Uğurlu Liste

neslicim çok güzel haber yaa nasıl sevindim anlatamam
rabbim sağlıkla kucağınada almanı nasip etsin inşallahh
ay inşallah o da cimcimedir

neslicim canım benim çok sevindim yaaa Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde adetim hala olmadı onu haber vereyim dedim bide baktım haberini aldım çok mutlu oldum canım yaa Ağlattın kız benide vallaha ama mutluluktan tabi....

İyi akşamlar herkese beni silin artık çok üzgünüm ama bebeğimi kaybettim. cuma günü kontrole gittiğimde bebekimin kalp atışlarını yoktu. cumartesiyi bekledim ve bidaha baktırdım ama yoktu işte... ve bebeğimden cumartesi günü ayrıldım. Sebep bilinmiyor tabiki alllahın takdiri.. ama genetik incelemeye gönderildi. sonuçlar 2-3 haftaya belli olurmuş. Drum benden ve eşimden de genetik inceleme istedi. onuda yaptırıcaz. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..

nazlıcığım canım benim de bebeklerim yaklaşık seninki kadarken sorun yaşamıştı. Tam doğum günümde 22 Nisan'da öğrenmiştim sorun olduğunu. Son bir umutla doktor doktor dolaşmıştım fakat mayıs ortasında almışlardı meleklerimi.. Bizim gibi niceleri var bitanem, ama doğru zaman gelince ve sağlıkla geleceklerinde bizi bırakmayacaklar miniklerimiz. Biz hep burada ve yanındayız nazlım. Umuyorum ve inanıyorum ki testlerinizden hiç bir olumsuzluk çıkmayacak, daha ne olup bittiğini anlamadan da güzel haberlerini kutluyor olacağız.. Meleklerimiz için çekilen tüm sıkıntılara değer, unutma olur mu? :1hug:

Güzel kuşlarım, tatlı meleklerim benim..
Hepimizin gözleri o tatlı miniklerin güzelliğiyle büyülenecek..
Sağlık, huzur ve mutluluk bizlerle olsun.
Sevgiler...

geçmiş olsun :teselli:

merhabalar size bi sorum olucak biz korunmayı bıoraktıktan sonra doktora gittim ve bana folik asit verdi 3 ay boyunca kullanmamı söyledi 3 ay boyunca hamile kalmazsa ilacı bırakmamı söyledi fakat ben geçen ay doktora gittiğim zaman yumurtalıklarımda iltihap olduğu için doktor ilaç verdiği zaman verdiği ilaçları kullandım folik asiti hiç kullanmadım o zamandan beride hiç kullanmıyorum sizce şimdiden sonra kullansam bi faydası olur mu ya da hamilelikten önce folik asit kullanımının ne kadar yararı var
çok soru sordum sanırım :uhm: kafamçokkarıştı

bebeğim benim ya :) önemli olmalı, doktorlar hemfikir sayılır bu konuda. Ama misal ben daha 3 gündür alıyorum, unutmuştum
yani dert değil aksaması ama aklına geldikçe alıver bence.

bebeğim benim ya :) önemli olmalı, doktorlar hemfikir sayılır bu konuda. Ama misal ben daha 3 gündür alıyorum, unutmuştum
yani dert değil aksaması ama aklına geldikçe alıver bence.

tamam yarından itibaren almaya devam edicem :1rolleyes:

NESLİM REGLİM 2 GÜN GECTI TEST YAPTIM 2 .CIZGIYI GORDUM KAN TESTI YAPTIRMADIM HENUZ.RABBIM INSALLAH BU SEFER HAYIRLISIYLA KUCAGIMA ALMAYI NASIP EDER BENIM VE BUTUN HAMILELERIN.GERCEKTEN COK MUTLUYUM ICIMDEKI BOSLUGUN YAVAS YAVAS DOLDUGUNU HISSEDIYORUM.SIZINDE DESTEGINIZLE ARKADASLARIM:CüvCüv:

nesli kızım senin telefonun hep mi kapalı öldüm merakten kaç kere aradım hay allam:) neyse burda gördüm iyisin.

ya işler yoğun nete giremiyom çok fazla merak ediyorum sizleri liste gerçekten uğurlu geldi hade bakalım hayırlısı

tuğbacığım gözün aydın bitanem, :) gelişmeleri an be an bildir bize olur mu..
Yeterince kötü haber aldık bu aralar. İyi haber vermene sevindim

Bebeklerini kaybeden arkadaşlarımıza tekrar üzüntülerimizi bildiriyorum.
Acil şifalar, bol moraller ve yeni umutlar diliyorum.
Hepinizi çok seviyorum ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…