Uğurlu Liste

nehir,nesli snmrh_1303 çok teşekkür ederim.inşallah sağlıkla gelir bebeğim.nehirim şuan iş yerindeyim.:1hug:

nehir,nesli snmrh_1303 çok teşekkür ederim.inşallah sağlıkla gelir bebeğim.nehirim şuan iş yerindeyim.:1hug:

Yaa ben iğne falan olunca dinleniliyor sanıyordum da ondan dedim sen yine de çok yorma canım kendini.
Ben de öğlen çıktım eşim geldi aldı beni oohh mis gibi deniz kokusu aldık sahilde yürüdük yemek yedik geldik.Bu havalar hep böyle olsun ne soğuk ne de bunaltacak kadar sıcak:lepi:

Büyümeyen yumoşlarım büyümüş ve çatlamış :lepi:
Bende kebeleklere yetişebileceğim:roflol:

inşallah güzeim meleğine kavuşursun.
Ceylan yazar belki ama ben yine de söyleyeyim.
Geçen hafta gittiğinde doktor olumsuz konuşmuştu, Ceylan'ım o günden itibaren tarçın bal karıştırıp yemiş ve geçen tekrar gittiğinde doktoru da şaşırmış bu duruma.
Benim teori işe yarıyo galibasositosositoyerimseniben

Geçen ay hepsini denedim bu ay biraz tembellik yaptım yemedim doğru dürüst arısütü polen bal tarçın falan.Bu ay olmazsa bi dahaki ay kimse tutamaz beni ne bulsam yiyecemkaydirigubbakcemile3

:asigim: güzelciğim benim , kalmazsın öbür aya inşaallllaahhhha.s.

ben sınava gitcem gelcem, özledim dönünce konuşalım doya doya he mi :1rolleyes:

:asigim: güzelciğim benim , kalmazsın öbür aya inşaallllaahhhha.s.

ben sınava gitcem gelcem, özledim dönünce konuşalım doya doya he mi :1rolleyes:

:1hug: Ben de özledim canım tamam sen git gel görüşelim başarılar sınavında canım kızışına dikkat et içimden kız geçiyor:asigim:a.s.

Allah'ım bize dünyanın en güzel duygusunu, anneliği tattır, yaradılıştan getirdiğimiz bu hissimizi yaşamamıza izin ver,kendimizden ve kendimizden de çok sevdiğimizden eşlerimizden olan,ikimizin karışımı,canı olan bebeğimizi bu dünyada gözümüzden de sakınarak,sevgiyle, emekle büyütmemizi nasip et, sen istersen her şey olur, senin her şeye gücün yeter :Saruboceq::Saruboceq:

Ah canım:asigim:ne kadar da anlamlı bir dua bu. Bütün kalbimle katılıyorum. Umut eden herkesin umutları gerçek olsun inşallah:Saruboceq:

amiiiiiinnnnn aminnnnnnn

9ay aydır bizde istiyoruz kıslar benide ekleyin listenize bakalım ne zaman silin dicem adımı inşallah listede kimse kalmazda hepimiz bebişlerimize kavuşurz :ecrin_bebek:

ahahhah ölesine uğradım kızlar...haberlere bakim diye...evet ben bu aralar kendimi spora verdim ve bebek modundan çıktım...kafam rahatladı kendimi iyi hissediyorum...hatta bu ara hiç bebek modunda değilim o yüzden siteye de girmiyorum...şuanda tek isteğim eski kiloma dönmek deli gibi spor yapıyorum...hem ruh sağlığıma hemde bedenime iyi geldi....bence bu moddan çıkmak en doğrusu...bi türlü beceremiyodum ama spor bunu sağladı...aklımdasınız sizleri unutmadım...

kendinize iyi bakın...

bende hamile kalmak istiyorum calismalara devam bi oglum var alti ay once ikiz bebklerimi uc aylikken kaybettim simdi tekrar istiyorum benide eklermisiniz

sevgili fatolina ve fatmakaan;
ikinizi de ekledim, umuyorum ki hepimize uğurlar getirecek bu liste
hoş geldiniza.s.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar listenizin en çılgın anne adayı geldi. avatarımdan belli olduğu gibi yakın zamanda evliliğimiz 3 yıl oldu. ve biz 3. yılımızı muhteşem kutladık. şu anda size gelinliğimle yazıyorum. herşey araba süsleme gelin damat fotografçı hepsini yaptık. sonra yemek gezmek vs. çok süper bir gün oldu tavsiye ederim.. bebiş gelmeden bu hayalimide gerçekleştirdim ya daha ne diyeyim :)))

nesli listeye yaz.. artık bebiş gelebilir diye...

nesliiiii benide listeye eklermisin 17 aylık evliyim ve 2 aydır bebek düşünüyoruz.3 mayısta herşey belli olacak hadi hayırlısı.Allahım herkesin gönlüne göre versin.:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…