- 24 Kasım 2014
- 30
- 8
- 13
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok değil.. ateş çiçeği de diyorlarmış halk arasında..küstüm çiçeği değil dimi bunu duymamıştım daha önce çünkü
o güneş sever birde normal sulayacaksın çok sulamıcan onuyok değil.. ateş çiçeği de diyorlarmış halk arasında..
Evet haklısın.. Böyle durumlarda karamsar olmamak lazım.. Çiçek ne ki yenisini alırsın.. Balık da aynı şekilde..3 4 olumsuz bişeyle karşılaşınca hemen genelleme yapma bence olumsuz düşünclere kolay kapılıosan onu çekersin hayatına sen elinden geleni yaptıysan böyle olması gerekiyordur demekki diye düşün...
Üzme kendini böyle şeylerle...
Evet bende evin en çok güneş alan kısmına koydum, çiçeğini suyunu da normal verdim, ama belki çok su vermiş de olabilirim.. Benim elim bol kepçedir..o güneş sever birde normal sulayacaksın çok sulamıcan onu
bilmiyorum artık uğursuzluk olmadığı kesin amaEvet bende evin en çok güneş alan kısmına koydum, çiçeğini suyunu da normal verdim, ama belki çok su vermiş de olabilirim.. Benim elim bol kepçedir..
Merhaba arkadaşlar.. Benim elimde sanırım ya uğursuzluk var, yada çok beceriksizim.. Evde çiçek bakmaya çalışıyorum. Ama bakamıyorum, çiçekler ya solup gidiyor, yada küsüyorlar boyunları bükülüyor.. Ama ona rağmen bakmaya çalışıyorum.. 1 ay öncesinde eve balık aldım, süs balığı. Aradan 1 hafta geçmeden öldü. Ben üzülünce eşim tekrardan aldı, oda 2 gün sonra öldü. Çok üzüldüm.. Bir balığı yaşatamadık bile.. Şimdi korkmaya başladım. Çocuğumuz şuanda yok ama, ileride isteyeceğiz. Ya birde çocuğumuza da bakamazsak, ne yaparız..
Çiçekle böcekle balıkla bir bebek kıyaslanamaz sanırım.Çiçek yerini sevmemiştir.Ya da sulamada hata yapmışsındır.Solmuştur.Balık işi tecrübe gerektirir.Her balık bakmaya başlayan ilk zamanlar öldüğüne şahit olmuştur.Aldığın balık hasta da olabilir.Yemlemede sorun olabilir.Suyunda mantar olmuş olabilir.Bunun uğursuzlukla,kendi bebeğine bakamamakla alakası neMerhaba arkadaşlar.. Benim elimde sanırım ya uğursuzluk var, yada çok beceriksizim.. Evde çiçek bakmaya çalışıyorum. Ama bakamıyorum, çiçekler ya solup gidiyor, yada küsüyorlar boyunları bükülüyor.. Ama ona rağmen bakmaya çalışıyorum.. 1 ay öncesinde eve balık aldım, süs balığı. Aradan 1 hafta geçmeden öldü. Ben üzülünce eşim tekrardan aldı, oda 2 gün sonra öldü. Çok üzüldüm.. Bir balığı yaşatamadık bile.. Şimdi korkmaya başladım. Çocuğumuz şuanda yok ama, ileride isteyeceğiz. Ya birde çocuğumuza da bakamazsak, ne yaparız..
Canım balık zaten çok çabuk ölür. Çiçek de ya yerini sevmemiştir Yada yeteri kadar sevmemişsindirMerhaba arkadaşlar.. Benim elimde sanırım ya uğursuzluk var, yada çok beceriksizim.. Evde çiçek bakmaya çalışıyorum. Ama bakamıyorum, çiçekler ya solup gidiyor, yada küsüyorlar boyunları bükülüyor.. Ama ona rağmen bakmaya çalışıyorum.. 1 ay öncesinde eve balık aldım, süs balığı. Aradan 1 hafta geçmeden öldü. Ben üzülünce eşim tekrardan aldı, oda 2 gün sonra öldü. Çok üzüldüm.. Bir balığı yaşatamadık bile.. Şimdi korkmaya başladım. Çocuğumuz şuanda yok ama, ileride isteyeceğiz. Ya birde çocuğumuza da bakamazsak, ne yaparız..
Merhaba arkadaşlar.. Benim elimde sanırım ya uğursuzluk var, yada çok beceriksizim.. Evde çiçek bakmaya çalışıyorum. Ama bakamıyorum, çiçekler ya solup gidiyor, yada küsüyorlar boyunları bükülüyor.. Ama ona rağmen bakmaya çalışıyorum.. 1 ay öncesinde eve balık aldım, süs balığı. Aradan 1 hafta geçmeden öldü. Ben üzülünce eşim tekrardan aldı, oda 2 gün sonra öldü. Çok üzüldüm.. Bir balığı yaşatamadık bile.. Şimdi korkmaya başladım. Çocuğumuz şuanda yok ama, ileride isteyeceğiz. Ya birde çocuğumuza da bakamazsak, ne yaparız..
Bu nasıl bir anlatım ya, sizi gelip kalmaya korkar insanHazırsan başlıyorum.
Bir tane hamsterım vardı, 1-2 ay yaşadı, öldü.
Ardından su kaplumbağası aldım, bir kaç güne öldü.
Arkadaşım tatile gidecekti, onun hamsterını aldım, haftasına öldü.
Keklik aldım, öldü.
Tavşan aldım, öldü.
Kutuya tırtıl kouyuyoruz milletinki kelebek oluyor, benimkiler mefta oluyor.
Sonra yeni açılmış bir iş yerinde işe başladım. Zannedersin ki botanik bahçesi, her yer çiçek, yeni ya, açılışta gelmiş. Kız 2 aya hepsi mi kurur?![]()
Banada komşumuz çiçek verdi, görsen ne kadar güzel.. Komşuma da kayınvalidesi vermiş. Eve getirdim güzel saksı aldım.. Evimin güneş gören köşesine koydum.. İlgilendim.. Bir hafta sonra yaprakları dökülmeye başladı.. Bu sabahda bir baktım, çiçek iyice süzülmüş.. Çok üzüldüm.. Komşum görse bana verdiğine pişman bile olur.
Yok canım olurmu öyle şey :) İlahi.. :) Çiçek bakmak biraz zor iş, bitkinin kaldığı yeri sevmesi lazım. Annemin evini görsen botanik bahçesi gibi. Mesela bitkisini buduyor, çöpe atılcak kısım bile bir vazoda kökleniyor. Benim evimde ise bitkiler evet yaşıyor ama anneminkiler gibi çağlamıyor :) Belki kış geldi, o yüzden durulmuştur küsmüştür. Suyunu ayarında verememişsindir belki... Balığa birşey diyemicem, suyunu zamanında değiştirip ayarında yem vermeyle ilgili sanıyorumki. Birde suyun sıcaklığını iyi ayarlamak gerekiyor sanırım. Ama çocuğunuz olunca bence güzelce bakarsınız, karamsar olma :)
Çocuk saksıda değil, akvaryumda değil senin kucağında büyüyecek çünkü![]()