Uğurlu Liste

selam kızlarr..epeydir yokum nesli canıma okuycak kanımca ama size güsel haberlerle geldim..geçmişi okuyamıyorum ama hamişşlerin hepsini tekerr tekerr tebrik ediym öncelikle...we beklemede olan arkadaşlar ; rabbim inşallah enkısa zamanda yaşatsın size de bu güzelliği..hep duamda tanıdığım tanımadığım bütün melek bekliyen anneler...
neslimm kuzum nassın yafrum göremorum seni,yolunda demi herşey.sıpa çok mu bulandırıyo yoksam??? nesliimm münük kokoşum gelio sanırsam hihoyyyt doktor teyzesi kesin bişe söliyemiyorum ama bidahaki randewuya kesin söyleris dedi...
:CüvCüv:

maşallah rabbim kusursuz sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin.

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.. Yeni hamilelerimizide tebrik ederim Rabbim sağlıkla, mutlulukla, hayırlarla kucaklarımıza almayı nasip etsin.. bakıyorum haberler ard arda gelmiş devamı da gelir inşallah kendinize ve bebişlerinize dikkat edin kızlar sizleri seviyorum:)))

aaaaaaaaaa ama hala beni düzeltmemişsiniz listede ağlarım ama(( zaten duygusalım((

kuzum listenin form hali bende değil. Baştan yapmak epey zaman ve emek isteyeceği için, birazcıcık bekletiyorum. Yakında güncelliycem tatlım. Üzülme bakiiim :teselli:

canlar bende yarin Allah izin verirse kan testi icin gidiyorum...
dualarinizi bekliyorum:asigim:
geldigimde haber veririm mutlaka

kan testi sonucum yarin cikicak..ama idrar yaptim evde,negatif kizlar..haber vereyim dedim...
insallah sizler hayirlarla hamile kalirsiniz

selam arkadaşlar topiğimiz çok geride kalmış... herkes nasıl.. bol hamişli haftalar diliyorum.

canım günaydın, ben buralardayım, doktora gidicem oyalanıyorum :1rolleyes:

canım günaydın, ben buralardayım, doktora gidicem oyalanıyorum :1rolleyes:

günaydın neslim nasılsın.bende dün dr gittim bir tane yumurtam gelişmeye doğru gidiyomuş.pazaresi yin bakacak istediğimiz seviyeye ulaşmışsa çatlatma iğnesi verecek inş.hayırlısı rabbim ol derse olacak inş.

merhaba kızlar ben 13 aylık evlıyım ama bugune kadar korunmasız ılskıye ragmen hamılelık olmadı .dun doktora gıttım muayne ettı ultrasonla baktı hormon teslerı sperm testı hersey normal ama bı turlu bebeıs gelmedı. doktorum adetın 7. gunu rahaım fılmı cekelım dedı ondan sonra ılac tedavısıne baslarız duruma gore dedı.aranızda rahım fılmı cektıren varmı nasıl oluyo zormu agrılımı nasıl bısey cok merak edıyorum.bunun sonunda eger tupler acık cıkarsa ne gıbı bı tedavı uygulıcak onuda merak edıyorum. bılgısı olan bana yardımcı olsun ne olur sımdıden sagolun.rabbım bebek ısteyen herekeze nasıp etsın ınsallah bu duyguyu herkeze yasatsın ınsallah

öncelikle hoşgeldin.rahim filmi ben çektirmedim ama çektirenlerden duyduğum kadarıyla korkulacak bişey yokmuş.inşallah bir sorunun yoktur.hamileliğe stresinde büyük etkisi var.

öncelikle hoşgeldin.rahim filmi ben çektirmedim ama çektirenlerden duyduğum kadarıyla korkulacak bişey yokmuş.inşallah bir sorunun yoktur.hamileliğe stresinde büyük etkisi var.

tesekkur ederım canım sagol ınsallah dedgın gıbı olur hıc duymadan atlatırım. bakalım sonuca gore tedavıye baslıcak doktorum herseyın hayırlısı yuce rabbımım ne zman verırse artık allahım ısteyn herkeze versın ınsallah onun yoklugu cok kotu bısı eksıklıgını gostermesın kımseye:Saruboceq:

inşallah bütün dualarımız bu yönde oldu artık.

kızlar günaydın, elimi attım listeye ağır ağır da olsa dönüyom yeşil sahalarananiknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…