Yılbaşı zamanı bir aradaydık, kız 2 hafta annemlerde kaldı, ben ordayken şunu fark ettim , kardeşim , kıza karşı çok kibar , az çok ingilizce biliyorum anlıyorum ne konustuklarınıKardeşinizin düşünce yapısı sıkıntılı türk erkeklerinin geneli gibi. Türk kızı evlenirken bakire olmayınca yollu der, yabancı kadın olunca olgun, Türk kızı evlenirken bazı maddi taleplerde bulununca paracı olur ama aynı adam hem o kız evlendikten sonra, kadının parasını eve getirmesini ister, hem ev işlerinin kadının görevi olmasını ama kendini bencil olarak görmez. Türk kızının giyimine karışır, açık giyince teşhirci olur, yabancı giyince özgüvenli olur. Sonrada sıkıntılı olan Türk kızları oluyor bir onu anlamıyorım. Aslında sıkıntı zihniyette, milliyette değil yani. Kardeşiniz için söylüyorum dünyada hiçbir kadın işsiz bir adamla evlenmez, bunun milliyetle alakası yok yani şuanki sevgilisiylede o zaman beraber olsaydı onunlada sorun olurdu muhtemelen.. Ayrıca bir türk erkeğine flörtte tatlı gelen şeyler evlenince ciddi sıkıntı yabancılarla zira onlarda herkes her konuda eşit ve rahat, çoğu türk erkeğine bu durum gelmiyor ilerleyen zamanlarda evlenince. İlerde en ufak bir evlilik krizinde ya da cinsel problemde boynuzu takınca aklı başına gelir kardeşinizin. Zira slavlarda aldatma oranı baya yüksek.
kardeşiniz tanımış sevmiş evleniyor, kimseye laf düşmezErkek kardeşim 30 yaşında çok yakısıklı saygılı efendi işi gücü olan pırlanta gibi bir genc , Ukraynalı bir kızla evlenme kararı aldı. Kadın 32 yaşında. Kadını ben çok iyi tanımıyorum ama umarım iyi biridir.
Kültür farklılığı sorun yaratır mı ?Dil farkı nasıl olacak ? Erkek kardeşimin mutlu olmasını çok isterim.
Erkek kardeşime 3 yıldır bir sürü kız önerdik buluşmaya bile gitmedi, Türk kızları ile yapamadığını söylüyor . Ön yargısı var .
Kardeşimi çözemiyorum çok inatçı ,
25 yaşındayken bir kızdan ayrılmıştı ondan beri türk kızlarıyla evlenmeyeceğim dedi dedi sonunda bu oldu, kardesim o zaman işsizdi , maddi yönden sorun çıkmıştı kardesimin anlattıgınaa göre, türk kızlarını maddiyatçı görüyor..
Çevresinde böyle evlilik olan var mı ? Yabancı gelin olayı ? Sorun olur mu ? Avantajları dezavantajları nedir ? Tabi kardeşimin hayatı ama düşünüyorum yine de
Ne haddime bozmak , birbirini seven iki insan var mutlu olsunlar tabiŞimdi biz burada aaaa olmaz desek ne olacak bozacak mısınız olayı?Bırakın negatif enerjinizi yollamayın ilişkinin üzerine
Klasik görümce değilim, bende çok çetim görümcemdenkardeşiniz tanımış sevmiş evleniyor, kimseye laf düşmezkardeşinizin hayatını mutluluğunu düşünüyorsanız evliliğine karışıp huzurunu bozmayın yeterli.
Bizi ve sizi ilgilendiren bir konu olduğunu düşünmüyorum. Demek ki anlasabilmis ve ortak noktalarda bulusabilmisler.Haklarında hayırlısı olsunAbla yüreği düşünüyorum yine de , elimde değil , çok önemli bir karar veriyor
İşte dediğin gibi olay Türk erkeklerinin türk kızlarına bakış açısında , olumsuz konuşmak istemiyorum ama eğer erkek kardeşiniz kız arkadaşından hevesini alıp , evlilik monotonluğuna dönünce sıkıntı başlar, zira yabancılar türk kızları gibi yuvam bozulmasın mantığı olmuyor.Yılbaşı zamanı bir aradaydık, kız 2 hafta annemlerde kaldı, ben ordayken şunu fark ettim , kardeşim , kıza karşı çok kibar , az çok ingilizce biliyorum anlıyorum ne konustuklarını
sunu dusunuyorum acaba kardesim, yerli kızlara da böyle kibar mıydı ? 25 yaşındaki o ilişkisinden sonra bazı kızlarla konustu ama cok kabaydı . o kızlardan bahsederken de iyi bahsetmiyordu , ciddi degilim diyordu . Oynuyordu yani kızlarla
Türk olmuş mutsuz olmuş neye yarar canım iyi ise kötü ise de kendisi yaşayıp görecek .Sizin müdahaleniz hiç etki etmez sonuçta ikisi de yetişkin insanlar engellemeler aileden uzaklaşmaya bile sebep olur hayırlısı neyse o olsunErkek kardeşim 30 yaşında çok yakısıklı saygılı efendi işi gücü olan pırlanta gibi bir genc , Ukraynalı bir kızla evlenme kararı aldı. Kadın 32 yaşında. Kadını ben çok iyi tanımıyorum ama umarım iyi biridir.
