ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

ama maşallah bebek baya büyüdü onu duydumda belli bi büyüklükte söylemeleri gerek 19 hafta oldu hala bilmiyorum tatlımın cinsiyetini yaa pazartesi randevum var inşallah busefer söylerr

ama maşallah bebek baya büyüdü onu duydumda belli bi büyüklükte söylemeleri gerek 19 hafta oldu hala bilmiyorum tatlımın cinsiyetini yaa pazartesi randevum var inşallah busefer söylerr

evet, ben de 16. haftamda cinsiyet için devlete gitmiştim, erkek olduğu halde söylemedi. hatta ısrar ettim, "yasal bir süresi mi var, aldırma olmasın diye mi 16 hafta dolmadan söylemiyorsunuz" dedim, kadın dalga geçmişti. cinsiyetle ilgili yasa yok diye.e benim oğlanı da söylemediklerine göre başka bir sebep demek ki...özelde arkadaşıma 13. haftada erkek olduğunu söylemişlerdi. 2li test için gittiğinde..

Hamiş arkadaşlar 21 haftalık hamileyim geceleri sol kalçama özellikle, ağrılar giriyo kramplar giriyo hiç uyyamıyorum karnımda batmalar oluyo lavaboya girdiğimde bi anda batma oluyo çocuğu sıkışrıyormuyumdur çok korkuyorum korkular başladı ezermiyim acaba diye biyerine bişey olur mu diye gece yatarken bi sağıma bi soluma yatıyorum karnımın üzerine yatarsam diye uykumları kaçıyo kabuslar görüyorum sizde yaşadınız mı bişey olur mu geçen hafta idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdım doktora söyledim ama haftaya çıkıcak sonuçlar bazen acaba bacağını elini falan ezmişmiyimdir diyorum mümkün mü böyle bişey ?

cnm ya okadar düşünme bak sen benden 2 hafta büyüksün bendede cok oluyo kasık agrısı bazen sanki igne vuruyolar popoma olacak okadar seyler korkma fazlada hamileliginin tadını cıkar.allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah

oyyy kuban olurum binbir kere maşallah mustafa ismini de çok severim kardeşimin adaşı olacak senin tosuncuk:)
ne güzel çekmişler yüzünü
bu renkli ultrason öyle değilmi

evet ama ben çektim bunları dr un çıktıları siyah beyaz oluyor.bu daha gerçekçi olduğu için bunları koydum.hem ben çekiyorum hem dr çekio kuzumun fotosunu bunlar 4d

çok ağrımlar var korkuları tetikliyor galiba bazen çok rahatım karnım eskisi gibi geliyo aynaya bakınca farkediyorum bazen böyle işte :)

Saolun kızlar iyi dilekleriniz için. Hem benim ailem hem de eşimin ailesi babaya çok benzettiler. eflatunben gençler anlaşmışsa hayırlısı olsun ne diyelim ki.

sorma canım ya sanki hiç geçmiyor zaman :) karnım bile büyümedi daha :) hayırlısıyla kucagıma bi alsam şeker bademim benim.... önümüzdeki hafta gidip bi cinsiyet baktırayım diyorum inş. gösterir bebeğim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…