- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
bu kişi evet sinir bozucu bir tip. afgan komşularımız var türk komşularımızdan ayırmayız şükür ki iyi insanlar hepsini bir tutmamak lazımIyi de o kdr msj yazilmis usluba bakin. Simdi komsunuz oldugunu dusunun, surekli etrafinizda oldugunu cocugunuzun arkadasi oldugunu. Kafamizin girisleri kapaliymis...
neden ilk okul çocuk gimi yaziyorsunuz? ben ozur diledim . kendi ulkemde de saygi bulmuyorum ki oraya taşinmak istemiştim .biz saygısızız pardon ya. siz çok saygılı insanlar olarak kendi saygı dolu ülkenizde kalın. biz saygısızların ülkesine gelmeyin allah korusun saygınız bozulur
İzmirde dolu bu 10 gün tatilde türkye buraya doğru eğrilsi farketmediniz miBursa ağzına kadar dolu. Başka bir şehir seçin bence.
Daha çok kadın kelimesi irite etti herhalde. Ortadoğu’ya hoşgeldiniz.alın size kültür farkı.
bu kadın demek kötü kadın demek değil bizde.
bu bir işaret sıfatıdır.
ama sizin geleneklerinizde ayıp.
şimdi açık oldu mu neden kültür farkı dediğimiz ?
lutfen topikimden çikarmisiniz? teşekkurler. ben tek tek j yaziyorum çunku fikrimi net leştirmek istiyorum başka ulkete taşinmak karari ve ondan vaz geçmek kolay deģil. eģer rahatsiz oluyorsunuz teklifimi duşunun .Canım, çok incesin leon
Vallahi can sıkıntısı değil de gülüyorum sabahtan beri. Üşenmeyip tek tek comment(!) veriyor bir de.
Yardım istedi, ettik işte istemeyince ülkemizin politikasına girdi.
Akşama ne konuşuyor olacağız bakalım
Ben bu tatilde anladım biliyormusun denizde bi hayli derinleşmiş...İzmirde dolu bu 10 gün tatilde türkye buraya doğru eğrilsi farketmediniz mi
ablacım hem saygısız diyorsun hem kendi ülkemde saygı bulamıyorum diyorsun biz saygısızız sizin ülke saygısız bir saygılı sensin. bir de ilkokul çocuğu gibi yazıyor oldumneden ilk okul çocuk gimi yaziyorsunuz? ben ozur diledim . kendi ulkemde de saygi bulmuyorum ki oraya taşinmak istemiştim .
Siz beni kovamazsınız buradan, yasak bu.lutfen topikimden çikarmisiniz? teşekkurler. ben tek tek j yaziyorum çunku fikrimi net leştirmek istiyorum başka ulkete taşinmak karari ve ondan vaz geçmek kolay deģil. eģer rahatsiz oluyorsunuz teklifimi duşunun .
valla sizin çok yurdaşlarniz da oyle duşunurler . siz kendenizi herkes zan etmeyin .Daha çok kadın kelimesi irite etti herhalde. Ortadoğu’ya hoşgeldiniz.
ya ben demin kendi ülkemden kovuldum sen siteden kovulmuşsun çok muSiz beni kovamazsınız buradan, yasak bu.
Burası özgür bir topik, istediğim zaman ben çıkarım
evet rahatsiz olursunuz diye. arkadaş hamile oldunu,u soyledi. hassas siniz da kovmadim . estafurullah. siz yasal şeklinde gelmek isteyen insanlari kovuyorsunuz ama samimi bir teklife neden yasa falan sohbeti açiyorsunuz?Siz beni kovamazsınız buradan, yasak bu.
Burası özgür bir topik, istediğim zaman ben çıkarım
oģlum uzerine yemin ediyorum ki bilgi almak istiyordum . zaten sizin her hangi paranoyaniza tek bir keleme isbat yok. mumkunce tartiş madim . hak berdim . kafanizin girişleri kapali mi? yani benim gibi sabirli insani kizdirmak gerçekten huner sayilir
Hahah gel elele tutuşup gidelimya ben demin kendi ülkemden kovuldum sen siteden kovulmuşsun çok mu
allah kurusun . inşaalah herşey duzelir . benim can larim orda yaşiyor, okuyor . biz de gelmiyoruz arkadaşAllahınızi severseniz oturun gelmeyin kendi vatanimizda yabancı gibi yaşıyoruz türkiye eski Türkiye değil ucmuyoruz batıyoruz battık bittik tükendik. .
Eveeeeeettttt resmen kaydıkk tümm türkiyeceBen bu tatilde anladım biliyormusun denizde bi hayli derinleşmiş...
ben kultur farkimiz var diyenlere bunlari ya,dim bu da bir gerçektir . ama ayniyiz o zaman geliyoruz demedim ki neden bu kadar sinirlisiniz?Evet benim gibi sabırlı insanı da kızdırmak büyük beceridir , Tebrikler.
Sabahtan beri yapılan bütün olumsuz yorumlara rağmen aynı şeyleri sürekli tekrarlayıp duruyorsunuz . 'Aynıyız , aynıyız , aynıyız. ' diye !
Girişleri kapalı olan sizin gibiler aslında , istenmiyorsunuz. Bu ülkenin başındakiler istese bile halk sizi istemiyor.
Kimi kovmuşum?evet rahatsiz olursunuz diye. arkadaş hamile oldunu,u soyledi. hassas siniz da kovmadim . estafurullah. siz yasal şeklinde gelmek isteyen insanlari kovuyorsunuz ama samimi bir teklife neden yasa falan sohbeti açiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?