Uğursuz muyum? Beceriksiz miyim?

3 4 olumsuz bişeyle karşılaşınca hemen genelleme yapma bence olumsuz düşünclere kolay kapılıosan onu çekersin hayatına sen elinden geleni yaptıysan böyle olması gerekiyordur demekki diye düşün...
Üzme kendini böyle şeylerle...

3 4 olumsuz bişeyle karşılaşınca hemen genelleme yapma bence olumsuz düşünclere kolay kapılıosan onu çekersin hayatına sen elinden geleni yaptıysan böyle olması gerekiyordur demekki diye düşün...
Üzme kendini böyle şeylerle...
Evet haklısın.. Böyle durumlarda karamsar olmamak lazım.. Çiçek ne ki yenisini alırsın.. Balık da aynı şekilde..

Annelik icgududur,siz hicbisey bilmeseniz de durtuler sizi yonlendirir yani:)hic bebek sevmeden gormeden anne olmus nice insanlar gordum,onlarinkine bisey olmadi sizinkine de olmaz korkmayin:)ayrica bende cicek bakamam hic.iki kez denedim sonra biraktim.esim bakamayacagimi anlayinca odasina kacirdi:KK45:ama 22 aylik bi kizim var,lohusaliktan beri ben bakiyorum hic yardim almadan.cok da iyi gidiyor simdilik bence:KK51:
Merhaba arkadaşlar.. Benim elimde sanırım ya uğursuzluk var, yada çok beceriksizim.. Evde çiçek bakmaya çalışıyorum. Ama bakamıyorum, çiçekler ya solup gidiyor, yada küsüyorlar boyunları bükülüyor.. Ama ona rağmen bakmaya çalışıyorum.. 1 ay öncesinde eve balık aldım, süs balığı. Aradan 1 hafta geçmeden öldü :KK43: . Ben üzülünce eşim tekrardan aldı, oda 2 gün sonra öldü. Çok üzüldüm.. Bir balığı yaşatamadık bile.. Şimdi korkmaya başladım. Çocuğumuz şuanda yok ama, ileride isteyeceğiz. Ya birde çocuğumuza da bakamazsak, ne yaparız..

çocukla bunların hiç alakası yok..çiçekler yerini sevmemiştir çok yada az sulamışsındır falan filan..evin güneş alıyorsa ondanda solar..kafana takma böyle şeyleri..

Merhaba arkadaşlar.. Benim elimde sanırım ya uğursuzluk var, yada çok beceriksizim.. Evde çiçek bakmaya çalışıyorum. Ama bakamıyorum, çiçekler ya solup gidiyor, yada küsüyorlar boyunları bükülüyor.. Ama ona rağmen bakmaya çalışıyorum.. 1 ay öncesinde eve balık aldım, süs balığı. Aradan 1 hafta geçmeden öldü :KK43: . Ben üzülünce eşim tekrardan aldı, oda 2 gün sonra öldü. Çok üzüldüm.. Bir balığı yaşatamadık bile.. Şimdi korkmaya başladım. Çocuğumuz şuanda yok ama, ileride isteyeceğiz. Ya birde çocuğumuza da bakamazsak, ne yaparız..
Çiçekle böcekle balıkla bir bebek kıyaslanamaz sanırım.Çiçek yerini sevmemiştir.Ya da sulamada hata yapmışsındır.Solmuştur.Balık işi tecrübe gerektirir.Her balık bakmaya başlayan ilk zamanlar öldüğüne şahit olmuştur.Aldığın balık hasta da olabilir.Yemlemede sorun olabilir.Suyunda mantar olmuş olabilir.Bunun uğursuzlukla,kendi bebeğine bakamamakla alakası ne

Beceremediğimiz her şeye uğursuzluk dersek vay halimize, kendinizi batıl inançlarla yormayın. :)
Çiçek bu, en ufak değişkenden etkilenebiliyor; güneş, nem, su vs gibi... Balık deseniz belki hastaydı.
Bebeğim olursa ona da bakamazsak düşüncesi çok yersiz, bebek bu hasta olacak, düşüp kalkacak, gazı olacak, diş çıkaracak, altına yapacak, acıkacak, ortalığı velveleye vermek için bir sürü sebebi olacak. Ama hepsinin çaresi var. :KK39:

