gelecek yavrukuşum gelecek :asigim:
:Saruboceq:inş. canımmm.:1hug: yeğenime arkadaşlar gerek demi amaakaydirigubbakcemile3
Kızlarr harika bir haberrr hamileyimmmdelikafaduldenhihoyyyt
İdrarda da kanda da çıktı gümbür gümbür geliyor bebeğim:asigim:
:1hug:canım çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah:CüvCüv:
Kızlarr harika bir haberrr hamileyimmmdelikafaduldenhihoyyyt
ciddimisin aman allahım süper ya süper Şeniz:1hug::dance::teytey: bende geliyom arkandan inş fısıtığım ne kadar sevindim bilemezsin.
nehir beelirtilerini yazsana yaa
Canım bu ay pek belirti yoktu ben pek dikkat etmemeye çalıştım zaten.Heran adet olacam diye bekliyorum kaçgündür.Her adet öncesi göğüslerim şişer yine şişti ve uçları acıyor biraz dokununca yanar gibi.Belimde 4-5gündür ağrı var onun öncesinde ağrı hissetmedim hiç.Karnımda o garip ağrı var hala sızı gibi adet belirtisi sanmıştım ben onu:1hug:
ehü eheheheğü ben demedim nan sana, pis tosbik :)))Kızlarr harika bir haberrr hamileyimmmdelikafaduldenhihoyyyt
gelecek tatlım gelecek, hiç meraklanma :içelim:a.s.neslicim teşekkürler umarım bu liste uğurlu gelir hepimize
ciddimisin aman allahım süper ya süper Şeniz:1hug::dance::teytey: bende geliyom arkandan inş fısıtığım ne kadar sevindim bilemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?