ulkenize yerleşecez, yardim lutfen

Iyi de o kdr msj yazilmis usluba bakin. Simdi komsunuz oldugunu dusunun, surekli etrafinizda oldugunu cocugunuzun arkadasi oldugunu. Kafamizin girisleri kapaliymis...
bu kişi evet sinir bozucu bir tip. afgan komşularımız var türk komşularımızdan ayırmayız şükür ki iyi insanlar hepsini bir tutmamak lazım

biz saygısızız pardon ya. siz çok saygılı insanlar olarak kendi saygı dolu ülkenizde kalın. biz saygısızların ülkesine gelmeyin allah korusun saygınız bozulur
neden ilk okul çocuk gimi yaziyorsunuz? ben ozur diledim . kendi ulkemde de saygi bulmuyorum ki oraya taşinmak istemiştim .

alın size kültür farkı.
bu kadın demek kötü kadın demek değil bizde.
bu bir işaret sıfatıdır.
ama sizin geleneklerinizde ayıp.
şimdi açık oldu mu neden kültür farkı dediğimiz ?
Daha çok kadın kelimesi irite etti herhalde. Ortadoğu’ya hoşgeldiniz.

lutfen topikimden çikarmisiniz? teşekkurler. ben tek tek j yaziyorum çunku fikrimi net leştirmek istiyorum başka ulkete taşinmak karari ve ondan vaz geçmek kolay deģil. eģer rahatsiz oluyorsunuz teklifimi duşunun .

neden ilk okul çocuk gimi yaziyorsunuz? ben ozur diledim . kendi ulkemde de saygi bulmuyorum ki oraya taşinmak istemiştim .
ablacım hem saygısız diyorsun hem kendi ülkemde saygı bulamıyorum diyorsun biz saygısızız sizin ülke saygısız bir saygılı sensin. bir de ilkokul çocuğu gibi yazıyor oldum irandan gelip türkçe dersi vereceksin bize galiba

lutfen topikimden çikarmisiniz? teşekkurler. ben tek tek j yaziyorum çunku fikrimi net leştirmek istiyorum başka ulkete taşinmak karari ve ondan vaz geçmek kolay deģil. eģer rahatsiz oluyorsunuz teklifimi duşunun .
Siz beni kovamazsınız buradan, yasak bu.
Burası özgür bir topik, istediğim zaman ben çıkarım

Siz beni kovamazsınız buradan, yasak bu.
Burası özgür bir topik, istediğim zaman ben çıkarım
evet rahatsiz olursunuz diye. arkadaş hamile oldunu,u soyledi. hassas siniz da kovmadim . estafurullah. siz yasal şeklinde gelmek isteyen insanlari kovuyorsunuz ama samimi bir teklife neden yasa falan sohbeti açiyorsunuz?

Evet benim gibi sabırlı insanı da kızdırmak büyük beceridir , Tebrikler.

Sabahtan beri yapılan bütün olumsuz yorumlara rağmen aynı şeyleri sürekli tekrarlayıp duruyorsunuz . 'Aynıyız , aynıyız , aynıyız. ' diye !

Girişleri kapalı olan sizin gibiler aslında , istenmiyorsunuz. Bu ülkenin başındakiler istese bile halk sizi istemiyor.

Allahınızi severseniz oturun gelmeyin kendi vatanimizda yabancı gibi yaşıyoruz türkiye eski Türkiye değil ucmuyoruz batıyoruz battık bittik tükendik. .
allah kurusun . inşaalah herşey duzelir . benim can larim orda yaşiyor, okuyor . biz de gelmiyoruz arkadaş

ben kultur farkimiz var diyenlere bunlari ya,dim bu da bir gerçektir . ama ayniyiz o zaman geliyoruz demedim ki neden bu kadar sinirlisiniz?

evet rahatsiz olursunuz diye. arkadaş hamile oldunu,u soyledi. hassas siniz da kovmadim . estafurullah. siz yasal şeklinde gelmek isteyen insanlari kovuyorsunuz ama samimi bir teklife neden yasa falan sohbeti açiyorsunuz?
Kimi kovmuşum?
Gelmeyin diyorum. Gelene git demiyorum. Çünkü kovamazsınız, yasak olanı söylüyorum.

Ayrıca benim dedelerim ülkemiz uğruna canlarını verdi. babaannem babasını hiç tanıyamamış çünkü babası şehit olmuş. Biz Türk gençleri olarak en azından bilinçli kesimce okuyup öğrenmeye çalışıyoruz, ülkemize faydalı olmak için. Elbette ülkem hakkında fikrimi söyleyeceğim, söyleyeceğiz bu sizi niye rahatsız ediyor ? İstememe sebeplerimizi de gayet açıkladık halbuki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…