Uğurlu Liste

nesli canım beni artık hamişler sayfasına alabilirsin...HAMİLEYİMMMM..:)))))çift çizgiyi gördüm..çok mutluyum..
allahım tüm isteyenlere versin..
Ollleeeeyyyyyyyy :dance::dance:
haid kuzum hayırlısıylaaaa artıkkkkkkkkkk :)))) gözünü sevdiğimin Mart'ıııııı :lepi::lepi:

Satın kaç tatlım de bakem onu bana hihoyyythihoyyyt:dance:

23 OCAK yazdım canım :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar
oh oh gelmeyeli güzel haberler var
neslicim 5 subat sat
2 günüm kaldı
buralara pek uğramadım cünki bu ay kafama takmıyorum konusunu bile acmıyom
belki böyle işe yarar

rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın :Saruboceq:

:dilcikar: hıh hadi ordan ben yetişebildiğim kadarıyla hepinizi takip ediyom, ensenizdeyim lem kaydirigubbakcemile3 Hadi bakalım kasım analarında yerin hazır :1rolleyes:

mht hayırlı olsun canımm,
juliett inşallah sendende bebiş haberi alırızz ohh ohh listemiz ne güzel kabarık kabarık olduuuu

Günaydın kızlarr.İnş.hamilelik haberi almak isteyenler hemen alırlar bu müjdeyi bize de verirler.Bende normal şartlarda yumurtlama dönemi olan dönemine girdim bugün ama bilmiyorum benm yumurtlamam ne zaman oluyor erkende olabilirmiş geç de.Bakalım ne olacak bu ay.Bazen ve genelde hiç ümit yok içimde nedense. :tomato:Bazen de çok ümitleniyorum içim kıpır kıpır oluyor.Hayırlısı olsun inş.Kocişimde grip oldu zaten.Heran ben de olabilirimÇok üzgünüm çoook Öpüyorum hepiniziŞeniz:asigim::1hug:a.s.

canımm günaydınnn a.s.
mart güzeli neden hemen vazcayıyorsun bakem?klava:hayırlısıyla alıcaz bebişin haberlerinii sende dikkat et canım kendine bol bol vitaaaamin alınn kaydirigubbakcemile

Sağol canım dikkat ediyorum.Normalde ben daha dayanıksızımdır çok kolay hasta olurum ama bu folbiol ve arısütü polen bal bünyemi mi güçlendirdi ne ben değil eşim hasta oldu.maşallah diyimde yine.Ben de ona da yedirmeye başladım arısütü polen balı kaydirigubbakcemile3.ya ne bileyim bu ay olmıcak gibi bir his var içimde.İlk ay ya sonuçta.bakalım artık.:1hug: hem fazla kaptırmıyım istiyorum kendimi ondan sanırsam

neslim ve snmh rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
önceden rezerve ettirdim kasım analarına
bakalım insallah bu ay olur :Saruboceq:

saol canımmmm..darısı tüm isteyenlere..:))
evet canım 23 ocak yaz...
hamişimmmmmmmm...:CüvCüv::ecrin_bebek::lepi::teytey:

inşallah bende bu ay size güzel haberler vermek istiyorum :Saruboceq: gerçi bu ay reglim geçerse en az bi 10 gün test için bekliycem şubatta reglim 4gün gecikti ama yinede negatif çıktı ve 2 gün sonra regl oldum onun için en az 10 gün geçmeden bi daha test yapmam

aycan canım hayırlısı ..bende öyle diyordum ama dayanamadım ve 2 gün sonra test yaptım..:))inşallah hamiş olursun..:)

aycan canım hayırlısı ..bende öyle diyordum ama dayanamadım ve 2 gün sonra test yaptım..:))inşallah hamiş olursun..:)

inşallah ya :Saruboceq:
buarada seninde bebişin hayırlı olsun inşallah ,Allah sağlıklı bi şekilde kucağın almayı nasip ederc:Saruboceq: :Saruboceq: :ecrin_bebek:

merhaba sekerler...insallah herkes iyidir...
yarin kontrole gidiyorum...insallah yumoslar artik büyümüstür...
dualariniza ihtiyacim var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…