ulkenize yerleşecez, yardim lutfen

Konu sahibi amacına ulaştı , öğlen yazmıştım zaten amaç bilgi almak değildi.

Sakin olun lütfen , zaten aklı başında az insan var...
oģlum uzerine yemin ediyorum ki bilgi almak istiyordum . zaten sizin her hangi paranoyaniza tek bir keleme isbat yok. mumkunce tartiş madim . hak berdim . kafanizin girişleri kapali mi? yani benim gibi sabirli insani kizdirmak gerçekten huner sayilir .

yok ben soylediklarinizi mantikli buluyorum . bu kadar yorumu da empaty le okudum ve beyan tarzlarini beğenmesem de, hakli buldum .
şimdi birisi ikamet alirsa, mulk karşiliğinda , o vergilerini veriyor deģil mi? .

Bunu hukukcular daha iyi bilir ama cogu vergi yok, mulkler cok daha uygun, buda bizler icin bir istememe sebebi daha.
Bizler asgari ucretten bile dunya vergi odeyip 10 yil kredi ile makarnayla yasayip ev sahibi olmaya calisirken bunu hosgoremeyiz. Vergi yada degil mulk satisi bu kdr kolay olmamali.

Siz hayırdır yahu ?
mune şikayet ediyorsun ama senin savunduğun fikir anayasal suç bil istedim
Ben ne savunmusum????? Bir şöyle hele ben Türkiye Cumhuriyeti'nin öğretmeniyim! Ne konuştuğumu ne savunmadigimi iyi biliyorum.

persepolis filmini belki izlemişsinizdir. o durumu yaşamaktan korkuyoruz.

aslinda ulkeniz yakin zamanda bunu 2 ye katlayacak. ama bana oyle geldi ki, para getiren het kes boyiura bilir , yani devletiniz boyle mesaj veriyor kerkese.

kafanizin girişleri kapali mi?
Sabahtan beri saygı saygı diyorsunuz, size tek bir hakaret edilmedi ama sizin kullandığınız cümleye bakın.

Bizim kafamızın girişleri açık, bu yüzden gelmeyin diyoruz. Sizin kafanızın girişini bilemeyeceğim.

aslinda ulkeniz yakin zamanda bunu 2 ye katlayacak. ama bana oyle geldi ki, para getiren het kes boyiura bilir , yani devletiniz boyle mesaj veriyor kerkese.

Is siyasete kayar bu ayri bir konu.
Ama sizin burada komsuluk arkadaslik gorme ihtimaliniz pek yok. Kimsede sabir kalmadi.

Canım sen hamilesin canını sıkma şimdi bu kendini bilmez yüzünden.

Bu nasil bir usluptur.
Ne demek kafanizin girisleri kapalmi?
Sevmeyin bizi istemiyoruz. Yeter artik cani burnunda herkesin.

Bakın mesela bu bile kültür farkı. Siz bu kadın denmesini edepsizlik olarak görüyorsunuz ama burada normal bir şey bu söylem.

maalesef öyle bir yandan da üzülüyorum. kötüleri yüzünden iyilerine yazık oluyor

Iyi de o kdr msj yazilmis usluba bakin. Simdi komsunuz oldugunu dusunun, surekli etrafinizda oldugunu cocugunuzun arkadasi oldugunu. Kafamizin girisleri kapaliymis...

alın size kültür farkı.
bu kadın demek kötü kadın demek değil bizde.
bu bir işaret sıfatıdır.
ama sizin geleneklerinizde ayıp.
şimdi açık oldu mu neden kültür farkı dediğimiz ?

Canım sen hamilesin canını sıkma şimdi bu kendini bilmez yüzünden.
Canım, çok incesin leon

Vallahi can sıkıntısı değil de gülüyorum sabahtan beri. Üşenmeyip tek tek comment(!) veriyor bir de.
Yardım istedi, ettik işte istemeyince ülkemizin politikasına girdi.
Akşama ne konuşuyor olacağız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…