Canım balık zaten çok çabuk ölür. Çiçek de ya yerini sevmemiştir Yada yeteri kadar sevmemişsindir

Yok canım olurmu öyle şey :) İlahi.. :) Çiçek bakmak biraz zor iş, bitkinin kaldığı yeri sevmesi lazım. Annemin evini görsen botanik bahçesi gibi. Mesela bitkisini buduyor, çöpe atılcak kısım bile bir vazoda kökleniyor. Benim evimde ise bitkiler evet yaşıyor ama anneminkiler gibi çağlamıyor :) Belki kış geldi, o yüzden durulmuştur küsmüştür. Suyunu ayarında verememişsindir belki... Balığa birşey diyemicem, suyunu zamanında değiştirip ayarında yem vermeyle ilgili sanıyorumki. Birde suyun sıcaklığını iyi ayarlamak gerekiyor sanırım. Ama çocuğunuz olunca bence güzelce bakarsınız, karamsar olma :)

Çocuk saksıda değil, akvaryumda değil senin kucağında büyüyecek çünkü ;)

Hazırsan başlıyorum.

Bir tane hamsterım vardı, 1-2 ay yaşadı, öldü.
Ardından su kaplumbağası aldım, bir kaç güne öldü.
Arkadaşım tatile gidecekti, onun hamsterını aldım, haftasına öldü.
Keklik aldım, öldü.
Tavşan aldım, öldü.
Kutuya tırtıl kouyuyoruz milletinki kelebek oluyor, benimkiler mefta oluyor.
Sonra yeni açılmış bir iş yerinde işe başladım. Zannedersin ki botanik bahçesi, her yer çiçek, yeni ya, açılışta gelmiş. Kız 2 aya hepsi mi kurur? :KK48:
Bu nasıl bir anlatım ya, sizi gelip kalmaya korkar insan :KK48:

Banada komşumuz çiçek verdi, görsen ne kadar güzel.. Komşuma da kayınvalidesi vermiş. Eve getirdim güzel saksı aldım.. Evimin güneş gören köşesine koydum.. İlgilendim.. Bir hafta sonra yaprakları dökülmeye başladı.. Bu sabahda bir baktım, çiçek iyice süzülmüş.. Çok üzüldüm.. Komşum görse bana verdiğine pişman bile olur.

canım çiçek büyütmek gerçekten çok zor. kendini üzme :KK39:

Süs balıkları hemen ölür zaten
aldığınız çiçekte daha kalıcı olanları alabilirsiniz salon çiçeği gibi
çocuğunuza da bakarsınız o kadarda değil herhalde :KK53:

Yok canım olurmu öyle şey :) İlahi.. :) Çiçek bakmak biraz zor iş, bitkinin kaldığı yeri sevmesi lazım. Annemin evini görsen botanik bahçesi gibi. Mesela bitkisini buduyor, çöpe atılcak kısım bile bir vazoda kökleniyor. Benim evimde ise bitkiler evet yaşıyor ama anneminkiler gibi çağlamıyor :) Belki kış geldi, o yüzden durulmuştur küsmüştür. Suyunu ayarında verememişsindir belki... Balığa birşey diyemicem, suyunu zamanında değiştirip ayarında yem vermeyle ilgili sanıyorumki. Birde suyun sıcaklığını iyi ayarlamak gerekiyor sanırım. Ama çocuğunuz olunca bence güzelce bakarsınız, karamsar olma :)

Çocuk saksıda değil, akvaryumda değil senin kucağında büyüyecek çünkü :KK66:

Ne kadar güzeldir annenizin evi.. Bende böyle evlere bayılıyorum.. Çiçek eve çok yakışıyor.. Ama çiçek bizim evde maalesef yaşamıyor yaşatamıyorum.. Sabah çiçeği öyle görünce çok çok üzüldüm.. O üzüntüyle buraya konu açtım.. Bende kendime inanıyorum. Yarın bir gün anne olursam iyi bir anne olacağıma..

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum.. Saolun..Güzel dilekleriniz için teşekkürler..

Back
X