Uğurlu Liste

senağlamacanım listeden silermisin beni bu ay yine olmadı geldi kırmızılar malesef :bbo:

senağlamacanım listeden silermisin beni bu ay yine olmadı geldi kırmızılar malesef :bbo:
canım silemiyoruz kimseyi, anca kanatlanıp hamiş listesine kendin geçebiliyorssun. Anayasa maddemizdir, değişmez!yerimseniben
(eccük mafya gibiyik yani-tatlicadiarzu-)

merhaba arkadaşlar bu ay olmadıysa moralinizi bozmayın bennce.en kısa zamanda iyi haberlerinizi alırız inşallah

bu arada ben hep yatıyorum banyo yapmayı bile yasakladı doktor.15 günde bir anca dedi.kızımız olucakmış galiba doktor değişebilir dedi.neslicim senin ki belli değil mi daha

inşallah gelir bebişlerimiz en yakın zaman anneler günü geldiyor inşallah bidaki anneler gününü bebvişlerimizle geçiririz..................

Amin amin... inşaallah...Bütün isteyenlere inşaallah sağlıkla...Benimde bugün adet günüm daha olmadım test yaptım negatif üff üff ne zor bu düşünceler... fisfisfis

inşallah hamilesindir canım anneler günü için ne güzel bir hediye olur sana allah hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq:

bu arada ben hep yatıyorum banyo yapmayı bile yasakladı doktor.15 günde bir anca dedi.kızımız olucakmış galiba doktor değişebilir dedi.neslicim senin ki belli değil mi daha
çarşamba 3 lü testim yapılacak. sanırım o zaman söyleyebilirler.:asigim:

çarşamba 3 lü testim yapılacak. sanırım o zaman söyleyebilirler.:asigim:

sağlıklı olsun hayırlı bi evlat olsunda hiç önemli değil gerisi.bizimkisi sadece merak.bana ikili test yapılmadı üçlü testte 3 hafta sonra yapılacak.:1hug:

inşallah öylesindir canım adet oldun mu umarım olmamışsındır:CüvCüv:

nesliiii napan gız :))) bebegin nasıl annesi....senin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun cnm...

herkese selamlar sevgiler...

Ben 16 mayıs cumartesi adet oldum....ama mutluyummmmm,çünkü bu ay tüp bebeğe başlıyruz inşallah...Vitamin ve aspirin içmeye başladım,21.günde de lucrine başlıcam kısmetse...

benim önüzmüzde adet tarihim önemli değil,muhtemelen 17 haziran olur..Ben o arada puregon kullanıyor olacağım..Sonra kısmtse yumurta toplama ve transfer...Artıktransferden sonra sayarız beraber inşallah....

Herkese öpücükler....Sağlıklı mutlu günler..Her şey gönlünüzce olsun...

Canımm inş güzel sonuçlar alırsın ve bizi de mutlu edersin burada.Duacınımm:Saruboceq::1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…