Bizim uğurlu listemiz neden böyle oldu kimsecikler yok:çok üzgünüm: Neslii nerdesiin:a015:
nesli yerine yasemin versek olurmu :))) tabikide olmaz... merhaba nasılsın...
yerimseniben İyiyim sağol canım sen nasılsın? Nesli'nin bulantıları çoktu birkaç gündür açmıyor interneti.O yüzden merak ettim kendisinifisfisfis
İnş. uğurlu gelir.Bu topikte benim tanıdıklarım var ama girmiyolar bir kaç gündür.Ben ilk ayımı geçirdim bu ay olmadı hamilelik.inş. nisana kaldı umutlarım.Sen de inş. en kısa zamanda kavuşursun bebişine:Saruboceq:
inşallah canıımmm allah herkesin gönlüne göre verir inşallah benimde 2 gün geçti ama biraz daha bekleyim de öyle test yapayım diye düşünüyorum :))) ben şimdilik çıkıyorum daha sonra görüşürüz inşallah kendine çoookkk iyi bak hoşçakal
mrb kızlaaaaaarr ben bugun regl oldum.pazartesi yada salı doktora gitcem.inşallah nisanda hamiş olurum öyle umuyorum.hepinizi öptüm.:Saruboceq:
:teselli: canıımmm inşallah nisanda güzel haberlerini alırız :Saruboceq:... bende bugün regl oldum benimde salı günü doktora gitmem gerekiyor :1rolleyes:
güzel kuşlarım, dünden beri daha iyi gibiyim, fırsat buldukça dışarda duruyorum, ev- kapalı mekanlar basıyo sanki. Havalar da iyi olunca bünye biraz toparladı sanırım. Hatta bugün okula gittim tek başıma, (vapur ve otobüs yolculuğu gözümü çok korkutuyordu) şükür kazasız belasız atlattım, ama dönerken bir dolmuşa bindiğimi hatırlıyorum, bir de yanımdaki son yolcunun beni "geldik kızım" diye dürtmesini -tatlicadiarzu- baya istanbul safı olup çıkıcam herhalde.
Sonraki hafta vizeler başlıyor, bir dünya proje birikmiş, hocalar da ufaktan naz yapıyo, perşembe ye kadar peşlerinde sürünücem, fırsat bulur bulmaz da gelicem. Öpüyorum ve iyi haberlerinizi bekliyorum meleklerima.s.
yavrukuşlar, ders kaygısından mı bilemedim ama günden güne daha iyiye gidiyorum
tek derdim bana iyi haber takviyesi yapmıyor olmanız. Bakın yılı yarılamadan teyzelik kontenjanımı doldurmak istiyorumyerimseniben ona göre!
hımmmmm haziran sonuna kadar en az 8 yiğen bekliyorum hattahihoyyyt
nisanda gelcek inşallah güzelim hemde ikiz. kaydirigubbakcemile3 nisan sonunda bi şok daha yemesem bari:roflol: inşallah herşey güzel olacak.dün dr gittim.çok güzel engelimiz yok dedi.kist falan oluşmasından korkuyodu galiba.şimdi seropheneyi sabah akşam çifter yutuyorum.inşallah yumuşların direnci bu sefer kırılırda gelişir yumuşlarım. sonrada iğne takviyesiyle çatlar inşallah.:dance::dance:
canlarııımmm inşallah bu yıl hepimizin yüzü güler... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallaaahhhh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?