- Konu Sahibi turkmengelini
-
olur hayatımm 16. hafta da devlet özel farketmez pozısyonu musaıtse tabıkı gorunur .. zaten cınsel organ gelişmiş oluyor .. ya pipi ya kuşşş:) hayırlı olsun bebegın . Hayırlı dogumlar dılerım arkadasım
Eki Görüntüle 353136
devlet hastanesine gittim erkege tam kesin diil ama erkek dedi 16 haftalıkken nasıl belli olmaz yakızlar bugünü iple cekiyodum 10 sonra gel net belli olur dedi ne kötü bişe bu kararsızlık erkekte yanılma payı nekadarkiultrasyonda sizlerde bi tahmin yürütün ya:):26:
Benımde bugun kontrolun var kız demişti doktor bakalım netleşir umarım artık :)
allahım sagsaglım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah(amın)
Eki Görüntüle 354962 Eki Görüntüle 354963
kıızlaar bakın oğluşumaaa 28+3 kilo 1.300 boy 40cm.ilk defa gördüm ve çok duygulandıım.allah isteyen herkese nasip etsin
maşaallah benim ki kız affedersinizz doktor amcalarını görünce direkt kuşunu açıyor :d ama üç boyutluda yüzünü kapıyor .. Yada herhangi bir ultrasonda.. Bi mesaj veriyor benim kızım ama hhadi hayırlısı :)))))
allahım sagsaglım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah(amın)
Eki Görüntüle 354962 Eki Görüntüle 354963
Eki Görüntüle 361171 Eki Görüntüle 361172
kuzum minik kızım benim :))) dün annesine babasına poz verdi sonunda.. :))) allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinn :))
Eki Görüntüle 361171 Eki Görüntüle 361172
Kuzum minik kızım benim :))) dün annesine babasına poz verdi sonunda.. :))) allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?