• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ukrayna'ya giden adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim etrafında o amaçla o ülkelere giden yok. Kendi aralarında konuşuyorlarsa da erkek erkeğe konuştukları için olsa gerek hiç duymadım konuştuklarını.
İlla etrafınızda olmasına gerek yok sosyal medyada ya da televizyon da bile yapıyor erkekler bunun muhabbetini kendi aralarında o sebeble konuşuluyor bunlar eee kim duj amacıyla gidiyorum der ki zaten neyse siz haklısınız :KK15:

İlla etrafınızda olmasına gerek yok sosyal medyada ya da televizyon da bile yapıyor erkekler bunun muhabbetini kendi aralarında o sebeble konuşuluyor bunlar eee kim duj amacıyla gidiyorum der ki zaten neyse siz haklısınız :KK15:

Elbette o amaçla gidiyorlar....Lamı cimi yok...
Ne corona engel olabiliyor ne başka bişey

İngilizce bildiği için tercümanlık yapacakmış...
Ya insan sunu soylerken bile salaklıgının farkına varır...Aşkım seni cok begendim ben abazayım diye mi cevireceksin...
Zaten o da yalandır orda buluruz diye gidiyorlar bile olabilir
geneli böyle ama bildiklerinden gitmiyorlar, meraklarindan gidiyorlar.

yalan zaten orda buluruz diye gidiyorlar ... inanmayin

Ben elimde telefon sürekli görüntülü arayıp sex yapıyor mu diye mi bakıcam...Biyerlerini bu sekilde kaldırıp...O da bi havalara girecek kapatıp bi yemek yiyebilirim di mi falan diye bu tarz laflar...Ulan gerizekalı sex dediğin şey 1 saatte bile olur gece yarısı da olur ben uyurken de...
Yalancı pislik
Canlı vlog yapsın sana

geneli böyle ama bildiklerinden gitmiyorlar, meraklarindan gidiyorlar.

yalan zaten orda buluruz diye gidiyorlar ... inanmayin

İnanmıyorum yaa
Kankası daha en son 4 günlük sokağa çıkma yasağında sevgilisinden ayrılıyor karar aşamasında demişti...Hangi ara buldu işi ilerletti geliyorum dedi dedim...Ona cevap vermiyor...

Görsen var ya dışardan, konuşmasından aklı başında biri zannedersin yaşınj başını almış...Köpek soyu bir de beni aşağılıyordu bi havalar...110 kilosun, tansiyon ilacı kullanıyorsun, onceden kalp krizi geçirmişsin...

Kusura bakmayın sinirlendim kendime de sinirliyim

İngilizce bildiği için tercümanlık yapacakmış...
Ya insan sunu soylerken bile salaklıgının farkına varır...Aşkım seni cok begendim ben abazayım diye mi cevireceksin...
Zaten o da yalandır orda buluruz diye gidiyorlar bile olabilir
Abazan Türk erkekleriyle evlenen ukraynalı kadın konuşmaya ihtiyaç duymaz zaten. Boş iş.

İnanmıyorum yaa
Kankası daha en son 4 günlük sokağa çıkma yasağında sevgilisinden ayrılıyor karar aşamasında demişti...Hangi ara buldu işi ilerletti geliyorum dedi dedim...Ona cevap vermiyor...

Görsen var ya dışardan, konuşmasından aklı başında biri zannedersin yaşınj başını almış...Köpek soyu bir de beni aşağılıyordu bi havalar...110 kilosun, tansiyon ilacı kullanıyorsun, onceden kalp krizi geçirmişsin...

Kusura bakmayın sinirlendim kendime de sinirliyim
ayril bundan bu ne ya o önce aynaya baksin.
bunlari söyleyen kendine simdiden yer yapmis iste.
kilona niye laf ediyor, ona ne?

kankasi baska alemlerde iste belli, bulmus ordan ona gidiyor.

öyle deme pozitif düsün... at basindan ki güzel insanlara önünü ac

Atıyorum sonra biri çıkıyor başta her sey güzel...Sonra çeşit çeşit neler çıkıyor içinden..
Ben hiç mutlu olamayacak mıyım ya...Klasik basit bir aile istiyorum sadece....Bakıyorum evlenmiş kadın, kocası çocukla ilgileniyor sürekli ne bileyim beraber güzel ortalama bi yaşam...iyi bi adam...Ya arkadaş isyan edesim geliyor Allah'a sığınıyorum bunlar cıkıyor bırakıyorum hep yalnızlık...Bir yudum sevgi ve hayatı paylaşmak sadece istediğim ya

ayril bundan bu ne ya o önce aynaya baksin.
bunlari söyleyen kendine simdiden yer yapmis iste.
kilona niye laf ediyor, ona ne?

kankasi baska alemlerde iste belli, bulmus ordan ona gidiyor.

Hayır o lafları eden o değil....Onun özellikleri bunlar...ben soyluyorum
Kendisi 110 kilo tansiyon hastası ve kalp krizi geçirmiş daha once dedim

Atıyorum sonra biri çıkıyor başta her sey güzel...Sonra çeşit çeşit neler çıkıyor içinden..
Ben hiç mutlu olamayacak mıyım ya...Klasik basit bir aile istiyorum sadece....Bakıyorum evlenmiş kadın, kocası çocukla ilgileniyor sürekli ne bileyim beraber güzel ortalama bi yaşam...iyi bi adam...Ya arkadaş isyan edesim geliyor Allah'a sığınıyorum bunlar cıkıyor bırakıyorum hep yalnızlık...Bir yudum sevgi ve hayatı paylaşmak sadece istediğim ya
sartlandiriyorsun kendini ondan oluyor bunlar, sal gitsin.
illa olacak diye kafanda kurma.
dur bakalim cikarsa eyvallah cikmazsada bekarlik güzeldir.
Adam akilli biri olsun.

Hayatınızdaki her olayı böyle buraya açma sebebiniz küçük şeyleri bile dert edinmekten zevk aldığınızı gösteriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X