Ukraynalı gelin ve erkek kardeşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yılbaşı zamanı bir aradaydık, kız 2 hafta annemlerde kaldı, ben ordayken şunu fark ettim , kardeşim , kıza karşı çok kibar , az çok ingilizce biliyorum anlıyorum ne konustuklarını

sunu dusunuyorum acaba kardesim, yerli kızlara da böyle kibar mıydı ? 25 yaşındaki o ilişkisinden sonra bazı kızlarla konustu ama cok kabaydı . o kızlardan bahsederken de iyi bahsetmiyordu , ciddi degilim diyordu . Oynuyordu yani kızlarla

Haklısınız , kardesim yerli kızlara farklı davranıyor , bu ukraynalı kıza farklı davranıyor

kardeşiniz tanımış sevmiş evleniyor, kimseye laf düşmez kardeşinizin hayatını mutluluğunu düşünüyorsanız evliliğine karışıp huzurunu bozmayın yeterli.

kardeşiniz tanımış sevmiş evleniyor, kimseye laf düşmez kardeşinizin hayatını mutluluğunu düşünüyorsanız evliliğine karışıp huzurunu bozmayın yeterli.
Klasik görümce değilim, bende çok çetim görümcemden Huzurlarını tabiki bozmam mutlu olsunlar

İşte dediğin gibi olay Türk erkeklerinin türk kızlarına bakış açısında , olumsuz konuşmak istemiyorum ama eğer erkek kardeşiniz kız arkadaşından hevesini alıp , evlilik monotonluğuna dönünce sıkıntı başlar, zira yabancılar türk kızları gibi yuvam bozulmasın mantığı olmuyor.

Türk olmuş mutsuz olmuş neye yarar canım iyi ise kötü ise de kendisi yaşayıp görecek .Sizin müdahaleniz hiç etki etmez sonuçta ikisi de yetişkin insanlar engellemeler aileden uzaklaşmaya bile sebep olur hayırlısı neyse o olsun

Ben rusum esim türk.

Kültür farkliligi bence zenginliktir. Cok guzel bir sey. Birbirimizden sürekli yeni seyler öğreniyoruz. Farkli bakis acilari gelisiyor.

Iki kisi evlenmeye karar vermisse konusup anlasabiliyordur sanirim. Ortak konustuklari bir dil yok mu?

Siz cok dert etmeyin. Sizlik bir durum yok.

Bir kac yil icinde birbirimizin dilini de ogrendik. Buyuk sorunlar olmuyor, yeter ki taraflar yapici olsun.

Ukrayna lı tanıdığım buradan bir adamla evli. Kadın çık iyi bir insan ama kocasında iş yok. Ysni tamamen insanlık meselesi bence. Bunu aşarlarsa da kültür sorunu az çok yaşanıyor

İyki abla sen Türk kızının seninle konusmam, karışma demiyor size. Kardeşiniz pek de pırlanta gelmedi çünkü çarpık düşünceleri var. Ne diyelim mutlu olsunlar.
Hahaha öyle bir şey dese 30 yaşında demem terlikle döverim benle konusmayacak öyle mi

Evet kabul ediyorum yanlış düşünüyor,5 yıl önceki ilişkisi yüzünden böyle oldu

Çok güzel bir örnek, çok teşekkür ederim mesaj için , Çok mutlular , asla önyargım yok ama kültür farklılıkları ve dil konusunda biraz endişeleniyordum , İngilizce konusuyorlar ortak dil .

Allah sizi mutlu etsin, yuvanız mutlu olsun :)

Benim birkaç arkadaşım görüştü, çok yakın bir arkadaşım da evli Ukraynalı bir kızla. İlk iş allem etti kallem etti ,ev aldırdı. Ev araba mutlaka istiyorlar. Parası olmayanla evlenmiyorlar zaten. Hristiyanlar ve müslüman olmak gibi bir düşünceleri yok ,bu yüzden zorlamayın. Yatılı misafir sevmiyorlar , zorda kalmadıkçada gitmiyorlar, hepsinde vardı bu. Gerisi artık nasıl çıkarsa ama hep bir farklılık oluyor.

Bari gencini bulsaymış ya. Ruslar erken çöküyor:)
Kardeşim kadınları yaşa göre değerlendirmiyor, Rusların erken çöktüğü yalan bence, 45 yaşlarında çok güzel rus kadınlarda var , insanına göre değişiyor , bir ulus hakkında bu laf çok çirkin , tabi kötü niyetle söylemediniz yanlış anlamayın lütfen ama çirkin bir önyargı , aramızda rus bir arkadas da var ona ayıp olmasın :)

tabi ki haklısınız

Siz bunlari neden dusunuyorsunuz ki, erkek kardesiniz coktan dusunmustur zaten, isi gucu var, akli yerinde adam diyorsunuz kendi kafasi var madem dusunmek kendine duser size degil.

Kardeşimin eşi yabancı biz çok memnunuz ama ikisinin anlaşmasına bağlı cnm yaşayacak olan onlar sonuçta

Dinde zorlama olmaz tabi , kardeşim gelinimize zorla müslüman ol demez, kardesim deist bunu umursamaz ama her dine ve inanca saygılı .

umarım bizim gelin iyi çıkar , insallah arkadaslarında mutlu olur

Bosverin ne halleri varsa gorsun Turk erkekleri. Evlenmesinler, begenmesinler Turk kizlarini ama en azindan hakareti biraksinlar. Varsa yoksa kezban agizlarina dolamiz bir lafi gidiyorlar. Turk erkekleri cok saygisiz. Para avcilarini da, aldatanini da, her turlusunu hak ediyorlar net.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…