ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

erkek sanma şu sebeple oluyor:
erken haftalarda kızlarda klitoris erkek organı gibi çıkıntılı duruyor. zamanla yerine yerleşiyormuş.

anladım cnm
hımm oyle yada boyle ense kalınlıgı olculuyor yanı :)
demekkı ben 17 sı gıbı gıttıkten sonra 2 hafta sonra tekrar cagırcakdır benı ıstersem :)
hayırlısı

Google Google Translate

kızlar işte takvim burada. erkek çıkıyor benimki...

baba yazan yere eşinizin doğum tarihini, anneye kendi doğum tarihinizi , anlayışı tarihine de son adet tarihinizi yazın. pe... diye başlayan yere tıklayın.aboyka kız, mnyk gibi bişey de erkek..

erkek sanma şu sebeple oluyor:
erken haftalarda kızlarda klitoris erkek organı gibi çıkıntılı duruyor. zamanla yerine yerleşiyormuş.

15. haftada erkek dendi bir de ben o kadar ısrar ettim parmak ya da kordon olmasın o emin misiniz diye :) yok yok erkek dedi doktor bey detaylı ultrason için gittiğimizde 4d ultrasonda öğrendik kızımız olacağını Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

anladım cnm
hımm oyle yada boyle ense kalınlıgı olculuyor yanı :)
demekkı ben 17 sı gıbı gıttıkten sonra 2 hafta sonra tekrar cagırcakdır benı ıstersem :)
hayırlısı

evet canım ense kalınlığı rutin kontrol sırasında ölçülüyor zaten hayırlısı olsun inşallah..

hayırlısı...
eğlence amaçlı link verebilirim cinsiyet tahmini için?

cnm o testte kız cıkıyor bana

Cnm 4D ne zaman yapılıyor pekı ?

13 haftalık usg

20 haftalık usg

doğalı 3ay olucak oğluşum 2tanesini ekledim 30.haftadada videomuz var ama eklemek zor buraya...sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah

Son düzenleme:
slm bu da benden olsun
her iki resimde vajinal ultrasondan.ilk resim 5+6 günlük.ikincisi 10+1 günlük.kabızlığımdan dolayı çok gazım oluyo.bebişi şimdiye kadar böyle gördük.bakalım.çarşambaya 2 li testimiz var.yeni resimlerde eklerim.

Son düzenleme:

buda benim oğlum 25+4
elini yüzünü görebilen varmı ?
Allah isteyen herkeze hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

yok tatlım, kan testi. kan verip 1 hafta sonra sonuçları alıyorsun. senin dediğin ense kalınlığı ölçümü için olabilir.

bu da benim bebişim 8+4

Eklentiler

• $1 kap su.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 283
Son düzenleme:

çok güzel olmuş. bir sürü resim yüklemişsin...çok teşekkür ederiz. sanırım doğum 14 haziran:) fırt diye kolayca sağlıkla gelir inşallah
13 haftalık usg

20 haftalık usg

doğalı 3ay olucak oğluşum 2tanesini ekledim 30.haftadada videomuz var ama eklemek zor buraya...sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah

maşallah..nasıl, yaramaz mı bebek?

gazdan dolayı mı karından bakılamıyor?hmm:44:
olsun. vajinal resimler daha büyük, net oluyor:82:

Eki Görüntüle 205566
buda benim oğlum 25+4
elini yüzünü görebilen varmı ?
Allah isteyen herkeze hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

ben gördüm ben gördümbaşı solda öne eğik. eli de sağda başını üzerine doğru

maşşşşallah Allah 18+4leri, 28+4leri,38+4leri de nasip eder inşallah

günaydın canlarım,
kızlar sayfamız 24 saat dolmadan 2.257 kez görüntülenmiş:) bu kadar çok kişiye ulaşabildiğimize sevindim..

resim ekleyen herkese çok teşekkür ederiz.

bizim için, "hangi hafta gitsem nasıl görünür?" sorusuna gayet net cevaplar veriyorsunuz..

çoooooooook sağolun. herkese hayırlı ve kolay doğumlar, uslu sağlıklı bebekler dilerim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…