- Konu Sahibi turkmengelini
-
bu da 8+6 ve ayaklarını oynatıyordu görmeliydiniz!muhteşem bi andı
buda benim böbemmmmmm 12hafta 4 günlük yürüyüşe çıkmış
mutlaka bekliyoruz canım.. ben ilk öğrendiğimde
"ultrasonda kese ne zaman, bebek ne zaman görünecek"
"kalp atışı ne zaman başlar, ben ne zaman duyarım"
"alttan mı bakarlar karından mı"
bu sorular kendimi yiyordu.
o ilk telaş evresini atlattım ama aynı durumda bir sürü hamile vardır eminim..
cnm allah bağışlasın.. koptum gülmekten gerçekten yürüyüşe başlamış :))))))))))))))))) çok iyiii yaa...benim sıpamda tembel uyuyo yangelip yatıyo paso :)))) anası kılıklı :)))
senınkı kaç haftalık cnm?
14+4 deyiz allahın izniyle bide cinsiyetini netleştirebilse doktorumuz :)))))) allah hepimizin gönline göre bi evlat versin
sağlıkla doğsunlar büyüsünler..9 gün kaldı doktorumuza gitmeye meraktan çatlıyoruz
ayyy cnmm sen buyutmussun bıle annesı:)))bızımkı henuz 4 haftalık.ya benıde yarın cagırdı doktor bende heyecandan ölcem ahh bı kalp atısını duysam dıorum..
ayyy cnmm sen buyutmussun bıle annesı:)))bızımkı henuz 4 haftalık.ya benıde yarın cagırdı doktor bende heyecandan ölcem ahh bı kalp atısını duysam dıorum..
ayy bı tanesı resmen yürüyüse cıkmıs ayakta ılk defa öyle göruyorum ALLAHIMMMMMMMMMMMM BANADA VER HAYIRLISI ILE BENDE GÖBEĞİMDE HİSSEDEYIM BENDE SEVINEYIMMMMMM
cnm allah bağışlasın.. koptum gülmekten gerçekten yürüyüşe başlamış :))))))))))))))))) çok iyiii yaa...benim sıpamda tembel uyuyo yangelip yatıyo paso :)))) anası kılıklı :)))
cidden tombiş bir bebek olucak sanırım.kız gibi hissettim bir an.çok merak ettim öğrenince paylaşırsan sevinirim
Kızlar bizimde kontrolümüz yarın saat 4de. Tam 7+6 da gitmiş olucam.. Ilk kontrolümüz 5+3 de vajınal olarak yapılmıştı ve kesemizi görmüştük. Yarın inş. Kalp atışlarını duycaz allahın izniyle.. Bu haftada duyulur diymi kızlar? Hemende paylaşıcam bebeğimizin resmini.. Dua edin kızlar bir sorun çıkmasın inş.
canım, kalp atımı başlamıştır ama doktor dinletmeyebilir. kalp sesi dinletirken cihazın ısısı artıyor ve bebek çok küçük olduğunda onu rahatsız edebilir. ben 6+ larda gittiğimde kalp atımı var demişti ama dinletmedi. 10. haftada dinlemiştik. dinletmezse panikleme yani:)
seninde gözün aydın cnm kalp atışını 6. haftada vajinal ultrasonla duyarsın şimdilik keseyi takip eder doktorun..çok dikkat et
13. haftalara kadar hemen hemen hepimiz aksilikler yaşadık tedbirli ol annesi dinlenmek yatmak şart..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?