tatlım, biraz araştırdım serklaj epey işe yaramakta. İçini ferak tut ve bol bol dinlen, kendine hiç olmadığı kadar iyi bak, eminim sorunsuzca atlatacaksın.merhaba arkadaşlar cumartesi akşamı doktora gittim.bebeğim büyümüş.kıpırkıprdıdoktor serviks yetmezliği teşhisi koydu.pazazartesi serklaj yapılacak .sanırım önümüzde zorlu bi yol var.umarım hepimiz için hayırlısı olur.bebebişimi önce allahıma sonra doktoruma emanet ediyorum:Saruboceq:
daha dün bir bugün iki şımarık şey seni :asigim:sağol neslicim ... kendi istediğim zaman olmayınca bak nasıl bozuldum :) önceden pek umursamıyordum ya.. neyse en azından gebe kalabildiğimi görmüş olduk.. inşallah yakında gelir bebişimiz beklettiği için ceza olarak iki tane gelsin :)))
tatlım hadi geçmiş olsun, gerisini deiyi günler dün serklaj yapıldı.şimdi iyi hissediyorum.doktorum çok umut ve güven verici.bebeğimde çok iyi arkadaşlar
daha dün bir bugün iki şımarık şey seni :asigim:
:
mrb herkese bende de geri sayım başladı dilerim rabbimden bebişimi göndersin.
Mrb canım İnş. gelir bebişin canm dualarım seninle:Saruboceq1hug:
allah razı olsun canımsın.
Ayy canm senin yazdığını görünce hevesle açtım güzel haber veriyorsun diye düşündüm hadi inşş. bu güzel haberi vereceksin bize:Saruboceq::Saruboceq::1hug:
Canım iyiyim şimdilk pek bir şey yok arada bulantı olmaya başladı 3gündür falan bir de halsizlik var onun dışında daha hamile olduğuma bile inanamıyorum.Bu cumartesi ultrasona gidecem inş görürsem bebişimi o zaman inanırım artık herhalde:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?