ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

.. ya pipi ya kuşşş demistin ya yafff pipi agılıklı ama tam belli olmadı resmini koydum sende bi yorum yap :) sanada hayırlı dogumlar cnm

sanki nokta gibi çıkıntı var erkeğe benziyo evet :) hayırlısı bakalım :)

canım kızla erkek organı gelişim süreci başlangıcında aynı şekilde olurlar.sonrasında sivrilir veya kapanır.sana da hata yapmamak için söylermemişlerdir.amam bence değişeceğini sanmıyorum.erkeğe benziyor dedilerse erkektir.kesin birşey dememeleri bir bakıma iyi olmuş çünkü ben yaşadım.drum çok uzman yanılmaz bi adamdı.15 buçuklukken 100de 99 kız demişti.araya bayram girdi kzım die sevdim sevdim herkerse yaydım.1 ay sonra bu oğlan demesinmi!!!!iyi ki benimki gibi durum yaşamadın:)oğlumuzun adını bülent koydular:)))(ersoy)

Yine göstermedi napcam ben ya çok hareketli taklalar atıyo yüzüyo pozisyon bulamadı doktor tepeden baş aşağı baktı bi çıkıntı görünmüyo kız olabilir dedi ama kesin değil erken dedi yaramaz olcak bu çocuk galiba

kıızlaar bakın oğluşumaaa 28+3 kilo 1.300 boy 40cm.ilk defa gördüm ve çok duygulandıım.allah isteyen herkese nasip etsin

maşaallah benim ki kız affedersinizz doktor amcalarını görünce direkt kuşunu açıyor ama üç boyutluda yüzünü kapıyor .. yada herhangi bir ultrasonda.. bi mesaj veriyor benim kızım ama hhadi hayırlısı :)))))

yerim ben onu :) yeter bakın da daha rahatsız etmeyin demek istemiştir annesi.kız napsın bi rahat bırakmıyoruz ki bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…