne yapabilirim.

Yatağının başucunda sabah yiyebileceğin birşeyler bulundur mutlaka. Bazıları tuzlu yiyebiliyor, bazıları tatlı. Sen karar ver. Ben bebe bisküvisi almıştım paket paket. Sabah uyanır uyanmaz 3-4 tane yiyordum zorlaya zorlaya. Sonra bir 5 dakika bekleyip ondan sonra kalkıyordum yataktan. Kahvaltıyı yarım saat içinde yapmazsam hemen tekrar bulantı başlıyordu. Çantamda sürekli tuzlu kraker, grisini, beyaz leblebi gibi yiyecekler bulundurdum, bulandıkça attım ağzıma. Az bulantıya elma, çok bulantıya ayva iyi geliyordu. Bunlar sayesinde nispeten kazasız atlattım diyebilirim ve şimdiye kadar da hiç çıkarmadımhihoyyyt

kızlar çok fazla bulantım var bu konuda ne yapabilirim.

canım benimde cok fazla bulantım oluyordu ilk zamanlar simdi 12. haftaya girdik baya azaldı bulantılar.burkonun dediği gibi bende basucumda galeta bulnduryordum.bir de ara sıra limon yalıyordum.:sm_cool:kalkar kalkmaz su içerdim şimdi onu da yapmıyorum..... umarım kısa zaman sonra azalır bulantılarınnnkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…