Selam canım.Sana ve bebişine de güzel bir haftasonu diliyorum ben deBebişini ilk görüşüm annesine mi benziyor needelikafadulden
güzel meleklerim merhaba:) şubatı kapatmak üzereyiz, umarım son sürprizlerini de vererek gider bu kısa minik bıdık ay a.s:asigim:
ÇOK SEVİYOM SİZİ BALBADEMLERİM :asigim::asigim::asigim:
Teşekkür ederim canım a.s hoş geldin :) çok yazı yazıp kimseyi boğmamaya çalışıyoruz ama yine yazmışız epeyben yeni üyeyim ama msjları okumakyan sanki uzun zamndır herkesi tanıyormuşum gibi geliyor..inan bana çok sevindim haberine..allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
güzel meleklerim merhaba:) şubatı kapatmak üzereyiz, umarım son sürprizlerini de vererek gider bu kısa minik bıdık ay a.s:asigim:
yazabilirsin tabiki de..umarım olur bu ay..çünkü çok istiyorum bebeğimin olmasını..ama ya korkuyorum test yapmaya..Teşekkür ederim canım a.s hoş geldin :) çok yazı yazıp kimseyi boğmamaya çalışıyoruz ama yine yazmışız epey
bu arada günün geçmiş sanırım, umarım gelmiştir miniğin :)) yazalım mı seni de listeye?? a.s.
seni gidi seniikaydirigubbakcemile3hadi bakalım geri sayım baslıyorrr kuzucugun doğumgunu hediyesi olarak gelir inşallahhh:Saruboceq:Hadi hadii bitsin bu ay ben cok sabırsızım delikafadulden ins ben de sizin mertebeye ulasırım bi ay sonrakaydirigubbakcemile5
seni gidi seniikaydirigubbakcemile3hadi bakalım geri sayım baslıyorrr kuzucugun doğumgunu hediyesi olarak gelir inşallahhh:Saruboceq:
sağol kuzucuğum benim :)Neslicim ya msjım sanaydı bu arada sanki karşımdaymışsın gibi hissedip yazdım :):):):):)adaptasyonum tam yani
sanada iyi akşamlar canımmmm a.s.iyi akşamlar nasılsınız kızlar ? a.s. :enbuyukkk:
sanada iyi akşamlar canımmmm a.s.
hersey güzel canım sen nasılsınnnn
bende iyi saylırım tek sorun grip olmam ama o da en kısa zmanda geçer benim gribim fazla ağır olmuyo bide elma ve maydonoz kaynattım fincana koydum biraz limon ve şekerle tatlandırdım o iyi gelir :dance:
geçmiş olsun canım benimm a.s.
aman dikkat et biliyosun dinlenmeyle geçiyor grip bol bol yat c vitamini al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?