ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

hepsine maşALLAHlar.RABB'im sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.ömürleri uzun ve hayırlı olsun inşALLAH.benim bebeğimin resmi kaldı elimde miniminnacık bezelye kadar.RABB'im sizlerinkine ömürler versin.

canııım allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin.üzülme ne olur hayırlı olan zamanda olsun öyle dua et.allah sana da en tombişinden en sağlıklısından nasip etsin evladınıı

kıızlaar bakın oğluşumaaa 28+3 kilo 1.300 boy 40cm.ilk defa gördüm ve çok duygulandıım.allah isteyen herkese nasip etsin

ben yeni keşfettim burayı çok güzel bi bölümmüş.

Ay pipisine bak :) çok tatlı annesi ye sen bunu erkekim benim.16+4 ken gittim ben doktor seçemedi çok ta hareketliydi

ama kıza benziyo dedi.bende heycanla bekliyorum. Cuma 24 de cuma günü 3 boyutluya gircem öğrenmek için

kıızlaar bakın oğluşumaaa 28+3 kilo 1.300 boy 40cm.ilk defa gördüm ve çok duygulandıım.allah isteyen herkese nasip etsin

ayy yavrum yavrum cok tatlı maşşşşallahhhh Allah nazarlardan saklasın bende bugun oğluşumu görcem ınss 3 boyutluda suan cok sabırsızım randevum öğlen bırde oğluşumda sabırsız heralde cok hareketlı bugun masallah

gülşahcım ben de 15 haftalıkken gittiğimde kız demişti doktor ben 1 ay boyunca kızım die sevdim 16 haftalıkken gittikki dr erkek bu dememzmi biz tabi şok!!sen de kendini kesin bişe denene kadar alıştırma sonra gerçeğine alışmak zor oluyo:))

3 boyutlu bi ultrasona gircem cuma günü özel bi hastaneden bakalım çıkar herhalde bilemedim ben kendime kız diye alıştırdım kızım diye seviyorum ama bi şüphede var içimde etrafımdakiler karnımın tipinden yüzümde falan bide kusmadım hafif bulantım oldu erkekdir bu diye diretiyolar :) bende herkesde aynı olmuyor demekki diyorum ama cuma günü umarım netleşir :)

kızlar kacıncı haftada net beli olur ya yarın yani persembe 16 haftalık oluyorum doktor randevum varr icim gidiyor inşallah ögrenirim kız olsun erkek olsun secimim yok ama belli olsunda ona göre sevimm bebegimi :)bu arada devlet hastanesine gidiyorum 16 haftada devlet hastanessinde belli olurmu cinsiyeti ?:26:

olur hayatımm 16. hafta da devlet özel farketmez pozısyonu musaıtse tabıkı gorunur .. zaten cınsel organ gelişmiş oluyor .. ya pipi ya kuşşş:) hayırlı olsun bebegın . Hayırlı dogumlar dılerım arkadasım

devlet hastanesine gittim erkege tam kesin diil ama erkek dedi 16 haftalıkken nasıl belli olmaz ya kızlar bugünü iple cekiyodum 10 sonra gel net belli olur dedi ne kötü bişe bu kararsızlık erkekte yanılma payı nekadarkiultrasyonda sizlerde bi tahmin yürütün ya:):26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…