ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

kızlar cinsiyet kaçıncı haftada çıkıyo merak ediyorum ayın başında 2 li tarama testimi yaptırcam ozaman 13-14 haftalık oluyo miniğim sizce yanılma payı kızdamı var erkektemi var..

merhaba angel25,

ben bugün 2 li tarama testimi yaptırdım %75 kız dedi. ama arkadaşlarımada kız demişlerdi sonradan erkek diye değiştirdiler. 4 aylıkken 16. haftadan sonra kesinleşiyo canım

merhaba angel25,

ben bugün 2 li tarama testimi yaptırdım %75 kız dedi. ama arkadaşlarımada kız demişlerdi sonradan erkek diye değiştirdiler. 4 aylıkken 16. haftadan sonra kesinleşiyo canım

yani herşeye hazırlıklı olmak lazım sırf pembe ve mavişlere boğulmadan alalım alıcağımızı :)) kaçıncı haftandasın ben bilerek geç gidiyorumki cinsiyetinide belki söyler diye :)) kızların yumurtalıkları yukarda erkeklerinki aşada oluyo diye duymuştum oraya dikkat ediliyomuş bazı doktorlar :)) kordon bağı şaşırtıyo hep...ben nedense hep kıza hayal kuruyorum çilek kızım diye seviyorum :)) bide erkekmiş çocuğumu yumuşatıp bozmim şimdiden

kızlar, cinsiyeti 14 hafta dolmadan söylemek tıbben imkansız çünkü genital organlar dıştan gelişimini ancak o zaman tamamlıyor. ama doktorunuzun insafına bağlı. ben 16 haftam dolduğunda gittim, daha beli olmaz dedi. hatta ısrar ettim, yine de söylemedi. ama aslında belliydi. 19 haftalıkken öğrendim erkek olduğunu..size tavsiyem 15. haftaya girmeden öğrenmeye çalışmayın. kızlarda klitoris erken dönemde pipi gibi görünebiliyor:)

sorma:))
19 hafta boyunca kızım kızım diye sevdim, erkek çıktı:))
anneme dedim ki "bana hep kız gibi geliyordu". cevap: "kaçıncı doğumun ki kızı erkeği ayırt edeceksin"

cnm ya benimde int. göre hesaplamada 11+2 çıkıyo doktor 4-5 gün önden hesaplıyo ama hemen hemen aynı dönemlerdeyiz aynı günlerde doğum olucak galiba :)) hayırlısı inşallah..

kızlar, doğum tarihinizi ultrason sonuçlarına göre ayarlamayın, beklemeyin.gerçi siz ilk 3 aydasınız ama yine de sonuna gelmişsiniz. doğum tarihi sadece son adet gününüze göre hesaplanır. bebeğin haftasını ona göre belirleyin. benim oğlum da hep 10 gün ileride görünüyor. ama bu ultrason aletinin gelişimine göre verdiği genel sonuç. zaten yanında +-16 yazıyor. yani 10-15 gün ileri ya da geri olabilir diye.

son adet gününüz neyse, bebek o kadarlıktır.

:))) hadi yaa yediklerin nasıl peki ekşi mi tatlımı kendimle karşılaştırıyım..

o şehir efsanesi canım. ilk başta mevsimiydi, bol bol çağla yedim, limon yedim. şimdi de sarelleyi kaşıklıyorum.bende belli bir tat isteği olmadı yani:)

belkide :))) ama ben tatlıyı hiç istemiyorum ekşili acılı yemekler yoğurt peynir seviyorum kısmet artık :)))

Valla hem ekşi yiyorum hem tatlı ama tatlıyı daha çok yiyorum erkek olacan diyenler şimdilik yanıldılar gibi kız dedi doktor %75 oranla

Valla hem ekşi yiyorum hem tatlı ama tatlıyı daha çok yiyorum erkek olacan diyenler şimdilik yanıldılar gibi kız dedi doktor %75 oranla

hayırlısı olsun cnm şimdilik prensesin var değişirse prens tam olarak nezaman netleşiyo cinsiyet tahminleri acaba kaçıncı haftada yanılmıyo doktorlar..

arkadaşlar bişey soracağım.ben sat a göre 7 haftalık,kendi tarihime göre de 5 haftalık hamileyim.kesemiz göründü çok şükür ama bu hafta bugün çağırmıştı kalp atışları için ama bugün duyamadık.boş gebelik olabilir dedi.çok üzgünüm şuan sizve kalp atışları iççin erken mi yoksa gerçekten boş gebelik mi?deneyimleriniz varsa paylaşırmısınız?ne zaman duyulur kalbi bebeğimin?

kızlar ben nazara inanırım.

annenin bile nazarı değiyorsa çoçuğunu bence paylaşmayın. bu benim nacizane fikrim:)

hayırlısı olsun cnm şimdilik prensesin var değişirse prens tam olarak nezaman netleşiyo cinsiyet tahminleri acaba kaçıncı haftada yanılmıyo doktorlar..

cinsiyet gelişimi 14. haftada tamamlanır. yani 15. haftada kesin bir şey söylenir ama doktor kendi insiyatifine göre 16nın dolmasını bekleyebilir.

kesenin içinde bebek göründüyse boş gebelik olmaz canım. 1 hafta daha bekle. kendi hesabına göreyse geç döllenmedir belki.

buda benim böbemmmmmm 12hafta 4 günlük yürüyüşe çıkmış

Eklentiler

• $(E.N.)0904.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…