Uğurlu Liste

Selam canım.Sana ve bebişine de güzel bir haftasonu diliyorum ben de Bebişini ilk görüşüm annesine mi benziyor needelikafadulden

güzel meleklerim merhaba:) şubatı kapatmak üzereyiz, umarım son sürprizlerini de vererek gider bu kısa minik bıdık ay a.s:asigim:

Selam canım.Sana ve bebişine de güzel bir haftasonu diliyorum ben de Bebişini ilk görüşüm annesine mi benziyor needelikafadulden

teyzesii teşekkür ederizzkaydirigubbakcemile3
darısııı sizinn başınıza inşallahhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

güzel meleklerim merhaba:) şubatı kapatmak üzereyiz, umarım son sürprizlerini de vererek gider bu kısa minik bıdık ay a.s:asigim:

çiçeği burnunda tatlı annecikkhihoyyyt inşallahh dediğin gibi bugünde listeye bol bol hamişler :CüvCüv::CüvCüv:eklenirrkaydirigubbakcemile3

ÇOK SEVİYOM SİZİ BALBADEMLERİM :asigim::asigim::asigim:

ben yeni üyeyim ama msjları okumakyan sanki uzun zamndır herkesi tanıyormuşum gibi geliyor..inan bana çok sevindim haberine..allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

ben yeni üyeyim ama msjları okumakyan sanki uzun zamndır herkesi tanıyormuşum gibi geliyor..inan bana çok sevindim haberine..allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
Teşekkür ederim canım a.s hoş geldin :) çok yazı yazıp kimseyi boğmamaya çalışıyoruz ama yine yazmışız epey
bu arada günün geçmiş sanırım, umarım gelmiştir miniğin :)) yazalım mı seni de listeye?? a.s.

Hadi hadii bitsin bu ay ben cok sabırsızım delikafadulden ins ben de sizin mertebeye ulasırım bi ay sonrakaydirigubbakcemile5

yazabilirsin tabiki de..umarım olur bu ay..çünkü çok istiyorum bebeğimin olmasını..ama ya korkuyorum test yapmaya..

Hadi hadii bitsin bu ay ben cok sabırsızım delikafadulden ins ben de sizin mertebeye ulasırım bi ay sonrakaydirigubbakcemile5
seni gidi seniikaydirigubbakcemile3hadi bakalım geri sayım baslıyorrr kuzucugun doğumgunu hediyesi olarak gelir inşallahhh:Saruboceq:

Canım benimmmmmmmmmmm ya biliyomusun belki inanmazsın ama ben senin hamile olduğunu hissetmiştim emindim bile diyebilrim çünki 1 hafa felan oldu girmeyeli bir kaçgündürde siteye giremiyodum değişmiş forum bulamadım kafamı toparlayıp dün çok uğraştım hatta kullanıcı panelinden ulaştım eskilere msj attım nerden gircem diye ama inan çooooooook çoooooooooooooooooooooook sevindim yemin ederim senin o tatlı dilin güler yüzün verdiğin pozitiflik yeter arkadaşım için temiz yüreğin güzel bakıyor herşeye rabbim tabiki sevindirecek seni anneli babalı büyüt bebeğini çoook öpüyorum kendine içindeki miniğe dikkat et öptüm

Neslicim ya msjım sanaydı bu arada sanki karşımdaymışsın gibi hissedip yazdım :):):):):)adaptasyonum tam yani

Neslicim ya msjım sanaydı bu arada sanki karşımdaymışsın gibi hissedip yazdım :):):):):)adaptasyonum tam yani
sağol kuzucuğum benim :)
ben de açık bırakıp gidiyorum işlerin başına , üzüldüm şimdi ve fakat aradan haftalar da geçse, bu meret anlık konuşma hissini verebiliyo yerimsenibena.s.

sanada iyi akşamlar canımmmm a.s.
hersey güzel canım sen nasılsınnnn

bende iyi saylırım tek sorun grip olmam ama o da en kısa zmanda geçer benim gribim fazla ağır olmuyo bide elma ve maydonoz kaynattım fincana koydum biraz limon ve şekerle tatlandırdım o iyi gelir :dance:

bende iyi saylırım tek sorun grip olmam ama o da en kısa zmanda geçer benim gribim fazla ağır olmuyo bide elma ve maydonoz kaynattım fincana koydum biraz limon ve şekerle tatlandırdım o iyi gelir :dance:

geçmiş olsun canım benimm a.s.
aman dikkat et biliyosun dinlenmeyle geçiyor grip bol bol yat c vitamini al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…