- Konu Sahibi turkmengelini
-
canııım allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin.üzülme ne olur hayırlı olan zamanda olsun öyle dua et.allah sana da en tombişinden en sağlıklısından nasip etsin evladınıı
kıızlaar bakın oğluşumaaa 28+3 kilo 1.300 boy 40cm.ilk defa gördüm ve çok duygulandıım.allah isteyen herkese nasip etsin
kıızlaar bakın oğluşumaaa 28+3 kilo 1.300 boy 40cm.ilk defa gördüm ve çok duygulandıım.allah isteyen herkese nasip etsin
nasil da tombikmişş kuzuma bak seeen:))pek de utangaçmış annesi:)
olur hayatımm 16. hafta da devlet özel farketmez pozısyonu musaıtse tabıkı gorunur .. zaten cınsel organ gelişmiş oluyor .. ya pipi ya kuşşş:) hayırlı olsun bebegın . Hayırlı dogumlar dılerım arkadasımkızlar kacıncı haftada net beli olur ya yarın yani persembe 16 haftalık oluyorum doktor randevum varr icim gidiyor inşallah ögrenirim kız olsun erkek olsun secimim yok ama belli olsunda ona göre sevimm bebegimi :)bu arada devlet hastanesine gidiyorum 16 haftada devlet hastanessinde belli olurmu cinsiyeti ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?