- Konu Sahibi turkmengelini
-
bizimkisi daha yeni :) 78 günlük
devlet hastaneleri özellikle söylemiyor. doğu kesimlerinde cinsiyet dolayısı ile çıkan sorunlar dolayısı ile söylemiyoruz demek istemiyorlar da bahane buluyorlar.. arkadaşımın 32. haftada özele de gidiyor devletede.. kız olduğunu özelden bildigi halde yinede kesin olsun söyleyin demiş doğruyu söylemek gerekirse göremiyoruz değilde söyleyemiyoruz diyorlar..
özel e 1 kez de olsa git derim :)
ama maşallah bebek baya büyüdü onu duydumda belli bi büyüklükte söylemeleri gerek 19 hafta oldu hala bilmiyorum tatlımın cinsiyetini yaapazartesi randevum var inşallah busefer söylerr
Hamiş arkadaşlar 21 haftalık hamileyim geceleri sol kalçama özellikle, ağrılar giriyo kramplar giriyo hiç uyyamıyorum karnımda batmalar oluyo lavaboya girdiğimde bi anda batma oluyo çocuğu sıkışrıyormuyumdur çok korkuyorum korkular başladı ezermiyim acaba diye biyerine bişey olur mu diye gece yatarken bi sağıma bi soluma yatıyorum karnımın üzerine yatarsam diye uykumları kaçıyo kabuslar görüyorum sizde yaşadınız mı bişey olur mu geçen hafta idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdım doktora söyledim ama haftaya çıkıcak sonuçlar bazen acaba bacağını elini falan ezmişmiyimdir diyorum mümkün mü böyle bişey ?
Eki Görüntüle 371450 Eki Görüntüle 371451 Eki Görüntüle 371450 Eki Görüntüle 371451
kızlar bakın bakalım oğluma mustafa seymen adı inşallah
oyyy kuban olurum binbir kere maşallah mustafa ismini de çok severim kardeşimin adaşı olacak senin tosuncuk:)
ne güzel çekmişler yüzünü
bu renkli ultrason öyle değilmi
cnm ya okadar düşünme bak sen benden 2 hafta büyüksün bendede cok oluyo kasık agrısı bazen sanki igne vuruyolar popoma olacak okadar seyler korkma fazlada hamileliginin tadını cıkar.allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
kıızlaar bakın oğluşumaaa 28+3 kilo 1.300 boy 40cm.ilk defa gördüm ve çok duygulandıım.allah isteyen herkese nasip etsin
buda benim bebişim 12 haftadayız.............
Eki Görüntüle 373549 Eki Görüntüle 373551 Eki Görüntüle 373552
Eki Görüntüle 374249 Eki Görüntüle 374250 Eki Görüntüle 374251
Minnoş kızım tam 23 haftalık. Annesi kurban olsun ona.
561 gr ve 27 cm
minnoş kızım tam 23 haftalık. Annesi kurban olsun ona.
561 gr ve 27 cm
Minnoş kızım tam 23 haftalık. Annesi kurban olsun ona.
561 gr ve 27 cm
maşaallah miniğine annesiii.bizim böyle fotomuz taa 16.haftada oldu!siz çok şanslısınız vakit geçmiyor gibi geliyorsa sakın aldanma canım nasıl geçtiğini anlamıyorsun:)kendimden biliyorum.allah sağlıkla kucağıına almayı nasip etsin
minnoş kızım tam 23 haftalık. Annesi kurban olsun ona.
561 gr ve 27 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?