- Konu Sahibi turkmengelini
-
merhaba kızlar bağışlayın ben bilmiyorum yeni hamileyim bu 14+4 veya 9+1 felanne demek
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.14+4 14 hafta 4 günlük demek.Yani 15 haftalık
Kızlar merhaba ben 4 veya 5 haftalık hamileyim geçen gittiğimizde keseyi gördük1 hafta sonra yani yarın terar gidicem ama o kadar korkuyorum ki hrşeyden bişey olcak diye dün eşim kızkardeşine söyledi diye nazar deycek bişey olcak diye saatlerce ağladım çokmu abartıyorum bi akıl verin zaten bi ağlama sesi verseniz yeterli son günlerde çok hassaslaştım ama çaktırmıyorum
canım öncelikle hayırlı olsun bebegin ama kendini üzmemelisin çünkü sana tutunmaya çalışan minik bir yavru var içinde
kendini üzüp strese sokarsan olmaz mutlu olmalısın yemene içmene dikkat et agır kaldırma inşallah resimlerinide burda paylaşırsınn
canım paylaşmazmıyım inşallah ama bugün 5 haftalıkmış tam 10 gün sonra bebeğimin görünmesi lazımmış görünmesse alıcaklarmış üzüldüm şimdi inşallah alah bebeğimi bana bağışlar
maşallah ya nekadar güzeller melekler:)benımki en son gorduumde fasulye kdardı:)haftaya kontrol inşallah büyümüştür bebişim:)
hamilelikle uçan hormonlarım sayesinde ultrason fotolarına baktıkca gözlerim doldu helede kız bebekleri oğluşuma hazırlık olsun die haber weriorum.
kız anneleri korkun berkemden:)) (bizimki 28. haftada:))
bugün drum izinliymiş gidemedim. sağlık olsun diyelim umarım yarın sabah giderim fotosunu alıyımda bende koyiyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?