- Konu Sahibi turkmengelini
-
bu da benim bebişimm:)))en son 12+5'te gittik.şuanda 13+3'teyiz 16+5'te tekrar gidicez ve ozmn inş. cinsiyetini öğrenicez:))fotolar çok net değil telden bu kadar oldu ama paylaşmak istedim yinede bende:))))
kızlar bişey sorcam sizlere geçen hafta ikili test için gittim dr herşey normaldi bebeğimin gelişimi falan dün akşam kan testinin sonucunu almaya gittik çok şükür temiz çıktı . yalnız dün akşam dr ultrasonda bakarken sağ el parmaklarını göremedi eşimle tedirgin olduk. dr not aldı 20 şubatta aylık kontrole geln dedi dr çok iyi hem özele gdiyorum. önemli bişey olsaydı eğer yakın bi zamanda çağırırda dimi. yada bebeğimde bi sorun olsaydı eğer önceki ultrasonda görülür çünlü hareket ettiğini dans etti hatta öle sevindikki eşimle. ama dün gece dr niye öyle söledi anlayamadık
böyle bi durum yaşayan varsa eğer yardımlarını bekliyorum.
allahım hepinizin bebeklerini kucağızda sağlıklı görmeyi nasp eder inşallah. (amin)
kızlar bişey sorcam sizlere geçen hafta ikili test için gittim dr herşey normaldi bebeğimin gelişimi falan dün akşam kan testinin sonucunu almaya gittik çok şükür temiz çıktı . yalnız dün akşam dr ultrasonda bakarken sağ el parmaklarını göremedi eşimle tedirgin olduk. dr not aldı 20 şubatta aylık kontrole geln dedi dr çok iyi hem özele gdiyorum. önemli bişey olsaydı eğer yakın bi zamanda çağırırda dimi. yada bebeğimde bi sorun olsaydı eğer önceki ultrasonda görülür çünlü hareket ettiğini dans etti hatta öle sevindikki eşimle. ama dün gece dr niye öyle söledi anlayamadık
böyle bi durum yaşayan varsa eğer yardımlarını bekliyorum.
allahım hepinizin bebeklerini kucağızda sağlıklı görmeyi nasp eder inşallah. (amin)
kizlar resimleri nasil ekleyebiliriz?
Selam kizlarr buda benim oglum 21+2de 380 gr 23 cm
acayip duygulandım sizlerin resimlerine bakarken.hepsini RABB'im korusun.benim ki çok minik daha 5 haftalık resmi çekildi ama anca bir bezelye tanesi kadar :))) kimde varsa ALLAH'ım sağlıkla hayırla kucağa alınmasını nasip etsin.
herkese selamlar
bir resimde benden kızım burda 29 haftalık 1,275 gr boyuda 37 cm şuan 31 haftalık hamileyim
Eki Görüntüle 344768 Eki Görüntüle 344769
Eki Görüntüle 345605 Eki Görüntüle 345606 Benimde 9+3 ve 5+6 haftalık resimlerim. 11+3 ilen yine gidicez bakalım ne görücez çok heyecanlıyım :)
cnm bu 5+6 fotosu karindan mi bakildi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?