Abla yüreği düşünüyorum yine de , elimde değil , çok önemli bir karar veriyorDüşünmeyiniz. Sizin düşünmenize gerek olan bi konu değil.
Harikaaa dediğimiz gelinler de bizi mutluluktan uçurmayabilir böyle şeyler yazacaklar şimdi hep sana. Çünkü durum bu.Abla yüreği düşünüyorum yine de , elimde değil , çok önemli bir karar veriyor
Kendi yasayacak o kadinla kendi karar veriyor size mi karar veriyor? Herkesin kendi hayatı.Abla yüreği düşünüyorum yine de , elimde değil , çok önemli bir karar veriyor
Banane tabi bir yandan ama elimde değil :) , çok ani karar verdiGörümcelige cok erken soyunmussunuz. Bunları kardesinize sorun inşallah sanane dersize ne gerçekten ya
Corona psikolojileri cok etkiledi millet saracak yer ariyorHarikaaa dediğimiz gelinler de bizi mutluluktan uçurmayabilir böyle şeyler yazacaklar şimdi hep sana. Çünkü durum bu.
El adami kızı kavun değil koklayasin. Ne cikarsa bahtinaBanane tabi bir yandan ama elimde değil :) , çok ani karar verdi
İlla ki kültür anlaşmazlığı olur ama iki taraf da geçinmeye niyetli olursa hepsi aşılır.Erkek kardeşim 30 yaşında çok yakısıklı saygılı efendi işi gücü olan pırlanta gibi bir genc , Ukraynalı bir kızla evlenme kararı aldı. Kadın 32 yaşında. Kadını ben çok iyi tanımıyorum ama umarım iyi biridir.
Kültür farklılığı sorun yaratır mı ?
tabi benim de hoşuma gitmedi kardeşimin dedikleri , ukraynalıyla olsun önemli değil mutlu olsunlar yeter kitürk erkekleri işsiz güçsüz sapsız hallerini istemeyen türk kızlarını yargılıyorlar sonra voleyi vurunca yabancılarla takılıyorlar e o haline gelen yabancıyla neden en sorumsuz dönemindeki türk kızını kıyaslayıp sonra onu maddiyatçı ilan ediyosun?
Yabancı kızlar bir dilim lokmayı bölüşmeye geliyor sanki hee hee
neyse konu sahibi kardeşin ama kusura bakma, annesi de türk kızı söyledikleri hoşuma gitmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?