Ukraynalı gelin ve erkek kardeşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

+++
Rus kiz, Ukraynali kiz para sever, tipi iyiyse mutlaka parali adam arar. Guzel Rus kiz asla parasiz adama bakmaz.

Bizim otkafali Turk erkekleri Turk kizlari kezban paraya bakiyor vb yaziyor ya, Rus kadinlar da kuru ekmek bolusmeye gelmiyor emin olun.

Son düzenleme:
Siz bunlari neden dusunuyorsunuz ki, erkek kardesiniz coktan dusunmustur zaten, isi gucu var, akli yerinde adam diyorsunuz kendi kafasi var madem dusunmek kendine duser size degil.
Tabi ki kendi kararlarını kendi verir kardesim ama ben sadece biraz endiseleniyorum kültür farklılıgı ve dil konusunda

Gelinimiz rus ve onu çok seviyoruz.Kultürleri bize benziyor hiç bir sorun yaşamadık çok da mutlular 2 de cocuklari var.Masallah Allah nazarlardan korusun.Benim icin kız kardesten farksız.
Umarım bizimkilerde iyi anlasır masallah Allah mutlu etsin :)

+++
Rus kiz, Ukraynali kiz para sever, tipi iyiyse mutlaka parali adam arar. Guzel Rus kiz asla parasiz adama bakmaz.
Yalan yok bizim gelin çok güzel , kardeşim zengin degil fakir de degil , ama maddi durumu iyi , kazancıda iyi birikimi var bankada 4 yıldır biriktiriyor

Çocuk oldugunda din olarak neyı tercıh edecek o kısmı konussun. Arkadasım bu yuzden boşandı. Kız ukraynalıydı. Sorun edılcek seyler degıl ama kız coxugunu aldı ansızın kactı ülkesine. Belli süre çocugu gostermedı vb

Eğer onlar birbirini sevdiyse ve bir ömür birlikte yaşlanmayı düşünecek kadar güzel vakit geçirmişlerse ne size ne bize diyecek söz yok.
Elbette kültür farkı var, damak tadı farkı var ama onlar bunu aşabileceklerini düşünmüşler. E dil farkı desek demek ki sevgilerini ifade edebilecek kadar da anlaşmışlar mutluluk dilemek düşer herkese.

Tabi ki kendi kararlarını kendi verir kardesim ama ben sadece biraz endiseleniyorum kültür farklılıgı ve dil konusunda
Ben sizi anlıyorum annem de çok tereddütle yaklasmisti ama gitti ailesi ile tanıştı onlar geldi gitti 8 yıllık evliler annem bizden daha çok seviyor gelinini şimdi

Ne kadar ırkçı bir söylem sanırim yabancilar aldatir bizim türk kadınları yapmaz demişsiniz.Tek kelimeyle iğrenç

Simdi ablacim o da kendinin endiselenmesi gereken bir konu.

Ben yabanci biriyle flort ettim, soyle diyeyim cok asiksan ilk baslarda zaten askin gozu kor gormuyorsun. Ama daha sonra dil farki kotu oluyor, hicbir sey konusamiyorsun. Kultur farki benim sevmedigim bir sey, beraber dizi izleyemiyorsun ayni espriye gulemiyorsun. Bunlar benim icin onemli, cunku ben entellektuel bir insanim ve muhabbet etmek, gulmek, beraber eglenmek benim icin onemli. Flort ettigim adamla ayni meslektendik o biraz kurtariyordu.

Bu yazdiklarim kadinlar icin onemli ama erkekleri acikcasi bilmiyorum yani onlar icin onemli olmayabiliyor. Tip, guzellik vb bazi erkekler icin onplanda. Erkekler daha duz insanlar, aksam eve gelince onlerinde yemek olsun da cok muhabbet olmasa da olur seklinde takilanlari var yani sonucta kardesiniz o farkliligi coktan yasamistir ama cok da dert edinmiyordur. Size tasalanacak bir sey dusmuyor emin olun, kardesiniz bu durumu kabullenmistir, eyvallah demistir. Kendi bilir. Simdi eyvallah der ama 10 yil sonra bikar. Ya da simdi eyvallah der, 10 yil sonra yine eyvallah der bu insandan insana degisen bir sey yasayip gorecek. Rus evkadini taniyorum, mutlu olanlar var gayet ; bosananlar da var. Dedigim gibi ilsikiden iliskiye degisiyor.

Abla yüreği düşünüyorum yine de , elimde değil , çok önemli bir karar veriyor
Evleneceği kadını ne kadar ve ne zamandır tanıyor? Kuzenim yabancı bir kızla evlendi ama öncesinde 5 yıl kadar flört ettiler, çok da mutlular kültür farkı sorunu yaşamadılar zira biz kız bizim örf adetlere uyacak demedik, hayat onların hayatı diledikleri gibi yaşasınlar dedik çekildik.
Dil sorunu da yaşanmadı aralarında çünkü kuzen çok iyi derecede İngilizce biliyor, eşinin dilini de öğrendi, şimdi 3 dil bilen cimcime bir çocukları var.

Kardeşiniz evleneceği kişiyi çok iyi tanımadan birbirlerine uyum sağlarlar mı bilmeden evlenirse hata eder, ayrıca sizler örf, adet, gelenek der misiniz? Öyle beklentilere girer misiniz? Kardeşiniz gelenekçi midir? Bunlar önemli detaylar, kardeşiniz yabancı bir kadınla evleneceğim deyip o kadından gelenek beklerse olmaz, siz kadına geleneklerimiz bunlar böyle davranacaksın derseniz yine olmaz, yabancı bir kadından Türk gibi davranmasını istememek lazım çünkü.

Ne kadar ırkçı bir söylem sanırim yabancilar aldatir bizim türk kadınları yapmaz demişsiniz.Tek kelimeyle iğrenç
Siz aldırmayın ayni bu tarz söylemleri yüzümüze baka baka söylediler terbiyesizler bizim gelin fillandiyali hiç girmefikleri insan hakkında neler neler söylediler çok şükür 2 tane çocukları var iftira atanların da inan ya gelini ya kızı başkasına kaçtı boş verin aldırmayın böylelerini

Rus arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar. Klişe bir espiridir bu. O mahiyette yazdım:)

Böyle bir konuda bir kere Çok sinirleniyorum bu zihniyetteki insanlara.Benim yegenlerimin annesi namuslu gecinenlerden bin kat namuslu.Sanirim kıskanan da çok bu yabancı gelinleri evet çok güzeller haklısınız kıskanmakta.Art niyetli ve cirkin soylemlerde bulunanlara lafım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…