sende yalnızsın galiba aycancım benim gibi kaydirigubbakcemile5
canım iyi akşamlar diliyorum sana ben çıkıyorum kendine dikkat ettt
nazlıcığım canım benim de bebeklerim yaklaşık seninki kadarken sorun yaşamıştı. Tam doğum günümde 22 Nisan'da öğrenmiştim sorun olduğunu. Son bir umutla doktor doktor dolaşmıştım fakat mayıs ortasında almışlardı meleklerimi.. Bizim gibi niceleri var bitanem, ama doğru zaman gelince ve sağlıkla geleceklerinde bizi bırakmayacaklar miniklerimiz. Biz hep burada ve yanındayız nazlım. Umuyorum ve inanıyorum ki testlerinizden hiç bir olumsuzluk çıkmayacak, daha ne olup bittiğini anlamadan da güzel haberlerini kutluyor olacağız.. Meleklerimiz için çekilen tüm sıkıntılara değer, unutma olur mu? :1hug:İyi akşamlar herkese beni silin artık çok üzgünüm ama bebeğimi kaybettim. cuma günü kontrole gittiğimde bebekimin kalp atışlarını yoktu. cumartesiyi bekledim ve bidaha baktırdım ama yoktu işte... ve bebeğimden cumartesi günü ayrıldım. Sebep bilinmiyor tabiki alllahın takdiri.. ama genetik incelemeye gönderildi. sonuçlar 2-3 haftaya belli olurmuş. Drum benden ve eşimden de genetik inceleme istedi. onuda yaptırıcaz. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
İyi akşamlar herkese beni silin artık çok üzgünüm ama bebeğimi kaybettim. cuma günü kontrole gittiğimde bebekimin kalp atışlarını yoktu. cumartesiyi bekledim ve bidaha baktırdım ama yoktu işte... ve bebeğimden cumartesi günü ayrıldım. Sebep bilinmiyor tabiki alllahın takdiri.. ama genetik incelemeye gönderildi. sonuçlar 2-3 haftaya belli olurmuş. Drum benden ve eşimden de genetik inceleme istedi. onuda yaptırıcaz. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
bebeğim benim ya :) önemli olmalı, doktorlar hemfikir sayılır bu konuda. Ama misal ben daha 3 gündür alıyorum, unutmuştummerhabalar size bi sorum olucak biz korunmayı bıoraktıktan sonra doktora gittim ve bana folik asit verdi 3 ay boyunca kullanmamı söyledi 3 ay boyunca hamile kalmazsa ilacı bırakmamı söyledi fakat ben geçen ay doktora gittiğim zaman yumurtalıklarımda iltihap olduğu için doktor ilaç verdiği zaman verdiği ilaçları kullandım folik asiti hiç kullanmadım o zamandan beride hiç kullanmıyorum sizce şimdiden sonra kullansam bi faydası olur mu ya da hamilelikten önce folik asit kullanımının ne kadar yararı var
çok soru sordum sanırım :uhm: kafamçokkarıştı
bebeğim benim ya :) önemli olmalı, doktorlar hemfikir sayılır bu konuda. Ama misal ben daha 3 gündür alıyorum, unutmuştum
yani dert değil aksaması ama aklına geldikçe alıver bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?