Uğurlu Liste

tatlım, biraz araştırdım serklaj epey işe yaramakta. İçini ferak tut ve bol bol dinlen, kendine hiç olmadığı kadar iyi bak, eminim sorunsuzca atlatacaksın.
Normal doğum düşünüyor musun??:uhm: Engel değilmiş çünkü..

çok teşekkür ederim nesli.evet normal doğum düşünüyorum.gebelik tamamlandığında dikişleri alıp.doğumu bekliyolarmış bi sorun olmazsa tabi.1. düşükte bundan dolayı olmuş sanırım.nedenini bilmekte iyi ona göre tedbir alıcam.umarım seninde dediğin gibi sorunsuz geçer.çalışmak iş güç yasak dinlenerek geçiricem.6 ay bebeğim için yaşayacağım.

selammm
listenin ilk doğuran annesinden kocamannn selammm :)
bebeğim 3.aylık oldu çok şükür Rabbim bu duyguyu zamanında sağlık ve sıhhatle sizlerede yaşatsın inşallah..
hepinize kucak dolu sevgilerrr a.s.

slm arkdaşlar.. size güzel bir haber vererek başlamak isterdim ama maalesef... kimyasal gebelik geçiriyorum galiba. cuma günü beta hcg 18 çıkmıştı dün 7.1 çıktı. anlaşılan tutunamadı..doktor 3 gün sonra bir daha yaptır dedi ama hiç içimden gelmiyor..

psilokum tatlım umarım korktuğun gibi değildir, eğer öyle ise de üzülme güzelim, testini de yaptır içinden gelse de gelmese de. Belki moralini boşuna bozuyorsundur di mi amayerimseniben

sağol neslicim ... kendi istediğim zaman olmayınca bak nasıl bozuldum :) önceden pek umursamıyordum ya.. neyse en azından gebe kalabildiğimi görmüş olduk.. inşallah yakında gelir bebişimiz beklettiği için ceza olarak iki tane gelsin :)))

iyi günler dün serklaj yapıldı.şimdi iyi hissediyorum.doktorum çok umut ve güven verici.bebeğimde çok iyi arkadaşlar

daha dün bir bugün iki şımarık şey seni :asigim:
iyi günler dün serklaj yapıldı.şimdi iyi hissediyorum.doktorum çok umut ve güven verici.bebeğimde çok iyi arkadaşlar
tatlım hadi geçmiş olsun, gerisini de
dert etme artık :1hug:

Canım iyiyim şimdilk pek bir şey yok arada bulantı olmaya başladı 3gündür falan bir de halsizlik var onun dışında daha hamile olduğuma bile inanamıyorum.Bu cumartesi ultrasona gidecem inş görürsem bebişimi o zaman inanırım artık herhalde:CüvCüv:

kızlar adet günüm yaklaştı umarım bu liste uğurlu gelir de hamile haberini veririm sizlere

canım bebişini gördünmü merakettim.ben regl oldum geçen perşembe.artık umutlar hoopp mayısa rabbim dilerse olcak inş.:1hug:

neslicim galiba uğurlu gelcek bu liste adet günüm geçti daha olmadım inşallah olmam ya veririm güzell haberi herkese inşallah rabbim gönlümüze göre versin:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…