- Konu Sahibi turkmengelini
-
o kacıncı haftada cnm :)
hayır canım ikili testte ilk önce ense kalınlığı ölçülüyor normal kontrolde nasıl bakılıyorsa yine öyle bakılıp ölçüm yapılıyor eğer istersen aynı gün içinde kan veriyorsun ense kalınlığı ve kandaki risk oranı aynı anda değerlendiriliyor...bazı doktorlar cinsiyet tahmini yapıyor bu dönemde yanılma oranı yüksek mesela biz erkektik sonra bir prenses olduğunu gösterdi bize kızım :)
hayır canım ikili testte ilk önce ense kalınlığı ölçülüyor normal kontrolde nasıl bakılıyorsa yine öyle bakılıp ölçüm yapılıyor eğer istersen aynı gün içinde kan veriyorsun ense kalınlığı ve kandaki risk oranı aynı anda değerlendiriliyor...bazı doktorlar cinsiyet tahmini yapıyor bu dönemde yanılma oranı yüksek mesela biz erkektik sonra bir prenses olduğunu gösterdi bize kızım :)
anladım cnm
hımm oyle yada boyle ense kalınlıgı olculuyor yanı :)
demekkı ben 17 sı gıbı gıttıkten sonra 2 hafta sonra tekrar cagırcakdır benı ıstersem :)
hayırlısı
erkek sanma şu sebeple oluyor:
erken haftalarda kızlarda klitoris erkek organı gibi çıkıntılı duruyor. zamanla yerine yerleşiyormuş.
anladım cnm
hımm oyle yada boyle ense kalınlıgı olculuyor yanı :)
demekkı ben 17 sı gıbı gıttıkten sonra 2 hafta sonra tekrar cagırcakdır benı ıstersem :)
hayırlısı
hayırlısı...
eğlence amaçlı link verebilirim cinsiyet tahmini için?
melsss
5. haftada erkek dendi bir de ben o kadar ısrar ettim parmak ya da kordon olmasın o emin misiniz diye :) yok yok erkek dedi doktor bey detaylı ultrason için gittiğimizde 4d ultrasonda öğrendik kızımız olacağını Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Google Google Translate
kızlar işte takvim burada. erkek çıkıyor benimki...
baba yazan yere eşinizin doğum tarihini, anneye kendi doğum tarihinizi , anlayışı tarihine de son adet tarihinizi yazın. pe... diye başlayan yere tıklayın.aboyka kız, mnyk gibi bişey de erkek..
Cnm 4D ne zaman yapılıyor pekı ?[/B]
20 ile 24. haftada oluyor detaylı ultrason ben 20+4te yaptırmıştım cnm..
bak unutmusum yazmayı :)
kalp atımı sukurkı vardı
ama dınletmedı sadece gosterdı
bır daha bu ayın 17sı gıbı gıdıcem cnm
ozamanda 10+2 felan olucam oda bana gore
sanırım ozaman doktor soler
ama sanırım ben ıkılı test yaptırmayı dusunmuyorum
Hayırlısı
ikiliyi genelde doktorlar bir sonraki randevu için o güne veriyorlar diye dedim. ben de düşünmüyorum yaptırmayı...
Allah korusun. sorun varsa aldıracak mıyız sanki? tevbe tevbe...
akrabadan bir kadın yıllar sonra 40 yaşına gelirken tüp bebekle hamile kaldı. ikilide down demişler. amniyosentez istediler. kocası çıldırdı. " hem düşük tehlikesi var hem de sakatsa da benim evladım. nasıl kıyarım" dedi. amniyosentezi yaptırmadı. kadının kalan ayları zehir oldu korkuyla.
sonuç: fıstık gibi gayet sağlıklı bir kızımız oldu...
yok tatlım, kan testi. kan verip 1 hafta sonra sonuçları alıyorsun. senin dediğin ense kalınlığı ölçümü için olabilir.
ikiliyi genelde doktorlar bir sonraki randevu için o güne veriyorlar diye dedim. ben de düşünmüyorum yaptırmayı...
Allah korusun. sorun varsa aldıracak mıyız sanki? tevbe tevbe...
akrabadan bir kadın yıllar sonra 40 yaşına gelirken tüp bebekle hamile kaldı. ikilide down demişler. amniyosentez istediler. kocası çıldırdı. " hem düşük tehlikesi var hem de sakatsa da benim evladım. nasıl kıyarım" dedi. amniyosentezi yaptırmadı. kadının kalan ayları zehir oldu korkuyla.
sonuç: fıstık gibi gayet sağlıklı bir kızımız oldu...[/QUOT
Hepinizin bebeklerine kocaman bi maaşallahBende eklemeye çalıştım ama olmadı. Bende ikili üçlü vs. testleri yaptırmak istemiyorum. Benim çok yakın bir akrabamada bu testler sonucunda doktor baskı yaptı aldırmalısın bu çocuk sakat diye.. Her gün ağlayacağına bir gün ağlarsın demiş. Şu anda dünyalar güzeli bir kızı var şu ana kadar gördüğüm en tatlı bebek diyebilirim. E sonuçta ne olursa olsun aldırmayı düşünmem. O yüzden strese girmeye hiç gerek yok diye düşünüyorum.
15. haftada erkek dendi bir de ben o kadar ısrar ettim parmak ya da kordon olmasın o emin misiniz diye :) yok yok erkek dedi doktor bey detaylı ultrason için gittiğimizde 4d ultrasonda öğrendik kızımız olacağını Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
evet canım ense kalınlığı rutin kontrol sırasında ölçülüyor zaten hayırlısı olsun inşallah..
evet kızlar bende yazmak istedim ikili testle ilgili bende yaptırmayı düşünmüyorum dediğiniz gibi rabbim sağlıklı evlat versin hepimize inş....
ay sonu 12 + lara başlamış olacaz dr çağırdı aylık kontrol ve ikili test dedi ama ben istemediğimi söleyecem ama anladığım kadarıyla ense kalınlığını ölçüyolar yani kontrol esnasında ???????
kızımla içimdeki 9 aylık serüvenimiz...
Eki Görüntüle 205485 Eki Görüntüle 205486 Eki Görüntüle 205487 Eki Görüntüle 205488 Eki Görüntüle 205489 Eki Görüntüle 205490 Eki Görüntüle 205491 Eki Görüntüle 205493 Eki Görüntüle 205492 Eki Görüntüle 205494 Eki Görüntüle 205495 Eki Görüntüle 205496
fotoları tıklarsanız haftalarını görebilirsiniz...
13 haftalık usg
20 haftalık usg
doğalı 3ay olucak oğluşum 2tanesini ekledim 30.haftadada videomuz var ama eklemek zor buraya...sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah
gazdan dolayı mı karından bakılamıyor?hmm:44:Eki Görüntüle 205560 Eki Görüntüle 205559 slm bu da benden olsun
her iki resimde vajinal ultrasondan.ilk resim 5+6 günlük.ikincisi 10+1 günlük.kabızlığımdan dolayı çok gazım oluyo.bebişi şimdiye kadar böyle gördük.bakalım.çarşambaya 2 li testimiz var.yeni resimlerde eklerim.
Eki Görüntüle 205566
buda benim oğlum25+4
elini yüzünü görebilen varmı ?
Allah isteyen herkeze hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?