herkese günaydınlar.evet iğnemide vuruldum hayatımda yediğim ilk iğne.inşallah hayırlı olur.rabbim tamamına erdirir inşallah.
nehir,nesli snmrh_1303 çok teşekkür ederim.inşallah sağlıkla gelir bebeğim.nehirim şuan iş yerindeyim.:1hug:
Büyümeyen yumoşlarım büyümüş ve çatlamış :lepi:
Bende kebeleklere yetişebileceğim:roflol:
Büyümeyen yumoşlarım büyümüş ve çatlamış :lepi:
Bende kebeleklere yetişebileceğim:roflol:
Ceylan yazar belki ama ben yine de söyleyeyim.inşallah güzeim meleğine kavuşursun.
:asigim: güzelciğim benim , kalmazsın öbür aya inşaallllaahhhha.s.
ben sınava gitcem gelcem, özledim dönünce konuşalım doya doya he mi :1rolleyes:
Allah'ım bize dünyanın en güzel duygusunu, anneliği tattır, yaradılıştan getirdiğimiz bu hissimizi yaşamamıza izin ver,kendimizden ve kendimizden de çok sevdiğimizden eşlerimizden olan,ikimizin karışımı,canı olan bebeğimizi bu dünyada gözümüzden de sakınarak,sevgiyle, emekle büyütmemizi nasip et, sen istersen her şey olur, senin her şeye gücün yeter :Saruboceq::Saruboceq:
Allah'ım bize dünyanın en güzel duygusunu, anneliği tattır, yaradılıştan getirdiğimiz bu hissimizi yaşamamıza izin ver,kendimizden ve kendimizden de çok sevdiğimizden eşlerimizden olan,ikimizin karışımı,canı olan bebeğimizi bu dünyada gözümüzden de sakınarak,sevgiyle, emekle büyütmemizi nasip et, sen istersen her şey olur, senin her şeye gücün yeter :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?