6 yeni hamişimiz olmuş, darısı tüm meleklerimin başına!!!:Saruboceq:
tatlıkuşum , gülom hadi inşallah bekletmesin yiğenim artık bizi.
Tarihleri kaldırmıştım tatlım, harf sırasına göre dizdim, meleği gelen kanatlanıp uçacak diğer listeye. Malum benim için en yapılabilir olan buydu :)
tez ve diğer projelere takıldım, yoğunluktan ilgilenemezsem üzülürüm diye yapmadım yania.s.
kuzum teşekkür ederim, senin adına da çok sevindim, sen de yap alta bir çizelge demerhabalar arkadaşlar.nslicim doktora gidicem yazmışsın.bebiş nasıl bulantıların geçtimi
10 haftalık olduk çok şükür allah tamamına erdirsin hayırlısıyla ayrıca :Saruboceq:bütün hamilelerin
kaçta gideceksin gülom?nesli mrb canım iyi olmanıza sevindim.bende bugün dr gidicem demiştim ya bugün için de bakacak yumuşuma gelişmişmi ne yapmış.rüyamdada gördüm.11.küsür mm olmuş sevinçli gibiydi hatırladığım kadarıyla.
kaçta gideceksin gülom?
Etmez olur muyum güzel kuşum:Saruboceq::Saruboceq:12 de randevum canım ya dua et ne olur.hayırlı haberler alayım.:1hug::1hug:
çok sağol tatlım, valla insan ne kadar beklese de sürpriz oluyo yine de.neslicim canım yaa bayadır uğramadım topiğinize..tedaviyi bırakmıştım..canım hamile misiiinn?Şeniz:1hug:çok sevindim vallaaa..tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiinn.
ben bu ay tekrar tedaviye başladım.serophene içtim,bugün ovitrelle çatlatma iğnesi vurunucam inşallah..inşallah uğurlu listene hamile olarak devam ederim canım...amiinn..öptüm neslicim..Şeniz
ben sana yaptım şimdilik bi tane :1hug:ayy maşallah diyelim bütün bebişlere de nazar değmesin ben kontrol günlerini iple çekiyorum bebeğimi göriyim diye.25 nisan daha 2 hafta var.nasılyapılıyo ki o çizelge
kuzum msn mefta :) sen de yoktun zaten , döndün mü kara sularımıza:dance:Nesloşşş nerelerdesin senn özledim kız
Nesloşşş nerelerdesin senn özledim kız
Döndüm canım perşembe eşimle ankaraya gittik ailesinin yanında kaldık.dün döndük bugün girebildim nete. Yaa msn neden meftaabenneyaptımkikuzum msn mefta :) sen de yoktun zaten , döndün mü kara sularımıza:dance:
nehir sen nerelerdesin bakimmmklava: klava: neslim yazarım tabii.ben çıkacam şimdi öptüm hepinizi.
Döndüm canım perşembe eşimle ankaraya gittik ailesinin yanında kaldık.dün döndük bugün girebildim nete. Yaa msn neden meftaabenneyaptımki
Geldim canım geldimYumoşlarına iyi bak emiiiyerimseniben
Bende bu ay bişey olmıcak biliyorum hhiiç içimde bir his yok hem de adet öncesi sinirli haftamı yaşıyorum ya nedense çatacak yer arıyorum ben adet öncesi hep böyle olurum olan da canım eşime olur:çok üzgünüm:
canım neden öyle düşünüyosun allah bilir.ben dr geldim.yumurtam gelişmiş şükür yarın çatlatma iğnesini vurulacam rabbim tamamına erdirir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?