ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

ayy bı tanesı resmen yürüyüse cıkmıs ayakta ılk defa öyle göruyorum ALLAHIMMMMMMMMMMMM BANADA VER HAYIRLISI ILE BENDE GÖBEĞİMDE HİSSEDEYIM BENDE SEVINEYIMMMMMM

buda benim böbemmmmmm 12hafta 4 günlük yürüyüşe çıkmış

cnm allah bağışlasın.. koptum gülmekten gerçekten yürüyüşe başlamış :))))))))))))))))) çok iyiii yaa...benim sıpamda tembel uyuyo yangelip yatıyo paso :)))) anası kılıklı :)))

ayy cnm ben vajınal baktırdım göbışte gorunmedı daha 4 haftalık kuzucuk..ayyy cok guzel bıseymıs yaa bıde kalp atısını duysam acaba ne zaman duyarım Allah ım hep ruyalarıma gırıor cok buyuk bı mutluluk Allah ım herkese versın...ıns hıssetmeyede baslarım yakında..ben bebısımı görmek ıstıorummm yaaa

14+4 deyiz allahın izniyle bide cinsiyetini netleştirebilse doktorumuz :)))))) allah hepimizin gönline göre bi evlat versin
sağlıkla doğsunlar büyüsünler..9 gün kaldı doktorumuza gitmeye meraktan çatlıyoruz

ayyy cnmm sen buyutmussun bıle annesı:)))bızımkı henuz 4 haftalık.ya benıde yarın cagırdı doktor bende heyecandan ölcem ahh bı kalp atısını duysam dıorum..

ayyy cnmm sen buyutmussun bıle annesı:)))bızımkı henuz 4 haftalık.ya benıde yarın cagırdı doktor bende heyecandan ölcem ahh bı kalp atısını duysam dıorum..

seninde gözün aydın cnm kalp atışını 6. haftada vajinal ultrasonla duyarsın şimdilik keseyi takip eder doktorun..çok dikkat et
13. haftalara kadar hemen hemen hepimiz aksilikler yaşadık tedbirli ol annesi dinlenmek yatmak şart..

bu arada avatar resmine bayıldım nerden buluyosunuz böyle hareketlileri ay mümkünse copy paste yapabilirmiyim...

cidden tombiş bir bebek olucak sanırım.kız gibi hissettim bir an.çok merak ettim öğrenince paylaşırsan sevinirim

tabiki de bayramdan sonra kontrolümüz var o zaman söylermiş.öğrenir öğrenmez yazarım.ama benim de içime erkek doğuyor:)ama eşimle ilişkimize başladığımız günden beri ilk bebeğimiz kız olsun istemiştik.tabi bu duyguyu tadınca sağlıktan başka birşey dilemez oluyosun anne olarak:)

Kızlar bizimde kontrolümüz yarın saat 4de. Tam 7+6 da gitmiş olucam.. Ilk kontrolümüz 5+3 de vajınal olarak yapılmıştı ve kesemizi görmüştük. Yarın inş. Kalp atışlarını duycaz allahın izniyle.. Bu haftada duyulur diymi kızlar? Hemende paylaşıcam bebeğimizin resmini.. Dua edin kızlar bir sorun çıkmasın inş.

canım, kalp atımı başlamıştır ama doktor dinletmeyebilir. kalp sesi dinletirken cihazın ısısı artıyor ve bebek çok küçük olduğunda onu rahatsız edebilir. ben 6+ larda gittiğimde kalp atımı var demişti ama dinletmedi. 10. haftada dinlemiştik. dinletmezse panikleme yani:)

bide o mu varrr ya bnm endişeler hiç bitmioki? dier topiclerde okuyorum kese gördüklerinde dr. ufacık bebeide göstermiş fln.. ben onuda görmedim.. dr. güzel kese oluşumu rahim içinde dış fln deil yani dedi okadr. ne ben bişey bilip sordum nede dr. başka bişey dedi.. umarım bu kez içim tam anlamıyla rahatlar.. bebeğimi görmek ve kalbini duymak istiorum. dua edin bana

dınlnıorum cnmcım zaten uykum gelıor fakat ev hanımısın sonucta gundelık ıslerın oluor yapmasan ıcın rahat etmıor o yuzden o kadarda korumuorum amann yıyecek ekmegı varsa Allah ım korur ınss benım arkadasım cok yattı korudu 3 aylıkken dusmus bu sefer yanı...bıde bakıosunkı ıstenmeyen bebek ıse dusmuyor bence hepsı Allah tan be guzelımm..bu arada avatarımı copy etmıssın hırkısss :))) şaka şaka bende baskasından aldım zaten cnm sende kullanabılırsın sonucta marka patentını almadım yanıı:))

kızlar bu da benim oğluşumun koca pipisi

Eki Görüntüle 274054

sağlıcakla al kucağına hayırlı doğumlar
ahh be canım ben bir erkek bebek için neler çekiyorum 2 kızım var bi de oluşum olsun diye uğraşıyorum sen neler yaptın ilşki günü yumurtlamaya mı denk geldi hatırlıyormusun erkek bebek diyeti diye birşey var duydun mu bilmem alkali şeyler tüketiyorsun falan.....sen neler yedin içtin bi anlat be gözüm ...Allahım bana da erkek bebek doğurmayı nasip et....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…