ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

Aslında göbek büyümese hiç hamile gibi değilim. Çok rahat geçiriyorum, ne bulantı ne kusma. Hatta evde mobilyaları ordan oraya savuruyorum zorlanmadan. Doktor tansiyonun çok düzenli o nedenle bulantı kusma yaşamıyorsun dedi. Süreçle ya da karın şekliyle alakalı olduğunu sanmıyorum cinsiyetin. Benimki de ilk denemede göstermedi, hatta öyle bi duruşu vardı ki secdeye yatıyor gibi, ne imanlı yavrumuz var dedik. Ne yaptıysak öğrenemedik cinsiyetini. Her gören erkek dedi, hatta kuaför çocuk o kadar iddialaştı ki bu konuda, sanki gözlerinde ultrason var mubarek. :) Aramızda 1 hafta varsa bi sonraki muayenende mutlaka belli olur. Hayırlısıyla, sağlıkla, sıhhatle kavuşursun bebeğine inşallah.

bugun ayrıntılı taramam vardı doktor kıza benziyo dedi kızdır kesin bu saatten sonra değişmez .çok heycanlıyım kucağıma alacağım günü iple çekiyorum hep hayal kuruyorum

kızlar resimlere baktıkça hüngür hüngür ağladım inanın.allahım bu nasıl mücize.bende henüz 4-5 haftalık hamileyim.allah kısmet ederse 10 hün sonra kesemi görebilicem.hamile olduğumu öğrendiğimdede çok ağlamıştım allahım ağlamalırım bunlar olsun.inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.bu benim ilk bebeğim..

Kızlar ben de eklemek istiyorum ama nasıl? Benim keseye ilgili Dr sıkıntılı dedi ama fikir verirseniz diye?! Beceremedim tek ile eklemeye çalıştım

bu da benim meleğim teyzeleri....14 haftalık.Ayaklarını bir uzatıyoe bir topluyor,arada baş parmağını ağzına götürüyordu,çok harika bir duyguydu.

Son düzenleme:

hemde ne mucize canım yaaa yok böle bi sevgi yok böyle bi mutluluk daha... ben şimdi onu hissediyorumya dünya duruyo sanki öle bi sevgi sarıyoki içimi normalde olan sevgin onu içinde hissetmeye başlayınca ikiye katlıyo resmen bide kucağına alınca ne olur kim bilir rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu şükürler olsunki beni hiç bekletmeden aratmadan verdi bebişimi bana allahım... inş sağ sağlim kucağımıza almakda nasip olur...

amin cnm amin.inş bende kesemi görürüm kalp atışlarını duyarımda dahada mutlu olurum.allah isteyen herkese versin

nihayet kızım olacagı kesinlesti 20 ci haftada benim cnm kızım şimdi yerinde duramıyo tatlım kıpır kıpır :)

Eklentiler

• $kýzým 20 haftalýkken.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 100
bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayan annelere tüyo:

o gün hareketleri az geldiyse, ya da uzun süre kıpırdamadıysa, hemen paniklemeyin, sürahiyi ya da su şişesini alın, 1,5 lt su için, yaramaz kendine gelecektir.yada sırt üstü yere uzanın.ayaklarınızı kanepeye kaldırım. elinizi rahminizim üstüne koyun. içerdeki mutlaka yer değiştirmek isteyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…