Ultrason Ölçüm

kedir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
204
64
98
Arkadaşlar Merhaba.. Dün doktora gittik Doktor herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi ancak Ultrason kağıdında yazan rakamlar kafamı karıştırdı.
BPD (baş çevresi) 95mm
HC 332 mm
AC 331
FL 75 yazıyor gelişimi ileride dedi doktor bir sıkıntı yok dedi İnternette araştırma yaptığımda yüklediğim fotoğrafları buldum ama anlayamadım örneğin BPD 9,5 cm 38,39,40,41. hafta aralıklarında var. Bir bilen Yardımcı olabilir mi ?

Eklentiler

• BPD.webp
    BPD.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 1.621
  • HC.webp
    HC.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1.136
  • AC.webp
    AC.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 804
  • FL.webp
    FL.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 1.683
Pek anlamam ama şunu söyliyim internetten baktığın sonuçlara göre yorum yapma çünkü burun akıntısı yazıyoruz neler çıkıyor. Doktorun herşey normal dediyse normaldir içini ferah tut. Zaten çok az kalmış kuzucugu kucağına almana . Hayırlı ve sağlıklı doğum olur inşallah canım .... Bir hafta ileri ya da geri olması da korkulacak bisey değil.

Değerlerin gayet güzel ve normal canım, tablodaki değerlerle de uyumlu. sorun nerde anlayamadım?

Arkadaşlar Merhaba.. Dün doktora gittik Doktor herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi ancak Ultrason kağıdında yazan rakamlar kafamı karıştırdı.
BPD (baş çevresi) 95mm
HC 332 mm
AC 331
FL 75 yazıyor gelişimi ileride dedi doktor bir sıkıntı yok dedi İnternette araştırma yaptığımda yüklediğim fotoğrafları buldum ama anlayamadım örneğin BPD 9,5 cm 38,39,40,41. hafta aralıklarında var. Bir bilen Yardımcı olabilir mi ?

Canim... 95 mm esittir 0,95 cm.. Hayirlisi olsun güzelim..

Canim... 95 mm esittir 0,95 cm.. Hayirlisi olsun güzelim..
95 mm 9,5 cm etmez mi emin misin??
10 mm = 1 cm 100 mm = 10 cm gibi..

Zaten arkadaş 38 haftalık gebe, senin hesabınla bebeğin baş çevresinin henüz 1 cm bile olmamış olması gerekir..

Değerlerin gayet güzel ve normal canım, tablodaki değerlerle de uyumlu. sorun nerde anlayamadım?
Örneğin bpd 9,5 ya o değer 38,39,40,41. Haftalarda var anlayamadım belki bilen biri vardır dedim. Ama dediğiniz doğru Doktor bir sıkıntı yok dedi. Allahın izni her şey yolundadır inşallah. Merak işte araştırıyom aslında daha çok kafam karışıyo ☺️ Teşekkürler tekrardan

Örneğin bpd 9,5 ya o değer 38,39,40,41. Haftalarda var anlayamadım belki bilen biri vardır dedim. Ama dediğiniz doğru Doktor bir sıkıntı yok dedi. Allahın izni her şey yolundadır inşallah. Merak işte araştırıyom aslında daha çok kafam karışıyo ☺️ Teşekkürler tekrardan
Tablonun demek istediği 38.haftadan 42.haftaya kadar bebeğin bpd si 9,5 cm olabilir. Asıl sorun 9,5 cm den az olsaydı olabilirdi. Gelişimi haftasına göre düşük derlerdi. senin bebişin de zaten 38.haftasında maşallah haftasıyla uyumlu canım. Sağlıkla kucağına alırsın inş.

Back
X