ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

maşallahh forumun tüm hamişlerine ve onların kuzularına. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de bugün ablamın 23 haftalık ikizlerini izledim 4 boyutlu ultrasonda. çooook heyecan verici bir şey. henüz bebek düşünmüyorum ama böyle sizleri gördükçe heves etmeye başladım sankii :86:

bende pazartesi günün doktora gittim. 5 bucuk haftalık olduğunu öğrendim...
eşimle ikimize bir güzel haber daha "ikiz " dedi doktor..
ilk ultrason kağıdını aldım ama 14 gün sonra ikincisini aldığımda paylaşacağım...
herkes tek bebişe alışıktı birazda iki yaramazı gösterelim değilmi =)

Kızlar merhaba ben 4 veya 5 haftalık hamileyim geçen gittiğimizde keseyi gördük 1 hafta sonra yani yarın terar gidicem ama o kadar korkuyorum ki hrşeyden bişey olcak diye dün eşim kızkardeşine söyledi diye nazar deycek bişey olcak diye saatlerce ağladım çokmu abartıyorum bi akıl verin zaten bi ağlama sesi verseniz yeterli son günlerde çok hassaslaştım ama çaktırmıyorum

canım öncelikle hayırlı olsun bebegin ama kendini üzmemelisin çünkü sana tutunmaya çalışan minik bir yavru var içinde
kendini üzüp strese sokarsan olmaz mutlu olmalısın yemene içmene dikkat et agır kaldırma inşallah resimlerinide burda paylaşırsınn

canım paylaşmazmıyım inşallah ama bugün 5 haftalıkmış tam 10 gün sonra bebeğimin görünmesi lazımmış görünmesse alıcaklarmış üzüldüm şimdi inşallah Alah bebeğimi bana bağışlar

ayy maşaallah barekallah hepinize nasıl dutgulandım nasıl sevındım anlatamam Bebıslerınıze ve kendınıze nazar ayetı okuyun kızlar aklınıza geldıkce kalem suresı 51 ve 52. Ayetler ıhmal etmeyın kendınızı rabbım nuruunu tamamlasın ıns

kızlar, konu açtım, sahip çıkamadım. artık nete girmiyorum. ama siz devam edin...paylaşmaya...

resim eklemek isterim ama vaktim yok. oğluşum kocaman oldu. son kontrolde yüzünü gördüm. babasının kopyası:))

özür dilerim
hepinizi çok seviyorum. Allah kolay doğumlar nasip etsin

maşallah ya nekadar güzeller melekler:)benımki en son gorduumde fasulye kdardı:)haftaya kontrol inşallah büyümüştür bebişim:)

o fasulye nasıl hızla büyüyor inanamazsın...ben de ikinci kontrolde o minik noktayı kocaman olmuş görünce şok olmuştum.ama bak teyzesi oğlum delikanlı oldu:)
son resimde boyu 26 cm, kilosu 687 gr

hamilelikle uçan hormonlarım sayesinde ultrason fotolarına baktıkca gözlerim doldu helede kız bebekleri oğluşuma hazırlık olsun die haber weriorum.
kız anneleri korkun berkemden:)) (bizimki 28. haftada:))
bugün drum izinliymiş gidemedim. sağlık olsun diyelim umarım yarın sabah giderim fotosunu alıyımda bende koyiyim:))

inş hayırlı haberlerini alırsın annesi.ben de hemen zaman geçse de büyüse sağlıcakla die duaediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…