- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Adamin.duygularina mi tercuman olacakmis?
Valla bana ukraynaya bilet aldım gidiyorum dese boşarım ben adamı rusya ukrayna karşıtıyım ben arkadaş erkekler gezek diye gitmiyor oralara... Duj diye gidiyorlar gibime gelir ben mi tuhafım
İnsanlar değişmez. Kafanıza yatmıyorsa uzak duracaksınızBeni terkeden sonra özledim diye arayan ve birkaçgündür konuştuğum adam var...Ben tamam deyip dönmüş değilim...
2 gündür ara ara yazıyordu...Ben pek taraftar değildim..
Bugün sana bişey söyleyeceğim dedi...Meşhur kankası Ukrayna'dan biriyle görüşüyormuş birsüredir ve onun yanına gidecekmiş, senin masrafları da karşılarım beraber gidelim demiş...Senle konuşmuyorduk o zaman biletleri aldım 8 temmuzda gidiyoruz dedi...
Tercümanlığa gidecekmiş kendisi hem de ilk defa ydışı ve masraf arkadaşından olunca cazip gelmiş...Belki de evlenecekmiş kankası (sözde ciddi işe gidiyorlar ayağı)
Daha 4 günlük sokağa çıkma yasağında kankam sevgilisiyle ayrılık kararı aşamasında çok kötü diyordun dedim hangi ara buldu da işi pişirdi de evlilik düşünmeye başladı dedim...
Gerçekten nedir bu ya...
Onemsemiyorsan ne bok demeye benle konuşuyorsun..
Kankası ne derse ne yaparsa onun peşinden giden bir adam...
Kim kaldırır bunu ya bir de bana söylüyor
Allah allah blöfçü seni inanma ukrayna lafını duyunca insanın inleri tepesine çıkar ayrıl gitsin o lafıda dönüşte seni bulmak için diyor bilesin.Kadın için gitmiyormuş...ben gece gündüz istediğim saatte arayabilirmişim görüntülü...
Evet siz tuhafsınız bence.Valla bana ukraynaya bilet aldım gidiyorum dese boşarım ben adamı rusya ukrayna karşıtıyım ben arkadaş erkekler gezek diye gitmiyor oralara... Duj diye gidiyorlar gibime gelir ben mi tuhafım
Allah allah blöfçü seni inanma ukrayna lafını duyunca insanın inleri tepesine çıkar ayrıl gitsin o lafıda dönüşte seni bulmak için diyor bilesin.
Evet siz tuhafsınız bence.
Kaç yaşındayken Ukraynalı "karı" peşinde koşmak normal acaba?Saçmalık ya...50 yaşına gelip hala ukraynalı karı peşinde kankası ve onun peşinden giden
ülkece ne ukrayna sevdasi var anlamadim gitti
kafa yapilari hic düzelmeyecek bu adamlarinDevlet daha cok gitsinler diye vizesiz yaptı
Ordaki kadınların fizikleri belli ne sevdası olacak
Ülkedeki erkekler ukrayna ya tarihi yerlerini gezmeye gidiyorlarmış da ben ondaan mı tuhaf düşünüyorum acaba bilemedim varmı sizin bildiğiniz ukraynaya tarihi yer görmeye giden ya da alışverişe mi gidiyorlar birde ukrayna ligine ilgili çok insan varmış onları es geçemem maç var ona gidiyorlar amaçları belli anacım adamların sizin beni tuhaf bulmanıza da saygı duyarım başımüstüneEvet siz tuhafsınız bence.
Baştan atilmak istenmiyor aslinda sıkıntı burada. Istemem yan cebime koy hesabi.Kaç yaşındayken Ukraynalı "karı" peşinde koşmak normal acaba?
Yamuk yumuk adamları bulup, başınızdan atamayıp konu üstüne konu açıyorsunuz çok komik geliyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?