Uğurlu Liste

canım benide bu uğurlu listeye eklermisin 2006 ağustostan beri bekliyorum bebşimi mis kokulum gel artık anneye........

sumifer, yasminnn, kurnaz
hoş geldiniz kızlara.s.

Son düzenleme:
Kızlarr harika bir haberrr hamileyimmmdelikafaduldenhihoyyyt
ıdrarda da kanda da çıktı gümbür gümbür geliyor bebeğim:asigim:

İdrarda da kanda da çıktı gümbür gümbür geliyor bebeğim:asigim:

ciddimisin aman allahım süper ya süper Şeniz:1hug::dance::teytey: bende geliyom arkandan inş fısıtığım ne kadar sevindim bilemezsin.

ciddimisin aman allahım süper ya süper Şeniz:1hug::dance::teytey: bende geliyom arkandan inş fısıtığım ne kadar sevindim bilemezsin.

:teytey::sm_cool::dance:hihoyyyt:ecrin_bebek::CüvCüv:
Evet canım ben daha inanamıyorum garip geliyor:sm_cool: İnşş. canım hadi sen de güzel haberler verirsin inşş en kısa zamanda:Saruboceq:,
Haydi nevgül haydi nevgül haydii tam zamanı tam zamanı şimdiiidelikafadulden
Ayy coştum kendim için de demiştim bunu belki uğurlu gelir:1hug:a.s.

nehir beelirtilerini yazsana yaa

Canım bu ay pek belirti yoktu ben pek dikkat etmemeye çalıştım zaten.Heran adet olacam diye bekliyorum kaçgündür.Her adet öncesi göğüslerim şişer yine şişti ve uçları acıyor biraz dokununca yanar gibi.Belimde 4-5gündür ağrı var onun öncesinde ağrı hissetmedim hiç.Karnımda o garip ağrı var hala sızı gibi adet belirtisi sanmıştım ben onu:1hug:

ayyy inşallah bende peşinden geliyorum.sloganda güzelmiş.

haydi gülsüm haydi gülsüm haydiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii.:dance::1hug:

İdrarda da kanda da çıktı gümbür gümbür geliyor bebeğim:asigim:
ehü eheheheğü ben demedim nan sana, pis tosbik :)))

neslicim teşekkürler umarım bu liste uğurlu gelir hepimize
gelecek tatlım gelecek, hiç meraklanma :içelim:a.s.

evet gülo hatun sıra sizde efenim, elinizden geleni yapınız lütfen, hadi iş başınaakaydirigubbakcemile:1rolleyes::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…