ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

bu da benim bebişimm:)))en son 12+5'te gittik.şuanda 13+3'teyiz 16+5'te tekrar gidicez ve ozmn inş. cinsiyetini öğrenicez:))fotolar çok net değil telden bu kadar oldu ama paylaşmak istedim yinede bende:))))

Eklentiler

• $7+2.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 116
  • $8+2.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 91
  • $12+5.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 98
  • $12+5 ( sadece yüzü ).webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 85
bu da benim bebişimm:)))en son 12+5'te gittik.şuanda 13+3'teyiz 16+5'te tekrar gidicez ve ozmn inş. cinsiyetini öğrenicez:))fotolar çok net değil telden bu kadar oldu ama paylaşmak istedim yinede bende:))))

bu arada sağ alt köşelerinde ne kadarlık olduğu yazıyor açtığınızda görebilirsiniz

kızlar bişey sorcam sizlere geçen hafta ikili test için gittim dr herşey normaldi bebeğimin gelişimi falan dün akşam kan testinin sonucunu almaya gittik çok şükür temiz çıktı . yalnız dün akşam dr ultrasonda bakarken sağ el parmaklarını göremedi eşimle tedirgin olduk. dr not aldı 20 şubatta aylık kontrole geln dedi dr çok iyi hem özele gdiyorum. önemli bişey olsaydı eğer yakın bi zamanda çağırırda dimi. yada bebeğimde bi sorun olsaydı eğer önceki ultrasonda görülür çünlü hareket ettiğini dans etti hatta öle sevindikki eşimle. ama dün gece dr niye öyle söledi anlayamadık
böyle bi durum yaşayan varsa eğer yardımlarını bekliyorum.
allahım hepinizin bebeklerini kucağızda sağlıklı görmeyi nasp eder inşallah. (amin)

korkma canım, kapalıdır eli görememiştir. benim üçüncü hamileliğim, rahat ol bu tarz görememeler hep olur, atlamamak için not alıyor doktorlar, bir dahaki sefere görür meraklanma..

bugun bebisimizin ilk kez kalp atislarini gorduk, duyduk... hem de hic beklemedigimiz kadar erken bir tarihte :) 28inde gitmistik dr.a yolk sac gorulmustu ama bebisimizi gormemistik abdominal ultrasonda.. bi hafta sonra gelin demisti bekleyemedik bugun gittik bu sefer vaginal ultrasonla bakildi hem bebisimizi gorduk hem de hic tahmin dahi etmezken o kucucuk yanip sonen kalpcigini gorduk dr hanim hemen hatta bakin kalbini de gorebiliyoruz bakalim dinleyebilicezmi cok kucuk henuz dedi ama.... hayatimda duydugum en guzel sesti. icimde bir kalbin atmaya basladigini dusundukce bile gozlerim yasariyor.. ultrason ciktilarimiz arabada kaldigi icin su an yukleyemiyorum yarin insallah paylasicam sizlerle. bu mutlulugumu sizlerle paylasmak istedim kizlar :))))

herkesin bebisciklerini Allah saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.. minik melekciklerinize nazar degmesin kizlar bastan sona butun ultrason fotolarina baktim masallah :)

Son düzenleme:

korkulacak birşey yok canım. bizde de aynı sendeki gibi oldu. hem parmaklarına hem yüzüne bakılacak diye not almıştı. bir sonraki gittiğinde görür merak etme.

canım konuya cevap ver dediğinde aşağıda çıkan şekillerde insert image diye bir seçenek var onu tıkla.Sonra ekleyeceğin resmi seç.Eklentiyi yülle de.İşte bu kadar
ben ipadden giriyorum sanirim ondan olmuyor pc.den deneyeyim teyzoslari bizim mercimegimizin resmini :)

Eklentiler

• $IMG_0112.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 123
  • $IMG_0110.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 107
  • $IMG_0108.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 103
  • $IMG_0109.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Selam kizlarr buda benim oglum 21+2de 380 gr 23 cm

Eklentiler

• $IMG0115A.webp
    15 KB · Görüntüleme: 96
acayip duygulandım sizlerin resimlerine bakarken.hepsini RABB'im korusun.benim ki çok minik daha 5 haftalık resmi çekildi ama anca bir bezelye tanesi kadar :))) kimde varsa ALLAH'ım sağlıkla hayırla kucağa alınmasını nasip etsin.

Benimde 9+3 ve 5+6 haftalık resimlerim. 11+3 ilen yine gidicez bakalım ne görücez çok heyecanlıyım :)

kıızlaar bakın oğluşumaaa 28+3 kilo 1.300 boy 40cm.ilk defa gördüm ve çok duygulandıım.allah isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• $100_6668.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 97
  • $100_6662.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 87
  • $100_6669.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 101
  • $100_6670.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…