Uğurlu Liste

kızlar benide ekler misiniz listeye şimdilik 6 haftalıgız
yaş 26 kilo 73 sat 5 nisan muhtemel dogum tarihi 10.01.2010 bakalım:)))

merhaba arkadaşlar bende bebek istiyorum geçen sene ekim ayında 1.5 aylık bebeğimi düşürdüm ve kürtaj oldum doktorum 6 ay korunmamı söyledi ama bende şubattan beri korunmuyorum ama olmuyor diğerinde korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmıştım ama şimdi yok adet tarihim 6-9 haziran arası benide eklerseniz .şu mübarek günde Allahım herkesin duasını kabul eğlesin

hoşgeldin güzelim amin inşallah.a.s.

sen trabzonlusun değilmi sayılırız değil hemşeriyiz ben orduda oturuyorum ama trabzonluyum.

selam kızlar bende bekleyenlerdendim hemde 3 yıldır fakat,kayseride bir doktora gittim bana çok güzel bir tedavi uyguladı ve şuanda hamileyiiiim 4 haftalık ve şunuda söyleyim arkadaşlar ilişkiden 10 gün sonra kanda çok rahat belli oluyor hamile olduğunuz.bunu ben her 2 -3 güne bir kan tahlili yaptırdım ilişkiden 10 gün sonrasından beridir biliyordum hamile olduğumu.

arkaşaşlar listemiz çok geride kalmış listemiz uğrunu kaybedecek.. nesli sende 20. haftaya girmişsin zaman ne çabuk geçiyor.. nisan ayındaki bebişim tutunamadı bekliyorum..

listedeki arkadaşlar nerelerdesiniz.. bazılarınız hamile. mesela swetbaby. hatırlayamadığım diğerleri ... neler yapıyorsunuz durum nedir bilgi verin.. listemiz uğurunu kaybediyor ona göre..

selam kızlar umarım tez zamanda hamiş listesine girmeyi başarırızsositososito

güzel kuşlarım , okul bitirme derdindeyim, epey uzak kaldım listemizden.
Şimdi el atıp eklemeleri yapıyorum hemen yerimsenibena.s.

benide yazın benide :sm_cool: ne zaman doğurcam belli değil kızlar :1rolleyes: malum üçüz gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…