çok sevindim Allah mutlu etsin ,tabi ki haklsınızKardeşimin eşi yabancı biz çok memnunuz ama ikisinin anlaşmasına bağlı cnm yaşayacak olan onlar sonuçta
Benim birkaç arkadaşım görüştü, çok yakın bir arkadaşım da evli Ukraynalı bir kızla. İlk iş allem etti kallem etti ,ev aldırdı. Ev araba mutlaka istiyorlar. Parası olmayanla evlenmiyorlar zaten. Hristiyanlar ve müslüman olmak gibi bir düşünceleri yok ,bu yüzden zorlamayın. Yatılı misafir sevmiyorlar , zorda kalmadıkçada gitmiyorlar, hepsinde vardı bu. Gerisi artık nasıl çıkarsa ama hep bir farklılık oluyor.
Tabi ki kendi kararlarını kendi verir kardesim ama ben sadece biraz endiseleniyorum kültür farklılıgı ve dil konusundaSiz bunlari neden dusunuyorsunuz ki, erkek kardesiniz coktan dusunmustur zaten, isi gucu var, akli yerinde adam diyorsunuz kendi kafasi var madem dusunmek kendine duser size degil.
Aminnnn Allah kimseyi evinde huzursuz etmesin yabancı yada Türk fark etmez Allah iyi insanlar la karşılaştırsınçok sevindim Allah mutlu etsin ,tabi ki haklsınız
Umarım bizimkilerde iyi anlasır masallah Allah mutlu etsin :)Gelinimiz rus ve onu çok seviyoruz.Kultürleri bize benziyor hiç bir sorun yaşamadık çok da mutlular 2 de cocuklari var.Masallah Allah nazarlardan korusun.Benim icin kız kardesten farksız.
Yalan yok bizim gelin çok güzel , kardeşim zengin degil fakir de degil , ama maddi durumu iyi , kazancıda iyi birikimi var bankada 4 yıldır biriktiriyor+++
Rus kiz, Ukraynali kiz para sever, tipi iyiyse mutlaka parali adam arar. Guzel Rus kiz asla parasiz adama bakmaz.
Ben sizi anlıyorum annem de çok tereddütle yaklasmisti ama gitti ailesi ile tanıştı onlar geldi gitti 8 yıllık evliler annem bizden daha çok seviyor gelinini şimdiTabi ki kendi kararlarını kendi verir kardesim ama ben sadece biraz endiseleniyorum kültür farklılıgı ve dil konusunda
Ne kadar ırkçı bir söylem sanırim yabancilar aldatir bizim türk kadınları yapmaz demişsiniz.Tek kelimeyle iğrençKardeşinizin düşünce yapısı sıkıntılı türk erkeklerinin geneli gibi. Türk kızı evlenirken bakire olmayınca yollu der, yabancı kadın olunca olgun, Türk kızı evlenirken bazı maddi taleplerde bulununca paracı olur ama aynı adam hem o kız evlendikten sonra, kadının parasını eve getirmesini ister, hem ev işlerinin kadının görevi olmasını ama kendini bencil olarak görmez. Türk kızının giyimine karışır, açık giyince teşhirci olur, yabancı giyince özgüvenli olur. Sonrada sıkıntılı olan Türk kızları oluyor bir onu anlamıyorım. Aslında sıkıntı zihniyette, milliyette değil yani. Kardeşiniz için söylüyorum dünyada hiçbir kadın işsiz bir adamla evlenmez, bunun milliyetle alakası yok yani şuanki sevgilisiylede o zaman beraber olsaydı onunlada sorun olurdu muhtemelen.. Ayrıca bir türk erkeğine flörtte tatlı gelen şeyler evlenince ciddi sıkıntı yabancılarla zira onlarda herkes her konuda eşit ve rahat, çoğu türk erkeğine bu durum gelmiyor ilerleyen zamanlarda evlenince. İlerde en ufak bir evlilik krizinde ya da cinsel problemde boynuzu takınca aklı başına gelir kardeşinizin. Zira slavlarda aldatma oranı baya yüksek.
Tabi ki kendi kararlarını kendi verir kardesim ama ben sadece biraz endiseleniyorum kültür farklılıgı ve dil konusunda
Evleneceği kadını ne kadar ve ne zamandır tanıyor? Kuzenim yabancı bir kızla evlendi ama öncesinde 5 yıl kadar flört ettiler, çok da mutlular kültür farkı sorunu yaşamadılar zira biz kız bizim örf adetlere uyacak demedik, hayat onların hayatı diledikleri gibi yaşasınlar dedik çekildik.Abla yüreği düşünüyorum yine de , elimde değil , çok önemli bir karar veriyor
Siz aldırmayın ayni bu tarz söylemleri yüzümüze baka baka söylediler terbiyesizler bizim gelin fillandiyali hiç girmefikleri insan hakkında neler neler söylediler çok şükür 2 tane çocukları var iftira atanların da inan ya gelini ya kızı başkasına kaçtı boş verin aldırmayın böyleleriniNe kadar ırkçı bir söylem sanırim yabancilar aldatir bizim türk kadınları yapmaz demişsiniz.Tek kelimeyle iğrenç
Maşallah, umarım bizimkilerde aynı olurBen sizi anlıyorum annem de çok tereddütle yaklasmisti ama gitti ailesi ile tanıştı onlar geldi gitti 8 yıllık evliler annem bizden daha çok seviyor gelinini şimdi
Rus arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar. Klişe bir espiridir bu. O mahiyette yazdım:)Kardeşim kadınları yaşa göre değerlendirmiyor, Rusların erken çöktüğü yalan bence, 45 yaşlarında çok güzel rus kadınlarda var , insanına göre değişiyor , bir ulus hakkında bu laf çok çirkin , tabi kötü niyetle söylemediniz yanlış anlamayın lütfen ama çirkin bir önyargı , aramızda rus bir arkadas da var ona ayıp olmasın :)
Rus arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar. Klişe bir espiri mahiyetinde yazdım:)
İnşallah cnmMaşallah, umarım bizimkilerde aynı olur
Çok sinirleniyorum bu zihniyetteki insanlara.Benim yegenlerimin annesi namuslu gecinenlerden bin kat namuslu.Sanirim kıskanan da çok bu yabancı gelinleri evet çok güzeller haklısınız kıskanmakta.Art niyetli ve cirkin soylemlerde bulunanlara lafımSiz aldırmayın ayni bu tarz söylemleri yüzümüze baka baka söylediler terbiyesizler bizim gelin fillandiyali hiç girmefikleri insan hakkında neler neler söylediler çok şükür 2 tane çocukları var iftira atanların da inan ya gelini ya kızı başkasına kaçtı boş verin aldırmayın böylelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?