ulkenize yerleşecez, yardim lutfen

Şeriat peki nereden türedi???? Kur'an'ın hukukuna şeriat denilir. Sizin maksat başka.... Osmanlı da seri hukuk örfi hukuk vardı neye goreydi peki? . Kalkıp ineğe yapana saygı duyulurken böyle insanlara psikolojik sorunlu demek had sinirinizi aşıyor. Vatanımızda bu insanları istememe hakkımız var ama yaşayış biçimlerine karismaniz ???

Mune bununla ilgilenir inşallah zira sizinoemik yapamam.

Buna katılıyorum çünkü ülkelerin dini olmazzzz
Her insan farklıdır din kişisel ve vicdani bir
Seçimdir
Seçimlere saygı duymak gerekir.

iyi ki Türkiye cumhuriyeti ülkemizin adı

bana şeriatı araştırmayı önermenize gerek yok zaten biliyorum.. bu kadar şerit sevdalısıysanız şeriat olan bir ülkeye gitmeyi neden düşünmüyorsunuz...

bana şeriatı araştırmayı önermenize gerek yok zaten biliyorum.. bu kadar şerit sevdalısıysanız şeriat olan bir ülkeye gitmeyi neden düşünmüyorsunuz...
Mune bakarmisin arkadaşa???

Siz benim tüm yorumlarımı bir okuyun bakalım sonra yorum yapın. Benim ülkem kimsin yorum yapıyorsun???

ben kimsenin yaşayış biçimine karışmadım kendi fikrimi söyledim. benim amacım başka falan değil benim amacım net ama işinize gelmedi. mune dan medet umacağınıza bu kadar şeriat sevdalısıysanız şeriat olan ülkelere gidin rahat edin

Buna katılıyorum çünkü ülkelerin dini olmazzzz
Her insan farklıdır din kişisel ve vicdani bir
Seçimdir
Seçimlere saygı duymak gerekir.

iyi ki Türkiye cumhuriyeti ülkemizin adı
kesinlikle. ülkelerin dini olmaz insanların dini olur. din vicdan işidir devlet işiyle karıştırlmaz

yok ben soylediklarinizi mantikli buluyorum . bu kadar yorumu da empaty le okudum ve beyan tarzlarini beğenmesem de, hakli buldum .
şimdi birisi ikamet alirsa, mulk karşiliğinda , o vergilerini veriyor deģil mi? .

Mune bakarmisin arkadaşa???

Siz benim tüm yorumlarımı bir okuyun bakalım sonra yorum yapın. Benim ülkem kimsin yorum yapıyorsun???

şu anda bile isteye kaos yaratıyorsunuz. ayrıca burası hepimizin ülkesi ve hepimiz ülkemizi severek görüşümüzü yazıyoruz. bu şekilde tehdit edemezsiniz ki bu yazdığınızı şikayet etse problem yaşarsınız resmi kurumlarda.

yok ben soylediklarinizi mantikli buluyorum . bu kadar yorumu da empaty le okudum ve beyan tarzlarini beğenmesem de, hakli buldum .
şimdi birisi ikamet alirsa, mulk karşiliğinda , o vergilerini veriyor deģil mi? .

yabancıların yaptıkları alım satım işlemlerinde süreç nasıl bilmiyorum. bir avukat arkadaş görürse o aydınlatır diye düşünüyorum.
ne yazık ki biz vergi verenini pek göremedik burada o yüzden yorum yapamıyoruz şu an.

bir de kimsenin inancına bir lafım olmadı şaka gibi... çarpıtıyor kaos yaratmak için

G.azerbaycan türkü olarak vatanınıza Azerbaycan'a gitmeyi neden düşünmüyorsunuz?
Orda ekonomi de yaşam kalitesi de burdan kat be kat iyi.
Güney Azerbaycan İran’ın kuzeyinde, Azerbaycan’ın Güney sınırında, Azeri Türklerinin yaşadığı bir bölge. En büyük şehri Tebriz. İran’a bağlı yani. Muhtemelen bu kadın da orada yaşıyor zaten.

Buraya gelmesinler de isterse Karakalpakistan’da yaşasınlar.

türkiye senin gibi şeriatçıların ülkesi olamaz canım benim. burası cumhuriyet ülkesidir ve öyle kalacaktır.
bundan çok emin olmayin. malesef bizim devrim den once fisiltilar turkye de de başlamiş ve inançla suslenmişler. ayni politika lar ama 40 kusur sene sonra. bakin sizler bizleri srvmeye bilirsiniz ama ben turkyeyi srverim . en yakinlarim orda topraģa verildi , çocuklar oldu, yeni akraba, arkadaşlar edindi. allah korusun ki din devlete karişsin .

Yaa öyle mi maşallah bu kadar zeka

kesinlikle sizleri sevmemek gibi bir durum yok. türk kültürünün arap kültürüne benzetilmeye çalışılmasına karşıyız sadece. ve burda insanların tepki gösterdikeri iran vb gibi yerlerden gelenlerin huzursuzluk çıkarmaları yoksa özellikle sizleri sevmemek gibi bir durum yok.

bakin saygiyla cevap vermeye çalişiyorum çunku sizleri haksiz bulmuyorum . ama biraz daha saygili olsaniz? bu kadar arap kulturu, orta doģu falan doyorsunuz, siz kendiniz bile sanki biraz geri geri gitmektesiniz. bu kadin diye hitap etmeyiz biz. edepsizliktir.

Konu sahibi amacına ulaştı , öğlen yazmıştım zaten amaç bilgi almak değildi.

Sakin olun lütfen , zaten aklı başında az insan var...
bu tarz hesapların özellikle ortalığı karıştırmak için hesap açtıklarını düşünmeye başladım artık... takmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…