tontikim günaydın. Kendi adıma cevap verem, ben iyiceyim. Kızlardan kimi bebeklerine kimi de iyi haberlere gebe. Dört gözle bekliyoz işte:asigim:merhabalarrr herkesee,,a.s.a.s.
kızlar uzun zamandır giremiyordum topiğe ...
umarım herkes iyidir..
bende diyom nerde bu kızın şeysü:uhm:Bu arada güzelim imzamı silmişler benneyaptımki
ımza yasakmış,çizelge yapabilirmişim sadece nedense:1no2: misafir olarak öyle yazmışlar
hah şöyle ya:) neşe sana ne yakışiiyyy bi bilsen:1hug:
bende diyom nerde bu kızın şeysü:uhm:
vardır bi bildikleri kuzum, belkim gereksiz ya da kötü kullanım olduysa...fisfisfis
canlarımm cok özledim sizleri ama bu aralar yorgunluktan bilgisayarı acasım bile gelmiyor.
kızım Allahıma şukurler olsun iyi teyzusları...
nehircim sen hala karamsar olmaya devam ediyorsun bakıyorum da sopa geliyor vallahi geç olsun güç olmasın canım arkadasım hayırlısıyla konacak omzuna meleğin inşallahh..
neslim çıtır annee bebiş nasıl bulantılar devam ediyordur daha ama gecer canım az kaldı.. benim arasıra hala oluyor..
bu arada kızlar minik kızım kıpır kıpır oynuyor o oynadıkca ben gulme kirizlerine giriyorum darısı herkesin başınaa Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu..
canlarımm cok özledim sizleri ama bu aralar yorgunluktan bilgisayarı acasım bile gelmiyor.
kızım Allahıma şukurler olsun iyi teyzusları...
nehircim sen hala karamsar olmaya devam ediyorsun bakıyorum da sopa geliyor vallahi geç olsun güç olmasın canım arkadasım hayırlısıyla konacak omzuna meleğin inşallahh..
neslim çıtır annee bebiş nasıl bulantılar devam ediyordur daha ama gecer canım az kaldı.. benim arasıra hala oluyor..
bu arada kızlar minik kızım kıpır kıpır oynuyor o oynadıkca ben gulme kirizlerine giriyorum darısı herkesin başınaa Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu..
aminnn canım darısı senın başına..
ben fazla kilo almadım toplam 3.5 kilo almısım.ama bu aydan sonra şişmeye başlarım galiba..:CüvCüvlsun hiç umrumda değil kilo almak..kuzum ıyı olsunda .
senin meleğin hiç ummadığın bir anda gelecek annesi sürpriz yapacak sana al işte geldim diyecek
İnşş. canım duygulandırdın benii:1hug: gelecek tabi bakalım annesine çekerse biraz nazlı ve inatçı olur uğraştırır beni,huyu babasına çeksin ozaman:1rolleyes:
Evet sen pek kilo almamışsın zaten zayıftın fotonda öyle gözüküyordu,kilo alsan da bencede umursanacak birşey değil herkes alıp veriyor sonra yeterki bebişler sağlıklı olsun
canım benimmm:asigim: kızlara naz yapmak cok yakısıyor ama...
canım ben aslında deri kemik seklınde değilim ama boyum uzun 1.80 aldığım kilolarda direk göbişte:CüvCüv:evet hiç umurumda değil vallahi
evet anacım sulak yerde büüyümüş biz ondan o kadar uzunuz kaydirigubbakcemile5
herkese günaydınlar.evet iğnemide vuruldum hayatımda yediğim ilk iğne.inşallah hayırlı olur.rabbim tamamına erdirir inşallah.
hadi bakalım kuzucuk iyi haberlere aş eriyom ona göre:jeyyar:herkese günaydınlar.evet iğnemide vuruldum hayatımda yediğim ilk iğne.inşallah hayırlı olur.rabbim tamamına erdirir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?