ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

her gün mutlaka süt iç canım. ben yarım litreyi bitirirdim her gün. bu haftalarda kalsiyum alması çok önemli.

herkese merhabaaaaa..
baştan beri tüm ultrason fotolarına baktım ve bayıldım yani...
bizde bugün 5+2 yiz ama henüz ultrasona girmedim...ayın 18 inde ilk kez görücem..çok heyecanlıyım..inşallah bi aksilik çıkmaz..bende eklerim buraya artık kesemizi...

ismine karar verdinizmi...

Daha karar veremedik tam olarak canım..

her gün mutlaka süt iç canım. ben yarım litreyi bitirirdim her gün. bu haftalarda kalsiyum alması çok önemli.

Sut icecek gunum kalmadı malesef.. Acılmam varmıs 1-2 cm acile gittik ve dogum baslamıs dedi ebe 23.30 dan beri evdeyim. Sancı bekliyorum ama oyle dayanamayacagım kadar sancı cekmiyorum.
Ne zaman dogum olucak cok merak ediyorum..

yaaaaaaaaaaaaa muhhteşeem resimleeerr!!!ben 23. haftadayım daha güzel bi resmimiz yok((((ne dedin doktora da böyle muhteşem fotolara sahip oldun:!!!bizimki doğru düzgün görüntü vermio eşek oğlum benim!!!!bu 4 boyutlu mu oluyo?bence 7 8 filan:)o kadar güel ve gerçekçiki:)))

kızımın minik eli 16 haftalıkken çekildi .. Kimse inkar edemez Allahın varlığını inkar edene şak diye cevaptır canlarım.. Onlar mucize :))

Eklentiler

• $2012-01-19 09.17.07.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 64
baştan sona bütün resimlere baktım bütün bebişlere kocaman maşallah allah nazarlardan korusun onları

ultrason fotoğraflarına baktım da bazı bebeklerin kafaları solda bazıları sağda benim bebeğim de solda duruyor neye göre değişiyor acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…