Kültür farklılığı sorun yaratır mı ?Dil farkı nasıl olacak ? Erkek kardeşimin mutlu olmasını çok isterim.
Erkek kardeşime 3 yıldır bir sürü kız önerdik buluşmaya bile gitmedi, Türk kızları ile yapamadığını söylüyor . Ön yargısı var .
25 yaşındayken bir kızdan ayrılmıştı ondan beri türk kızlarıyla evlenmeyeceğim dedi dedi sonunda bu oldu, kardesim o zaman işsizdi , maddi yönden sorun çıkmıştı kardesimin anlattıgınaa göre, türk kızlarını maddiyatçı görüyor..
Çevresinde böyle evlilik olan var mı ? Yabancı gelin olayı ? Sorun olur mu ? Avantajları dezavantajları nedir ? Tabi kardeşimin hayatı ama düşünüyorum yine de
Ukrayna lı tanıdığım buradan bir adamla evli. Kadın çık iyi bir insan ama kocasında iş yok. Ysni tamamen insanlık meselesi bence. Bunu aşarlarsa da kültür sorunu az çok yaşanıyorErkek kardeşim 30 yaşında çok yakısıklı saygılı efendi işi gücü olan pırlanta gibi bir genc , Ukraynalı bir kızla evlenme kararı aldı. Kadın 32 yaşında. Kadını ben çok iyi tanımıyorum ama umarım iyi biridir.
Hahahaİyki abla sen Türk kızının seninle konusmam, karışma demiyor size. Kardeşiniz pek de pırlanta gelmedi çünkü çarpık düşünceleri var. Ne diyelim mutlu olsunlar.
Çok güzel bir örnek, çok teşekkür ederim mesaj için , Çok mutlular , asla önyargım yok ama kültür farklılıkları ve dil konusunda biraz endişeleniyordum , İngilizce konusuyorlar ortak dil .Ben rusum esim türk.
Kültür farkliligi bence zenginliktir. Cok guzel bir sey. Birbirimizden sürekli yeni seyler öğreniyoruz. Farkli bakis acilari gelisiyor.
Iki kisi evlenmeye karar vermisse konusup anlasabiliyordur sanirim. Ortak konustuklari bir dil yok mu?
Siz cok dert etmeyin. Sizlik bir durum yok.
Bir kac yil icinde birbirimizin dilini de ogrendik. Buyuk sorunlar olmuyor, yeter ki taraflar yapici olsun.
Kardeşim kadınları yaşa göre değerlendirmiyor, Rusların erken çöktüğü yalan bence, 45 yaşlarında çok güzel rus kadınlarda var , insanına göre değişiyor , bir ulus hakkında bu laf çok çirkin , tabi kötü niyetle söylemediniz yanlış anlamayın lütfen ama çirkin bir önyargı , aramızda rus bir arkadas da var ona ayıp olmasın :)Bari gencini bulsaymış ya. Ruslar erken çöküyor:)
tabi ki haklısınızTürk olmuş mutsuz olmuş neye yarar canım iyi ise kötü ise de kendisi yaşayıp görecek .Sizin müdahaleniz hiç etki etmez sonuçta ikisi de yetişkin insanlar engellemeler aileden uzaklaşmaya bile sebep olur hayırlısı neyse o olsun
Dinde zorlama olmaz tabi , kardeşim gelinimize zorla müslüman ol demez, kardesim deist bunu umursamaz ama her dine ve inanca saygılı .Benim birkaç arkadaşım görüştü, çok yakın bir arkadaşım da evli Ukraynalı bir kızla. İlk iş allem etti kallem etti ,ev aldırdı. Ev araba mutlaka istiyorlar. Parası olmayanla evlenmiyorlar zaten. Hristiyanlar ve müslüman olmak gibi bir düşünceleri yok ,bu yüzden zorlamayın. Yatılı misafir sevmiyorlar , zorda kalmadıkçada gitmiyorlar, hepsinde vardı bu. Gerisi artık nasıl çıkarsa ama hep bir farklılık oluyor.
Kardeşinizin düşünce yapısı sıkıntılı türk erkeklerinin geneli gibi. Türk kızı evlenirken bakire olmayınca yollu der, yabancı kadın olunca olgun, Türk kızı evlenirken bazı maddi taleplerde bulununca paracı olur ama aynı adam hem o kız evlendikten sonra, kadının parasını eve getirmesini ister, hem ev işlerinin kadının görevi olmasını ama kendini bencil olarak görmez. Türk kızının giyimine karışır, açık giyince teşhirci olur, yabancı giyince özgüvenli olur. Sonrada sıkıntılı olan Türk kızları oluyor bir onu anlamıyorım. Aslında sıkıntı zihniyette, milliyette değil yani. Kardeşiniz için söylüyorum dünyada hiçbir kadın işsiz bir adamla evlenmez, bunun milliyetle alakası yok yani şuanki sevgilisiylede o zaman beraber olsaydı onunlada sorun olurdu muhtemelen.. Ayrıca bir türk erkeğine flörtte tatlı gelen şeyler evlenince ciddi sıkıntı yabancılarla zira onlarda herkes her konuda eşit ve rahat, çoğu türk erkeğine bu durum gelmiyor ilerleyen zamanlarda evlenince. İlerde en ufak bir evlilik krizinde ya da cinsel problemde boynuzu takınca aklı başına gelir kardeşinizin. Zira slavlarda aldatma oranı baya yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?