Uğurlu Liste

Son adet tarıhı 31.1.2009 t.d.t 07.11.2009
bitanem, biraz tatsızlaşmıştım senin haberine de çok sevinememişim gibi oldu sanki.
Bir gün var aramızda aynı sayılırz tatlım, sağlıkla geçsin huzurla gelsin o günler :))
NESLİCİM BEN BİRAZ ACEMİYİM BİRŞEY SORACAĞIM LİSTEYİ NERDEN GÖREBEİLİRİM TŞK ŞİMDİDEN
semracığım ben dünden beri uzunca bir güncelleme yaptım, herkesi tek tek kontrol ettim, dolayısıyla liste de yoktu ortalıkta. Şimdi var. Bu topikin ilk sayfasında, ilk mesajda duruyor listemizyerimseniben

nesli abla nasılsın sana bişey söyliycem dün gece uyumadan önce sen geldin bi an aklıma ve bebişlerden biri gibi erkek olucakmış geldi bana bazen doğru hissediyorum ama bu sefer ne çıkar bilmiyorum :1hug: :roflol:

Son düzenleme:
nesli abla nasılsın sana bişey söyliycem dün gece uyumadan önce sen geldin bi an aklıma ve bebeişlerden biri erkek olucakmış geldi bana bazen doğru hissediyorum ama bu sefer ne çıkar bilmiyorum :1hug: :roflol:
kız cadı çok eminsin ikiz olacağına :icecream:yerimseniben

kız cadı çok eminsin ikiz olacağına :icecream:yerimseniben

bilmem değerler biraz yüksek olunca öyle olmuyo mu benim hislerim biraz kuvvetlidir ablam hamile kalmadan önce morali çok bozuktu ona dedim ki hiç üzülme bu ay adet olucaksın ama bidaha ki ay hamile kalıcaksın kesin dedim bide baktık bidaha ki ay test pozitif çıktı bebğinide rüyamda erkek olarak görmüştüm şimdi 2.5 yaşında bi oğlu var eşimin halasının kızıda hamile o 2 aylık hamileyken rüyamda oğlunun olucağını görmüştüm bi kaç ay önceside doktora gittiler erkek olucak demiş :dance: :teytey: :roflol:

selam kızlarrrr
umarım hepiniz iyisinizdir,,,
bebişle bende iyiyim dün ense ölçümü yapıldı Allaha şükür iyi çıktı şimdi ikili testi bekliyoruz 10 gün sonra belli olacak inşallah onlarda iyi çıkarrr:Saruboceq:
hepinize güzel bir hafta diliyorummm

kuzum benim, hadi geçmiş olsun bir kaygıyı daha savdın gitti, böyle de gidecek tasalanma, evhamlanma sakın.a.s
darısı buğdayı falan da bize artık:1rolleyes:

merhaba kzılar
Ben DÜN kan testi yaptırdım
değerim 0.222 çıkmış
doktor değerlerin yükselmeye başlamış yüksek ihtimalle hamile olabilirsin dedi
3gün sonra gel testi tekrarlayalım dedi
Sizce bu değer nasıl hamile olabilirmiyim
Bana bu değer düşük geldi nedense
size tam elimdeki kağıtta yazanları yazıyorum

Sonuç: 0,220 Referans aralığı : 0,5-5

1.hafta:5 -50
2.hafta:20 -500
3.hafta:500 -5000
4.hafta:3000 -19000
8.hafta:14000 -169000
12.hafta:16000 -160000

yavrukuş... sat ın ne zamandı ki?

kuzum benim, hadi geçmiş olsun bir kaygıyı daha savdın gitti, böyle de gidecek tasalanma, evhamlanma sakın.a.s
darısı buğdayı falan da bize artık:1rolleyes:

canım neslimmm, sağol canım sizinle beraber yaşıyorum bu heyecanı Allaha şükür iyi gidiyor şimdilik hep böyle iyi olsun hepimizin hamileliği inşallah...sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor yolunda dimi herşey canımm benimm..hep dua ediyorum canımm hepimizze Allah sağlıkla almayı nasip etsin meleklerimizi:Saruboceq:

ben bu degerlerden hiç ama hiç anlamıyorum büşracım inşallah hayırlı haberlerini alırız

ben iyiyim tatlım, biraz koku hassasiyeti... biraz çabuk çabuk yorulma... biraz da tansiyon düşüklüğü şimdilik.. Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
ben bu degerlerden hiç ama hiç anlamıyorum büşracım inşallah hayırlı haberlerini alırız

inşallah canım
Bende bu değerlerden pek anlamıyorum
ama formda bi ebe buldum ona sordum
oda büyük ihtimalle bu değerlere göre hamilesin dedi
inşallah hamileyimdir canm

benimde öyle geçmişti ilk zamanlar ama hala kokulara karsı ınanılmaz duyarlıyım... canım benimm dinlen bol bol yorma kendini cok fazlakaydirigubbakcemile5

inşallah canım
Bende bu değerlerden pek anlamıyorum
ama formda bi ebe buldum ona sordum
oda büyük ihtimalle bu değerlere göre hamilesin dedi
inşallah hamileyimdir canm

hadi bakalım hayırlısı canım duaalrımız senınle:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

nesli canım beni artık hamişler sayfasına alabilirsin...HAMİLEYİMMMM..:)))))çift çizgiyi gördüm..çok mutluyum..
allahım tüm isteyenlere versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…