- Konu Sahibi turkmengelini
-
Eki Görüntüle 361171 Eki Görüntüle 361172
Kuzum minik kızım benim :))) dün annesine babasına poz verdi sonunda.. :))) allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinn :))
oy masallah ben devlete gidiyorum daha cinsiyetide ögrenemedikbidürlü dünde gitttim gene ögrenemedim hastane ultrasyona kusur buluyo yok kıza benziyo yok erkege benziyo illlaki ikisinden biride cnm sen dragos sifayamı gidiyorsun hangi doktor ve nasıl yardımcı ol birazzz:)
oy masallah ben devlete gidiyorum daha cinsiyetide ögrenemedikbidürlü dünde gitttim gene ögrenemedim hastane ultrasyona kusur buluyo yok kıza benziyo yok erkege benziyo illlaki ikisinden biride cnm sen dragos sifayamı gidiyorsun hangi doktor ve nasıl yardımcı ol birazzz:)
bende devlete gidiyorum 19+4 günlüğüm 2 hafta önce gittim doktora bişey gözükmüyo kıza benziyo dedi bende kızım diye seviyorum 1,5 hafta sonra ayrıntılı tarama var netleşir diye umuyorum. Eşimde devlet ultrsonu net de göstermiyo dedi acele etme dedi bişey de aldırtmıyor bende 3 yada 4 boyutlusuna gitsemmi diyorum.ankarada var mı bildiğiniz biyer ?
Bide çok hareketli bizimki çikolataya bayılıyor hele.kız bebek sakin olurmuş biçok kişi erkekde olabilir diyo alım karışıyor bu yüzden bilgisi olan var mı?
öyle diyorlar hareketi açısından ama inan bana benim kız sürekli hareketli :)) özellikle geceleri tepe tepe bir hal :)))
valla benim de kız sa eğer fena bişey olcak galiba bide aslan burcu olursa vay babamızın haline
ah bu duyguyu yaşamayan bilemez. sevincini o kadar iyi anlıyorum ki... sata göre olması gerekenden 1 gün bile ileride görünse dünyalar senin olur:))
elinde önce cetvel, sonra inşallah mezura boyunu ölçersin...3cm olmuş diye tüm kardeşlerime ağlayarak msj attığımı biliyorum...hele kg ını öğrenmeye başlayınca...ilk öğrendiğimizde 157 gr dı oğluşum..kocaman gelmişti bana:) şimdi neredeyse 7 kilo olacak:))
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. bebek günlüğü tutuyorsunuz değil mi? her gününüzü yazın. hissettiklerinizi...ben hala yazıyorum.
oy masallah hayırlı olsun allah saglıklı kucagına almayı nasip etsin :)
[ı]devlet hastaneleri özellikle söylemiyor. Doğu kesimlerinde cinsiyet dolayısı ile çıkan sorunlar dolayısı ile söylemiyoruz demek istemiyorlar da bahane buluyorlar.. Arkadaşımın 32. Haftada özele de gidiyor devletede.. Kız olduğunu özelden bildigi halde yinede kesin olsun söyleyin demiş doğruyu söylemek gerekirse göremiyoruz değilde söyleyemiyoruz diyorlar..
özel e 1 kez de olsa git derim :)[/ı]
Allah herkesin yavrsunu hayırla sağlıkla kucaklarına alabilmelerini nasip etsin :) çok çok çok heyecanlandım bu resimleri görünce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?