senağlamacanım listeden silermisin beni bu ay yine olmadı geldi kırmızılar malesef :bbo:
canım silemiyoruz kimseyi, anca kanatlanıp hamiş listesine kendin geçebiliyorssun. Anayasa maddemizdir, değişmez!yerimsenibensenağlamacanım listeden silermisin beni bu ay yine olmadı geldi kırmızılar malesef :bbo:
Amin amin... inşaallah...Bütün isteyenlere inşaallah sağlıkla...Benimde bugün adet günüm daha olmadım test yaptım negatif üff üff ne zor bu düşünceler... fisfisfis
çarşamba 3 lü testim yapılacak. sanırım o zaman söyleyebilirler.:asigim:bu arada ben hep yatıyorum banyo yapmayı bile yasakladı doktor.15 günde bir anca dedi.kızımız olucakmış galiba doktor değişebilir dedi.neslicim senin ki belli değil mi daha
çarşamba 3 lü testim yapılacak. sanırım o zaman söyleyebilirler.:asigim:
Amin...Dileğin için çok teşekkürler cnm...Adet günümü geçen ay'ki adet günüme göre söylüyorum adet günlerim düzgün değil onun için ne düşüneceğimi de bilmiyorum ama öyle olmasını çok istiyorum :Saruboceq:
herkese selamlar sevgiler...
Ben 16 mayıs cumartesi adet oldum....ama mutluyummmmm,çünkü bu ay tüp bebeğe başlıyruz inşallah...Vitamin ve aspirin içmeye başladım,21.günde de lucrine başlıcam kısmetse...
benim önüzmüzde adet tarihim önemli değil,muhtemelen 17 haziran olur..Ben o arada puregon kullanıyor olacağım..Sonra kısmtse yumurta toplama ve transfer...Artıktransferden sonra sayarız beraber inşallah....
Herkese öpücükler....Sağlıklı mutlu günler..Her şey gönlünüzce olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?