Uğurlu Liste

merhabalarrr herkesee,,a.s.a.s.
kızlar uzun zamandır giremiyordum topiğe ...
umarım herkes iyidir..
tontikim günaydın. Kendi adıma cevap verem, ben iyiceyim. Kızlardan kimi bebeklerine kimi de iyi haberlere gebe. Dört gözle bekliyoz işte:asigim:

Günaydın kızlarrhihoyyyt
Ben iyiyim pazartesi adet günüm pek ümidim yok nedense içimde.Sağlık olsun bu ay olmazsa gelecek ay dimi yaniyerimseniben
2hamişle konuşayım da bana da bulaşsın bari:jeyyar:
Sen nasılsın sinemcim nasıl gidiyor minik kızımız nasıla.s.

Bu arada güzelim imzamı silmişler benneyaptımki
ımza yasakmış,çizelge yapabilirmişim sadece nedense:1no2: misafir olarak öyle yazmışlar

Bu arada güzelim imzamı silmişler benneyaptımki
ımza yasakmış,çizelge yapabilirmişim sadece nedense:1no2: misafir olarak öyle yazmışlar
bende diyom nerde bu kızın şeysü:uhm:
vardır bi bildikleri kuzum, belkim gereksiz ya da kötü kullanım olduysa...fisfisfis

bende diyom nerde bu kızın şeysü:uhm:
vardır bi bildikleri kuzum, belkim gereksiz ya da kötü kullanım olduysa...fisfisfis

Bilmiyorumki canımm.ben onu hamiş olunca başkasına devredecektimm neden sildilerrkötükedihüso
Ben de bi ara çizelge yapmayı denerim artık bilmiyorum da onufisfisfis

canlarımm cok özledim sizleri ama bu aralar yorgunluktan bilgisayarı acasım bile gelmiyor.
kızım Allahıma şukurler olsun iyi teyzusları...
nehircim sen hala karamsar olmaya devam ediyorsun bakıyorum da sopa geliyor vallahi geç olsun güç olmasın canım arkadasım hayırlısıyla konacak omzuna meleğin inşallahh..

neslim çıtır annee bebiş nasıl bulantılar devam ediyordur daha ama gecer canım az kaldı.. benim arasıra hala oluyor..
bu arada kızlar minik kızım kıpır kıpır oynuyor o oynadıkca ben gulme kirizlerine giriyorum darısı herkesin başınaa Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu..

inşşş:Saruboceq:
Ayy canım maş. çok hareketli olacak demekki şimdiden bu kadar sana hissettiriyorsa sen yorma tabi kendini tembellik yapmanın ve kilo almanın en güzel zamanı busositososito kimse bişey de diyemez:1rolleyes:
karamsar değilim aslında ama bu ay hiç bişey hissetmiyorum bebekle ilgili belirti falan da yok olmazsa da bidahaki ay işte neyapalım dimi.
minik kızları çok seviyorum ya Allah onları nazarlardan korusun :Saruboceq:a.s.

aminnn canım darısı senın başına..
ben fazla kilo almadım toplam 3.5 kilo almısım.ama bu aydan sonra şişmeye başlarım galiba..:CüvCüvlsun hiç umrumda değil kilo almak..kuzum ıyı olsunda .
senin meleğin hiç ummadığın bir anda gelecek annesi sürpriz yapacak sana al işte geldim diyecek

çıtır sana dirler bi kerem. Ben kocadım artık -tatlicadiarzu-
bulantı var kuzum ya geçer elbet, sıkıyorum dişimi, ayrıca hafifledi dikkatim dağınık olduğunda çok daha az farkediyorum hatta. Bir ay sonra tamamen kalkar diyue avunuyorum bakalım kısmet :1rolleyes:

ay bıdıkın oynuyo ve hissediyosun demek ay nasıl özendim ben ilk defa bu aşamaya geldim, inanamıyorum hala önümdeki süreçlere. Kaç haftalıkken hissetmeye başladın senin kurtlunun tepüklerini??lülülülülülü

İnşş. canım duygulandırdın benii:1hug: gelecek tabi bakalım annesine çekerse biraz nazlı ve inatçı olur uğraştırır beni,huyu babasına çeksin ozaman:1rolleyes:
Evet sen pek kilo almamışsın zaten zayıftın fotonda öyle gözüküyordu,kilo alsan da bencede umursanacak birşey değil herkes alıp veriyor sonra yeterki bebişler sağlıklı olsun

ayy neslim Allahım sağlıkla büyütsün bebişlerimizi içimizde..ne kocaması kız daha
ben minik fareyi 16.haftadan beri hissediyorum ama son 1 haftadır aman Yarabbim bir tekmeliyor aha noluyor be diyorum babasıda utanmadan desteklıyor hadi kzıım göster annene gücünü diye deli adam:mymeka:.
canım bulantın olunca cok sıkma kendini bu haftalarında sıklasabilir ama gecer inşallah en kısa zamanda..

canım benimmm:asigim: kızlara naz yapmak cok yakısıyor ama...
canım ben aslında deri kemik seklınde değilim ama boyum uzun 1.80 aldığım kilolarda direk göbişte:CüvCüv:evet hiç umurumda değil vallahi

canım benimmm:asigim: kızlara naz yapmak cok yakısıyor ama...
canım ben aslında deri kemik seklınde değilim ama boyum uzun 1.80 aldığım kilolarda direk göbişte:CüvCüv:evet hiç umurumda değil vallahi

Evet kızlar nazlı cilveli oluyorlar çok tatlı oluyorlar yeğenimden biliyorum yok öyle bir tatlılık :1rolleyes:
Aman maş. ne kadar uzunmuşsun ben de uzunum ama sen beni geçmişsin 1.75im bendeyerimseniben
Zayıf ve hamiş olunca da ayrı bir havalı duruyor yahuuu:dance: ne güzell

herkese günaydınlar.evet iğnemide vuruldum hayatımda yediğim ilk iğne.inşallah hayırlı olur.rabbim tamamına erdirir inşallah.

herkese günaydınlar.evet iğnemide vuruldum hayatımda yediğim ilk iğne.inşallah hayırlı olur.rabbim tamamına erdirir inşallah.

Günaydın canım.Hayırlı olsun iğne sana bebiş getirir inş.yerimseniben:Saruboceq:Hadi bakalım dinlen yat bol bolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…