amin amin inşallah ben duanın gücüne inanıyorum.:Saruboceq::Saruboceq:
bende çoookkkk inanıyorum... hepiniz için tüm bebiş isteyenler için dua ediyorum Allahım sesimizi duyar elbet :1rolleyes:
duyuyokiiiiii:1hug:
duyuyokiiiiii:1hug:
Yaa senin foton ne güzel öyle maş.yiyecen o yanaklarıııııııdelikafadulden
Bitti canım yumurtlama dönemi geldi nerdeyse
daha 2.ayım benm bebek için denediğim ilk ay olmadı.
tedavi olmuyorum canm henüz ben kist ameliyatı oldum geçen sene mayısta oyüzden hap kullanıyodum hapı bırakınca dr. ilk 3ay olmayabilir dedi 6ay falan dene ondan sonra gebe kalamazsan aşılamayı deneriz dedi hormonlarıma falan baktı hepsi normal çok şükür.bakalım 6ay da inş. olur tedaviye gerek kalmaz.
sen tedavi oluyor musun canım ne zamandır istiyorsun bebiş? İnş. hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
çok güzel sevindim bi sorun yoksa olacak inş.aynı senin durumunda bi arkadaşım var dairede onada aynısını demiş dr.çünkü önceden kullandığınız hapların etkisi uzun sürüyomuş.inş olacak sen canını sıkma.ben tedavi görüyorum.ben 1.5 yıl drı evliyim.bebek hep istedik hiç korunmadık.adetlerim düzensizdi.1 yıl dr gitmedim.bende 3 ay önce dr gittim pco teşhisi koydu.bu ay verdiği yumurta geliştirici hapın en yüksek dozunu verdi.ilaca dün akşam başladım.hayırlısı artık allahtan.
İnş. canım hapa herkes farklı tepki veriyor bir arkadaşım hapını 3gün unutmuş hamile kalmış kimisi bırakınca 3aybelki daha fazla hamile kalamıyor.bünyeyle alakalı sanırım.
evet caanım hayırlısı allahtan sonuçta inş. hapın işe yarar seninde.birimizde çikolata kisti birimizde pco bıktım şu kistlerden.benimde küçk kistim var tekrar büyüyp ameliyat olmaktan korkuyorum umarım hamile kalırız da tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmayız kistlerle:Saruboceq::1hug:a.s.
evet bünyeylede alaksı var tabi.banada mesela yumurtalığın ilaca karşı çok dirençli demişti.dediğin gibi herkes farklı tepki veriyo.ama şunu hiçmi hiç unutmamak lazım bebişlerimiz şuan allahıyla görüşüyolar.allah onlara ne zman ki hadi annelerinize gidin derse onlar ozaman gelecek.:1hug:a.s.
:1hug: ayyyy inş. biranönce der ve gelirler bizee:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:
kızlar bu arada size söylemedim galiba 9 haftalık hamileyim listede adımı yukarıda görünce farkettim söylemediğimi geç oldu ama kusura bakmayın:)
kızlar bu arada size söylemedim galiba 9 haftalık hamileyim listede adımı yukarıda görünce farkettim söylemediğimi geç oldu ama kusura bakmayın:)
kuzu, hayırlı olsun sağlıkcakla gelsin meleğinna.s.kızlar bu arada size söylemedim galiba 9 haftalık hamileyim listede adımı yukarıda görünce farkettim söylemediğimi geç oldu ama kusura bakmayın:)
neslicim slmlar...uzun bi ara verdim kusura bakmayın kızlar..
ama müjdeli bi haber vermek için geldim,rabbime şükürler olsun hamileyimm :)
bikaç gün önce öğrendim,inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasib eder allahım..
neslicim,süper listeye benide eklersen sevinirim..
öpüyorum hepinizi...
çok güzel yaa.rabbim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin.tebrikler.allah bağışlasın.sıra bizde galiba yaa.:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?