- Konu Sahibi turkmengelini
-
canım senin ilk hamilelik belirtiler nasıldı nasıl bi dönem geçirdin.aramızda 1 hafta var benimki göstermedi sadece kıza benziyo dei % de de vermedi veremem dedi bende ekndimi kıyaslıyorum kendimi gerçi aynı olmaz ama bide karnın şekli nasıl :) çok sordum ama
aslında göbek büyümese hiç hamile gibi değilim. çok rahat geçiriyorum, ne bulantı ne kusma. Hatta evde mobilyaları ordan oraya savuruyorum zorlanmadan. Doktor tansiyonun çok düzenli o nedenle bulantı kusma yaşamıyorsun dedi. Süreçle ya da karın şekliyle alakalı olduğunu sanmıyorum cinsiyetin. Benimki de ilk denemede göstermedi, hatta öyle bi duruşu vardı ki secdeye yatıyor gibi, ne imanlı yavrumuz var dedik. Ne yaptıysak öğrenemedik cinsiyetini. Her gören erkek dedi, hatta kuaför çocuk o kadar iddialaştı ki bu konuda, sanki gözlerinde ultrason var mubarek. :) aramızda 1 hafta varsa bi sonraki muayenende mutlaka belli olur. Hayırlısıyla, sağlıkla, sıhhatle kavuşursun bebeğine inşallah.
kızlar resimlere baktıkça hüngür hüngür ağladım inanın.allahım bu nasıl mücize.bende henüz 4-5 haftalık hamileyim.allah kısmet ederse 10 hün sonra kesemi görebilicem.hamile olduğumu öğrendiğimdede çok ağlamıştım allahım ağlamalırım bunlar olsun.inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.bu benim ilk bebeğim..
hemde ne mucize canım yaaa yok böle bi sevgi yok böyle bi mutluluk daha... ben şimdi onu hissediyorumya dünya duruyo sanki öle bi sevgi sarıyoki içimi normalde olan sevgin onu içinde hissetmeye başlayınca ikiye katlıyo resmen bide kucağına alınca ne olur kim bilir rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu şükürler olsunki beni hiç bekletmeden aratmadan verdi bebişimi bana allahım... inş sağ sağlim kucağımıza almakda nasip olur...
maşalaaah annesi...kalbini dinledin mi?
oy oy oy teyzesinin gülüüüüüüüüüüüüüüü... ALLAH ım hayırlı doğumlar nasip eylesin tatlım... hayırlı bir evlat olur inşaallah öpüyorum güzel anneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?