ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

benim bebişimin resmi daha yok zaten kendiside nokta kadardır yavrucumm;ben sat'a göre 6 haftalığım acaba keseyi ne zaman görürüm??pazartesi doktora gitmeyi düşünüyoruz inşallah görürüz!!!

benim bebişimin resmi daha yok zaten kendiside nokta kadardır yavrucumm;ben sat'a göre 6 haftalığım acaba keseyi ne zaman görürüm??pazartesi doktora gitmeyi düşünüyoruz inşallah görürüz!!!

ben 6 hafta dolduğunda gitmiştim, keseyi de içinde minicik yavrumu da görmüştüm. kalbi atmaya başlamıştı ama dinletmedi doktor.

ben 6 hafta dolduğunda gitmiştim, keseyi de içinde minicik yavrumu da görmüştüm. kalbi atmaya başlamıştı ama dinletmedi doktor.

Geçtiğimiz pazartesi gittik doktora abdominal muayenede kese göründü ama bebek görünmedi; doktor alttan bakmak zorunda kaldı vee bebişim göründü 2mm mercimekimm..zaman geçmioo ya!!bu arada ulrason resmi var ama nasıl ekleyeceğimi bilmediğim için ekleyemiyorumm

allah bağıslasın valla:)))) süperlerrrrr ben bayramdan sonrayı bekliorum ozamn ultroson resmini paylaşıcam :)

merhaba bayanlar bende 22 haftalık yani beç buçuk aylık hamileyim ama hala cinsiyetini öğrenemedik utangaç çıktı bizimki perşembe günü muaynemiz var bakalım o zaman göstericekmi kendini ilk bebeğim ve çoooook heyecanlıyım erkeklere o kadar üzülüyorumki bu duyguları yaşayamadıkları için o içimde kıpırdadıkça yüreğim bi hoş oluyo bazen muhabbet ediyorum sesleniyorum oynamaya başladığında şimdiden çok bağlandım ona sevincimdede sıkıntımdada elim karnıma gidiyo hep ona sığınır gibi onla paylaşır gibi çok güzel bi duyguymuş yaa annecimi ne kadar çok sevdiğimi anladım hamile kaldıktan sonra...

perşembe olsun o zaman bende koyayırım fındığımın resmini eskisini koysam taaa bi ay önceki foto die koymuyorum yenisi geliyo Allahımmmmmmm hemen perşembe olsunnnn hem bebeğimi özledim hemde artık öğrenelim yaa prenses annesimi olcam paşa annesimi...

büyük olasılıkla kızın olacak canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin

doktor yüzde seksen kız gibi ama bekle hazırlık yapma tam göstermeden emin olamayız dedi geçen ay bi dahaki randevumuz perşembe bakalım ne olur... ilk başta hep kızım olcak die hissediyodum erkek olduğunu hiiiiiiç düşünmüyodum ama hamilelik şeklime bakılırsa erkek gibi göbeğim basket topu gibisadece ortada büyüyo yanlara yayılmıyo arkadan bakan hamile olduğumu kesinlikle anlamıyo kızda öle olmazmış göbek yaaygın olurmuş kalça basen çıkarmış vs.bende tam tersi olunca son bi buçuk aydır falan erkek gibi düşünmeye başladım bakalım hangisi olcak hakkımızda hayırlısı...

Merhaba arkadaşlar. 14 haftalık hamileyim bende.Bir arkadaşım çin takvimini demişti bana cinsiyet için.onunki doğru çıkmıştı ve birkaç arkdaşının daha. dün doktorumuz bize %80 erkek dedi ama 16. haftadan soonra net soyleyelim dedi. ve bnmde çin takvimine göre erkek görünüyordu. Bakalım hayırlısı inş.
Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin inş...bu da bizim resmimzD Bizimkide amuda kalkmış vaziyetteydi..bu 2 hafta önceki resmimiz:))

Bu da benim ultrason görüntüm. Rabbim her şeyleriyle sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucaklarımıza almamızı nasip eylesin inşallah. Dileyene hayırlısından nasip etsin.

5+3 günlük bu çekimde. Doktor haftaya tekrar gel dedi. Karından görünmediği için vajenden bakıldı. Haftaya neden tekrar çağırdı sormayı unutmuşum. Şu an için her şey normal seyrinde dedi. Kese boyutu 8,6 mm yazan rakamlar sanırım normal burada yazanlardan anladığım kadarıyla.

canım maşallah yalnız 2. resime bayıldım sanki kafası sağa yatmıs gülüyor yavrucak

bende hep o ultrason çıktısına bakınca gülüyor gibi geliyor canım :) şimdi yanımda kızım çok şükür Allah doğumu bekleyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…