Uğurlu Liste

neslicim ben listede yokum sanırım haber vermedim diye sildiniz listeden kusura bakmayın canım..bir ara tedaviyi bıraktım..bu ay başladım serophen le..1 mayıs adet tarihimi bekliyorum..pek umudum yok ama hayırlısı..öptüm canlarııımm...

...güncellendi..
raebzeh, varsın tatlım olur mu aşkolsun, niye sileyim:teselli:
hadi hayırlısı bak bu aralar müjdeli haberlere aş eriyorum, elinizi çabuk tutun e mi meleklerim a.s.

Son düzenleme:
kusura bakma canım yaa ben üstteki listede adımı bulamadım..sonradan farkettim o liste hamişlerin listesiymiş.:çok üzgünüm:..çok saol canım benim..bu arada sende hamişsin güzel hamişkaydirigubbakcemile3..tebrikler canım benim.a.s..Rabbim sağlıklı sıhhatli sorunsuz hamilelik nasip etsin..sonrada kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin..yavrunu sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah canım..dualarımız seninle,sizlerle...amiiinn.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞeniz:1hug:.

merhaba kızlar.. listenizi yeni gördüm bizimde başka bir topicte listemiz vardı mümkünse uğurluysa eğer ben bu listeyede girmek isterim. rüzgarımı yada yağmurumu sabırsızlıkla 2008 ekimden beri bekliyorum. dilerim allah en kısa zamanda hepimize sağlıklı bebişler nasip eder.

inşallah cnm aynı zmandan beri bekliyoruz desene
Benim bu ay adetimden 1 hafta öncesinden lekelenmem oldu. Ya adet oluyorum ya da yerleşme lekelenmesi kısmet artık inşallah en yakın zmanda hamiş oluruz.

sevgili bilgen25, ruzgaryagmur a.s. ekledim kuzularım, ama çok kalmayın kanatlanıp uçun hamiş listesine e mi:asigim:

çok tşk ederim çok güzel yazmışsınız inşallah tez zamanda güzel haberler heem alırım hem veririm

Yaa bizim uğurlu listemiz ıssız liste gibi oldu kimseler uğramıyor üzülüyorum:1no2:

slm nesli bende 32 haftalık hamileyim 13 haziran da oğluşum gelcek kısmetse tüm hamilelere hayırlı doğumlar anne olmayı bekleyenlerede en kısa zamanda hayırlı bebişler diliyorum

Ayy canım benm evet bebişim beni üzmedi pek naz yapmadı can o cannn:asigim:

:CüvCüv::CüvCüv:

Ayyyy hayırlı olsun Nehircim....Çok sevindim...Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah...

Bende adet oldumgene gene gene ve gene.....Ehh napalım,bizimkiler bekletiyor bizi:)))Olsun gelcekler inşallah...Bidahaki adet tarihim 18 Nisan diyelim,birkaç gün oynuyor bazen ama okadarı farketmez....

Kızlar bizde önümüzdeki günlerde inşallah tüp bebek için öngörüşmeye gitmeye düşünüyoruz....Yani karar verdik denemeye,bakalım hayırlısı....Bu 2.deneme olacak inşallah,sonu hayırlı,mutlu ve sağlıklı olur inşallah....

Bende haberler böyle...Hepiniz iyisiniz inşallah..Geçmişe bakmadım ama Bakıcam inşallah..Her şey gönlünüzce olsun...İyi geceler.....

Canım benim çok teşekkür ederim.Amin dileklerin içinde:Saruboceq:
En kısa zamanda darısı başına inşş.Tüm isteyenlerin başına.Her şeyin bir hayırlı zamanı vardır senin bebişin de onu bekliyordur belki ve belki de çok yakındır zamanıyerimseniben
ınş bu güzel haberi alırsın sen de en kısa zamanda.a.s.

Sağolasın canım,amin amin inşallah...

Biz zaten zamanını beklediğine eminiz artık...Çünkü hiç bir sorunumuz yok şükür ama olmuyor işte ,demekki zamanını bekliyor ufaklık:))))Ve inşallah yakındr zamanı...
:ecrin_bebek:

Ayy canım benm evet bebişim beni üzmedi pek naz yapmadı can o cannn:asigim:

nehircim tebrikler canım benim..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...amiiinn...öptüm canım benim.ŞenizŞeniza.s..belirtilerin varmıydı?nelerdi canım?

merhaba arkadaşlar cumartesi akşamı doktora gittim.bebeğim büyümüş.kıpırkıprdıdoktor serviks yetmezliği teşhisi koydu.pazazartesi serklaj yapılacak .sanırım önümüzde zorlu bi yol var.umarım hepimiz için hayırlısı olur.bebebişimi önce allahıma sonra doktoruma emanet ediyorum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…