Uğurlu Liste

klava:superisi nerdesin bakıyım sen öteki sayfayda uğramıyosun merak ettim tatlım

tatlım buralardaydım ama çok giremedim arada baktım bir iki bişeyler yazıp çıktım kızımın proje ödevi vardı sonra yazılıları ders çalıştırdım hafta sonu kayınvaldem görümcem kuzenler falan vardı o yüzden fazla giremedim ama hep sizlerdeydi aklımm aşkımm teşekkür ederim merak ettiğin için beni senden başka kimse merak etmedi beniiyerimsenibensırnaşık şey

kızlar günaydın ben hala hastalanmadım biraz önce dışarı çıkıp test aldım ama negatiff (( bune şimdi anlamadımbugün bacaklarım ve kalçam acayip bi şekilde ağrıyo bide kasıklarımda batma oluyo bu ay neden böyle oldu hiç anlamadım

kızlarrr hepinize günaydın çok şükür bugün regl oldum biliyorsunuz ayın 4 ünde olacaktım olamamıştım doktor farlutal söktürücü vermişti bugün rahatladım ama çok sancım var aman kızlar regl oldum buseferde hamile kalamadım diye üzülmeyin çok kafaya takarsanız benim gibi böyle kesilir adetiniz çok sıkıntı çekersiniz nesli tatlım artık listeye tarihimi yazarsın 23 ocak öptüm hepinizi Şenizsizleri çok seviyoruma.s.:enbuyukkk:

bi kötü haberde benden o zaman. malesef hastalandım bugün. yanlız bişey dikkatimi çekti. hamile kalmayı planladığımdan beri adetlerim düzensizleşti. ya erken ya da geç oluyorum. bu ay cok düşünmemeye calıştım kendimi kaptırmadım. psikolojik olacağını sanmıyorum. acaba içimizde neler oluyor da adetlerimiz düzensizleşiyor kızlar.

yeni umudum 23 ocak tekrar listeye arka sıralardan katılayım bari. yazarsanız sevinirim.

üzülme canım zamanı gelince olucak mutlaka bence psikolojik adet gecikmesi bende yaşamaya başladım çünkü düşündüğümden beri

kızlar kafamıza taktıkca adetelermiz düzensizleşiyor
böyle olunca işimiz daha zorlanacak
hadi kızlar kafaya takmak yok :dance:
elbet bir gün bizimde olacak

kızlar kafamıza taktıkca adetelermiz düzensizleşiyor
böyle olunca işimiz daha zorlanacak
hadi kızlar kafaya takmak yok :dance:
elbet bir gün bizimde olacak

çok haklısın tatlım kafaya taktıkça olmuyor hadi biraz relaxxxxxx

ewet kızlar düşünmeyin benim doktorum resmen beyninden sil dedi adet olacaksan bile olmazsın beynine baskı yapıp dedi çünkü bütün hormonları beyin salgılıyor deddi hiç düşünmemek gerekiyor ama oda insanın elinde değil

:ecrin_bebek: ee benide ekleyin ozaman ben inanırım böyle seylere benim adet tarihim 11ocak :CüvCüv:

:ecrin_bebek: ee benide ekleyin ozaman ben inanırım böyle seylere benim adet tarihim 11ocak :CüvCüv:

aramıza hoşgeldin tatlıma.s. listemizi nesli arkadaşımız düzenliyor buara seminerde okuyunca mutlaka senide ekler umarım hem listemiz sana sende listemize uğur getirirsin:1hug:

günaydın kızlar bugun adet tarihim olmadım ve hiç bir belirtide yok bekliyorum.kan testi yaptırdım yok çıktı ama adetim günü gününe olurdu benim anlamadımki offff....

ecrin biraz daha bekle belki gecikir istisnai durumlar oluyor düşündükçce adetemiz gecikiyor işallah bebiştir ama 5 gün falan geçmesini bekle

hihoyyytselam benide listeye eklermisiniz......sat 25 aralık yani son 2 gün hadi hayırlısı.....
şanş peşimizi bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…