mizah ediyorsunuz sanirim . boyle bir şey yapamazsiniz . hakaret bile edemezsiniz . vatandaş olduktan sonra, kapi gibi kanun lar var arkamizda . ama tabii ki yapmayiz . birbirimizi incitmeye luzum yok.Eveeeeeettttt resmen kaydıkk tümm türkiyecehala daha şehir seçmeye çalışıyor kovalarım bizm mahalleye gelirsen
Neden ya neden neden Allah aşkına neden geliyorsunuz bir söyle bana nedenmizah ediyorsunuz sanirim . boyle bir şey yapamazsiniz . hakaret bile edemezsiniz . vatandaş olduktan sonra, kapi gibi kanun lar var arkamizda . ama tabii ki yapmayiz . birbirimizi incitmeye luzum yok.
bence de. bir dediği bir dediğini tutmuyor. az önce bana türkçe dersi vermeye kalktı bir deHahah gel elele tutuşup gidelim
Ben trol olduğunu düşünmeye başladım artık
hükümetin mültecilere verdiği imkanları hangi ülke kime verse giderdi onlar ne yapsın..Neden ya neden neden Allah aşkına neden geliyorsunuz bir söyle bana neden
tamam bende sabahtan beri anladim diyorum . ben de oģlumu getirim turk vatandaşi yapmak o ulkete faydali olmasini isterdim . şimdi de tek bir keleme, sizin istemediģinize raģmen gelecez falan demedim . evet soyleye bilirsiniz fakat haklar her kese eşittir ve soylemesi de insanlar içinde duşunce yaratabilir .Kimi kovmuşum?
Gelmeyin diyorum. Gelene git demiyorum.Çünkü kovamazsınız, yasak olanı söylüyorum.
Ayrıca benim dedelerim ülkemiz uğruna canlarını verdi. babaannem babasını hiç tanıyamamış çünkü babası şehit olmuş. Biz Türk gençleri olarak en azından bilinçli kesimce okuyup öğrenmeye çalışıyoruz, ülkemize faydalı olmak için. Elbette ülkem hakkında fikrimi söyleyeceğim, söyleyeceğiz bu sizi niye rahatsız ediyor ? İstememe sebeplerimizi de gayet açıkladık halbuki!
Yani ırkçılığa karşıyım ama zorla yani yapacaklarhükümetin mültecilere verdiği imkanları hangi ülke kime verse giderdi onlar ne yapsın..
türkiyedeki mülteci sorununun suçlusu mülteciler değil, mültecilere tr ye kabul edenler...Yani ırkçılığa karşıyım ama zorla yani yapacaklar
Haklar herkese eşittir evet siz buna güveniyorsunuz fakat biz çoğunluk olarak göçmen istemiyoruz yani hakkı var diye ben çocuğumu oynatmak, arkadaşlık kurmak zorunda değilim. Gelmekten vazgeçtiniz, hala uzatıyorsunuz. Bu yüzden polemik yaratmak istediğinizi düşünüyoruztamam bende sabahtan beri anladim diyorum . ben de oģlumu getirim turk vatandaşi yapmak o ulkete faydali olmasini isterdim . şimdi de tek bir keleme, sizin istemediģinize raģmen gelecez falan demedim . evet soyleye bilirsiniz fakat haklar her kese eşittir ve soylemesi de insanlar içinde duşunce yaratabilir .
bu kadar .
Edilmeyecek gibi mi?İzmirde dolu bu 10 gün tatilde türkye buraya doğru eğrilsi farketmediniz mi
bende hiç bilmiyorum ama sanirim yasal vatandaş olan vergisini de vermeli .yabancıların yaptıkları alım satım işlemlerinde süreç nasıl bilmiyorum. bir avukat arkadaş görürse o aydınlatır diye düşünüyorum.
ne yazık ki biz vergi verenini pek göremedik burada o yüzden yorum yapamıyoruz şu an.
Daha çok kadın kelimesi irite etti herhalde. Ortadoğu’ya hoşgeldiniz.
kadın kelimesinden iritte olan yine bir kadın bu en fenası.. ataerkil erkeklerle mi mücadele edelimi yoksa ataerkil zihniyete sahip hemcinslerimizle mi şaşırdımDaha çok kadın kelimesi irite etti herhalde. Ortadoğu’ya hoşgeldiniz.
anladim . evet doģru. pemi nedir bilmiyorum . sanirim ortalik kariştirma.Haklar herkese eşittir evet siz buna güveniyorsunuz fakat biz çoğunluk olarak göçmen istemiyoruz yani hakkı var diye ben çocuğumu oynatmak, arkadaşlık kurmak zorunda değilim. Gelmekten vazgeçtiniz, hala uzatıyorsunuz. Bu yüzden polemik yaratmak istediğinizi düşünüyoruz
valla sizin çok yurdaşlarniz da oyle duşunurler . siz kendenizi herkes zan etmeyin .
Evet kadın kelimesinden rahatsız olan Kezban tipler var bu ülkede ve maalesef bitmeyecek. Bu kadın yerine bu hanım, bayan desem edepsizlik demeyecektiniz. Kadın öz Türkçedir, katun kelimesinden gelir. Siz de Türkmüşsünüz, belki bilirsiniz Tomris Katun var mesela. Kadınlık bana göre ayıp değil, edepsizlik hiç değil. İşte bu yüzden nefret ediyoruz Ortadoğu kültüründen.valla sizin çok yurdaşlarniz da oyle duşunurler . siz kendenizi herkes zan etmeyin .
Irkçılık değil ki bizimki asimile olmak istemiyoruz artık....dah femin dedim kendi ülkelerinde istediğini istediği şekilde yapsınlar ama artık buraya gelmesinler. Gardaş bir ye Finlandiya değil niye İsviçre değil de biz ?? Neden ????Yani ırkçılığa karşıyım ama zorla yani yapacaklar
Niye?Güney Azerbaycan İran’ın kuzeyinde, Azerbaycan’ın Güney sınırında, Azeri Türklerinin yaşadığı bir bölge. En büyük şehri Tebriz. İran’a bağlı yani. Muhtemelen bu kadın da orada yaşıyor zaten.
Buraya gelmesinler de isterse Karakalpakistan’da yaşasınlar.
diğer ülkeler kabul etmiyor da ondan.Irkçılık değil ki bizimki asimile olmak istemiyoruz artık....dah femin dedim kendi ülkelerinde istediğini istediği şekilde yapsınlar ama artık buraya gelmesinler. Gardaş bir ye Finlandiya değil niye İsviçre değil de biz ?? Neden ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?